Fint väder idag

& ändå har jag varit inne precis hela dagen. Eller har tagit nån promenad med B såklart men annars har jag inte gjort mycket. Jag har kollat massor på tv och bara varit lat. Imorgon ska jag ha en tvärtom dag, då ska jag inte alls vara hemma och inne..
Ni har inte alls tid för bloggen på helgen va? Det är skit tråkigt att gå in på bloggen på lördagar speciellt. Ingen kommenterar och bara hälften av alla som läser i vanliga fall är in. Underligt, jag känner att jag har mer tid på helgen men ni verkar ha det annorlunda. Ni fick ju för tusan följa med hela min lördag och det borde ju uppskattas? Ni borde ju gå in på bloggen för att ni vill läsa sånt?

Ibland glömmer jag att ni är så många och jag skriver ut mina funderingar och lägger ut massor av bilder på mig och min omgivning utan riktig eftertanke.  Jag kanske känner 20 av er?! Ni andra vad är det ni läser som gör att ni stannar? Jag tycker det är jättekul och spännande så missuppfatta mig inte, men jag är också väldigt nyfiken på vilka ni alla är..

Purjokyckling - LCHF


Katten

Jag lever ungefär 15 år.
Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig.
Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Var inte arg på mig länge åt gången och stäng inte in mig som straff.
Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen.
Jag har bara dig.

Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad bara över att höra din röst.
Kom ihåg att jag aldrig glömmer hur du är mot mig.
Om du någon gång tänker slå mig, kom ihåg att mina tänder och klor kan göra dig riktigt illa, men jag använder inte mina vapen mot dig.
När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller ledsen.

Ta hand om mig när jag blir gammal.
Kom ihåg att du också blir gammal en dag.
Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag älskar dig förutsättningslöst, för alltid!
/Din katt

Jag vann! Wihoo!!

20101030532 (MMS)

Jag vann! Wihoo!!


Kortspel

20101030531 (MMS)

Kortspel


Barn geni! Fan det faktiskt svåra frågor p...

20101030530 (MMS)

Barn geni! Fan det faktiskt svåra frågor på detta spelet. Fattar inte hur barn ska kunna så här mycket. Jag sa till syrran att flina det är därför hon ser knäpp ut:).


Playtime med morfar!

20101030529 (MMS)

Playtime med morfar!


Kocking middag!

20101030528 (MMS)

Kocking middag!


SMS-inlägg

20101030526 (MMS)


Nils och Ballen leker med bollen!

20101030525 (MMS)

Nils och Ballen leker med bollen!


Kors

Har jag skrivit om korset min syster fick i present av mig? Det är så himla fint och passar deras stil perfekt! Jag är glad att jag lyxade till det och köpte det till henne. Det är från PartyLite och är hyffsat stort och snyggt som fan!

SMS-inlägg

20101030521 (MMS)


Allergi

Om inte Emil skulle vara allergisk så skulle jag lätt åkt till Stockholm idag. Men jag kan inte bara lämna Baltazar hemma för att åka dit. Jag känner bara att jag vill träffa Hanna och sitta i deras soffa och få bubbelvatten och bara få vara. Det blir inte samma sak om jag åker till Malin eller Linnea och sen träffar Hanna och Loke på dagarna. Jag vill bo där och sova i min underbara säng. Det är så tråkigt med allergi, det är så onödigt.

Men jag kanske ska åka och hälsa på Linnea snart i alla fall och då får jag träffa Hanna och Loke lite grann. Linnea är så himla söt, blir så glad av hennes peppande sms och glada humör.

Just nu skulle jag lätt kunna sätta mig på ett flyg till Spanien igen, orkar inte med den här tråkiga regniga dagen. Eller till Argentina till Sanna & Anna.. Men det är så sjukt lång flygresa..
Söta Loke på väg till Skavsta..

Halloween

Nu kommer helgen jag allt som oftast fruktar. Det springer runt en massa utklädda människor överallt och jag tycker trots mina 26 år att det är läskigt. Men Sveriges Halloween är i Bollnäs först nästa helg, så jag är trygg en vecka till. Igår var det Halloween fest för Nils. Han var Dracula!


Tvkväll med syster!


Nytt soffbord

Jag har fortfarande inte tagit mig för att köpa ett nytt soffbord. Men nu är det nog dax. Kanske blir det IKEA imorgon med mamma? Jag hoppas det men finns det verkligen något bord jag vill ha?
Exempel
Bord 1
799 kronor

Bord 2
599 kronor

Bord 3
Om man köper två så blir det lite mysigt kanske?!
299 kronor styck

Bord 4
199 kronor

Bord 5
799 kronor
Vilket bord gillar du mest?
Jag kan inte bestämma mig, men bord 2 & 3 känns väldigt mycket mig! Men är det så praktiskt att ha hål i bordet? Vad händer om man spiller då?!. Bord 4 är billigt och bra med lite förvaring där under men ändå högt så Baltazar får plats där under. Bord 5 ser roligt ut men kanske inte så praktiskt. Kanske finns något på Jysk?

Ljuständning

Känslig ämne, men jag kan inte låta bli. Vad är syftet att tända ett ljus för den här personen som så tragiskt blev mördad? Jag känner inte honom men jag känner till dessa människor i denna stad. Jag har ingenting emot dom personligen men jag har något emot deras beteende i viss utsträckning.

Många jag känner kommer inte att gå på denna Manifestation mot droger därför att de som står bakom tänder ljus för den mördade. Det är tragiskt att någon måste sätta livet till för att människor ska reagera och något ska hända. Det räcker inte ens med att en person dör av drogerna. Vad ska denna ljuständning ge?

Jag är förvirrad och kommer inte att gå på denna grej. Kanske om det var en manifestation mot drogerna men detta är minst lika mycket en ljuständning för ett mord som aldrig skulle ha begåtts. Möjligtvis skulle då den avlidne fortsatt med drogerna och tagit livet av sig lite långsammare, för det är det drogerna gör. De tar livet av människor! Dagarna i ända dör folk på grund av droger. Men detta vill vi inte se. Det kan väll inte vara så? I trygga Sverige?

Jag kan inte förstå att folk är förvånade. Jag kan inte få in i mitt huvud att inte folk förväntade detta. Vad tror folk händer i Bollnäs? Vet inte folk hur illa det är? Lever folk i sin lilla bubbla och tror att Bollnäs är en trygg och lugn stad med lite droger?
Det trodde jag också till fram för ungefär 3-4 år sedan. Nu vet jag bättre och jag är inte ett dugg förvånad faktiskt. Är det tragiskt? ja, Är det hemskt? ja, Är det skrämmande? ja...men är det oväntat? Nej.


Det är verkligen dax att ta tag i drogerna i Bollnäs men är detta rätt sätt?

Hipp hipp hurra!

Min morfar fyllde år igår men jag var inte där för jag var ute på shopping tur med Sofia. Så jag ska passa på att åka dit idag när jag ändå är i Växbo!
Jag älskar paket!

Min frukost


God morgon!

Gillar jag att skriva ?! eller? Jag har precis kollat tillbaka på de sista inläggen på bloggen och det slår mig(hårt) att jag använder ?! alldeles för ofta. Sen såg jag även att jag skrivit "väll" några gånger och det är ju tydligen inte ens ett existerande ord. Men ni bryr er inte om sånt krafs va?

Idag är min plan att städa lite mera och sedan styra kosan mot Växbo för en syster kväll med tacos. Kanske till och med sover över där. Det visar sig, men det blir säkerligen IDOL och massa mys.


Jag i mina lila raggisar!

Pannacotta med bär

Herregud jag har inte lagt ut receptet på pannacottan så här kommer det i ett video inlägg. Jag ska bjuda syster på det imorgon så jag ställde mig precis och shoopa i ordning den. Det är hur enkelt som helst och såå gott! Tar ca 7 minuter..

Du behöver:
3 dl grädde
2 dl bär
1 krm vaniljpulver
0,75 tsk Gelatin pulver eller 1,5 Gelatinblad

Jag filmade hela tiden så ni ser den tar endast 6 minuter och 16 sekunder att göra.. haha snacka om snabbt va? Jag surrar lite men ni får tänka på att klockan är halv 1 på natten.


Skjuta upp saker och ting?!

"De flesta människor skjuter upp till imorgon vad de borde gjort igår."

Det var dagens citat och det är precis vad jag har gjort med tvätten. Jag har inte alls orkat med att ta tag i den. Den har stått här i påsar och tagit upp minst 2 kvadratmeter av min lya. Men nu sörreni är alla plagg där de hör hemma. Så jag är nöjd och glad och lägenheten är renare än på länge. Sängen är obäddad och täcke med kuddar är ute på balkongen. Så nu har jag bara en jobbig sak kvar att göra idag och det är såklart att bädda sängen.

Johanna åkte precis hem, hon kom mitti städ kaoset. Men jag tycker det känns bra med kaos, för det är bara då jag kan på ordning och reda.

Shopping?!

Nu när jag fått igång inloggningen till banken har jag insett att jag har lite slantar jag kan shoppa för. Men vad ska jag köpa? Jag är inte sugen på något alls. Jag vill inte handla kläder nu eftersom jag ska gå ner så mycket mer i vikt och jag kan inte köpa några möbler för jag har ingen plats. Lite ljus kanske? För det har jag ju bara några hundra.

Nä, jag får nog följa med som smakråd till Sofia, hon har fått för sig att köpa ett runt vitt bord?! Förut ville hon ha ett barbord i trä så någonting har ju ändrats!
Baltazar är nöjd idag iallafall. Han älskar att vara med på yoga och tittar hela tiden på mig med ett undrande uttryck och huvudet lite på sne. Men vi har även hunnit borstning och bra med promenader idag.

Men va fan

Det är inte lite struligt de här med "dos inloggning". Fan vad dom ska krångla till saker. Men jag hittade i alla fall mina nya inloggnings grejer i lådan med vantar. Tre grejer för att ens kunna komma in på banken. Hur är det möjligt.

Galen

Idag är en sån dag som jag blir helt knäpp av. Jag skulle fixa med pengarna på kontona nu men tror ni inte att jag har slarvat bort den där jäkla dosan jag fick för någon dag sedan? Jo men den är borta, jag har en grymt liten lägenhet men jag lyckas ändå slarva bort saker. Jag förträngde in i det längsta att de skulle ändra sig och att jag fick behålla min älskade e-legitimation eller att de skulle glömma att ta bort den för mig. Men för någon dag sedan så försvann möjligheten att logga in. Så hur ska jag nu göra? Man måste väll ha ett kort också?
När det gäller pengar gillar jag att ha allt som det alltid har varit. Men bankerna håller inte med mig. Förstår ni vad struligt detta kommer att bli?

Jag har tappat bort alla tre hund koppel också. Jag brukar inte vara så slarvig men nu vet jag inte vad som hänt. Känns som att det är någon tjuv här och tar saker, för inte kan väll jag ha lagt sakerna där jag inte hittar dom?!


Diet vecka 16

Jisses jag har gått upp i vikt. + 0,1 kg så jag ligger nu på - 18,1 kg. Jag har aldrig gjort det förut. Känns konstigt men jag känner mig ändå nöjd på något vis. Jag fuskade och åt godis i helgen och sen vände jag det och blev jätte duktig igen så jag känner att jag är på rätt väg igen. Jag känner inte alls att det är godiset fel, jag tror inte det kan ha påverkat så mycket. Nästa vecka ska det vara minus 20 kg det bara är så!
Nu ska jag äta köttfärslåda och sen göra lite Yoga!

Lasermannen nummer 2?!

Alltså vad har hänt? Jag har inte läst en tidning på jag vet inte hur länge. Så det här med lasermannen nummer 2 i Malmö är för mig något helt nytt. Hur fan kan en människa få hålla på så här så länge. Det finns tydligen inte ens en misstänkt. Fy jag ryser i hela kroppen och är glad att jag bor här. Jag blev dock lite orolig för min fina Mina men hon är upplyst om att det är lite lugnare om man inte är invandrare. Jag har nog missat den informationen men han siktar tydligen mest på män som är invandrare men han har även skjutit en svensk tjej. Men hon kanske var ett misstag från laser mannens sida. Polisen vet inte ens om det är en man de bara antar det eftersom statistiken säger det.

Man ska verkligen vara glad för det man har och uppskatta sina nära och kära!!

Ingen bra blogg dag?!


Vovvarna kan inte vara stilla


Ont i huvudet

Okej, ni vet att jag starkt ogillar rökare. Jag har nästan slutat vara öppet arg på alla som själva inte fattar att de tar livet av sig själva. Förut kunde jag skälla ut precis vem som helst och verkligen skrika på dom att dom var dum i huvudet. Men jag har slutat upp med sådana dumheter. Jag undviker istället människor som väljer att röka. Det är varje människas rätt att få välja själva hur de vill leva och dö.

Men idag var det nära att den gamla Hanna kom tillbaka. Det är några människor på ett målar företag som har skaffat sig ett nytt rökställe. De sitter där varje eftermiddag och ofta även lunch tid. Jag antar att någon av dom bor på mitt område. Det jobbiga är att deras perfekta rökställe är rakt under min balkong och jag bor på våning 1.

Idag hade jag fönstret öppet i köket för att vädra ut stek os. Tror ni inte dom då passar på att ta en lunch paus under min balkong? Jo just det. Så hela min lägenhet fylls med rök doft och detta resulterar i att jag får en sjukt jobbig huvudvärk som aldrig försvinner.

Jag hade lust att bara gå ut och skrika på dom eller "råka" hälla ut en hink lortvatten från balkongen. Men jag gick in och försökte fläkta ut lukten men det gick inge vidare. Jag blir så trött på rökande människor, de är verkligen inte smarta!!

Jag blir alltid lite snurrig när jag har ont i huvudet jag vill helst bara duscha i en evighet men det funkade inte idag. Så jag gick ner och skulle tvätta efter att vi hade grillat och vad gör jag då? Jo jag lägger in alla saker i tvättmaskinen ink min mobil telefon. Smart?! Nä inte speciellt, men tur som en tok så kom jag på att jag nog hade en bajspåse i fickan på jackan så jag öppnade luckan igen och hittade då telefonen.

Japp, jag använder numera grovtvättstugan och blandar allt, jackor, vantar, bh och handduk..

Fire

Jag älskar att grilla, jag älskar elden! Det är så mysigt att bara sitta framför elden och bara stirra in i den. Den är lugnande och sen med sjön alldeles bredvid så kan det inte bli bättre. Vi grillade korv och hamburgare och frös lite. Det är kallt ute och vi hade ingen stor eld som värmde mycket.

Jobb & älskare

Det känns som att jag har ett jobb. Jag är väldigt sällan sysslolös. När jag väl får en dag eller kväll för mig själv så njuter jag i ett långt bad eller läser en bra bok. Jag har verkligen inte så mycket fritid som människor tror att jag har.
Jag tar mig dock alltid tid för vänner, så oavsett om jag hade något planerat så ombokar jag det(om det går) och prioriterar vänner. Jag tycker att det är väldigt viktigt att prioritera rätt. Jobb är inte det viktigaste i mitt liv och har aldrig varit, men hittar man det perfekta jobbet och brinner för det då är det skoj såklart. Jag vill inte jobba för någon otacksam människa som inte uppskattar det jag gör och jag vill inte jobba med något som inte har någon betydelse i det stora hela.
Idag har jag hittat ett jobb jag vill ha, som coach och projektledare. Man ska coacha arbetslösa unga som gamla och även ha hand om de administrativa uppgifterna. Jag tror att detta skulle passa mig perfekt! 

Jag vill jobba med att hjälpa människor framåt i livet och vara en coach men hur fan får man jobb som det egentligen? Jag är ju det på ett sätt just nu. Alla mail med LCHF tjejer och även telefonsamtal. Det är så otroligt roligt och jag brinner verkligen för detta. Men jag tjänar ju inge pengar men jag tjänar massor med peppning och olika erfarenheter.
Nu till något helt annat, igår fick jag ett samtal "Hej det är din älskare!". Jag funderade en stund. Hmm för att ha en älskare behöver man väll först ha en karl? eller? älskare känns som någon man är otrogen med? Hur känner ni?

Nya sockar

Jag har köpt två nya sockar. Det är så viktigt i mitt liv just nu för att jag fryser verkligen hela tiden. Jag vet att jag tjatar om detta men jag kan nästan inte förstå. Jag har aldrig varit en fryslort och det är ju så hur jobbigt som helst. Men nu har jag iallafall säkert 10 olika stickade sockor, grymt mysigt och skönt!

De är från Dollarstore och kostar 20 kronor. Jag köpte gråa och svarta för jag kunde inte välja:).

Godkväll mina fina bloggläsare

Idag har jag haft en blogg paus utan att ni absolut måste ha märkt det. Jag hade tidsinställt inlägg hela dagen. Så jag har hunnit massor som jag skulle göra (läst boken, tittat på tv, diskat, handlat, gått massor, tjuvvägt mig, skickat mail till mina LCHF tjejer, börjat coacha Lena och Gunnar på LCHF dieten det är deras första dag idag och planerat veckans mat) och nu är det bara jobb sökandet och tvätten kvar tills imorgon. Nu har jag precis klivit upp ur ett en timmes bad med musik på högsta volym. Snart börjar Det Okända, då ska jag unna mig lite hallon och krypa ner i soffan. Sen ska jag ta en prommis med Baltazar innan jag ska sova.
Vad har ni gjort i helgen?

Lägenhet

Nu har den perfekta lägenheten kommit ut. Frågan är om det är värt att betala så mycket hyra. Det är lagomt kök, lagomt vardagsrum, lagomt sovrum + en alkov som jag kan använda som datarum. Sen finns det även ett förråd som jag kan ha som garderob och massor med skåp och en stor toa med badkar:). Jag får liksom välja mellan att spara 2000 kronor i månaden till resor och nöjen eller betala 2000 mer på hyran. Jag får dock en 2:a som ligger nästan där jag vill ha den. Det är klurigt att välja!


Andra hand

Johanna och jag var ute på andra hand shopping härom veckan. Jag knäpper så mycket kort men jag visar er så lite:). Därför bjuder jag här på lite roliga plagg som vi hittade haha..

Den där blåa koftan är det någon som lämnat i provbåset antar jag och så har de tagit något annat. Tänk att någon stjäl saker från en affär som skänker pengarna till de behövande. På lappen står "Byte av kläder är också stöld".

Johanna var ute efter stolar så hon klättrade upp på stolshögen och letade:).
Min favorit stol ser ni här ovan, jättefin och super skön att sitta på. Men jag har absolut ingen plats för stolar i min lilla lya så det blev endast en ljuslykta i form av ett hjärta i glas..

Kanske ska ta en tur till Ungern..


Mina ben

Jag ska nu prata om mina ben. Jag har fortfarande inte märkt av min viktnedgång så mycket fysiskt, eller jag känner mig alltså inte mindre tjock. Jag känner mig som vanliga Hanna. Är inte det konstigt? Hoppas det kommer så småning om! Men mina ben som jag nu skulle skriva om dom har blitt smalare, det känner jag till och med.


Vinterdäck

Min snälla lillebror har bytt till vinterdäck på min bil. Det känns så skönt när man vet att däcken borde klara halkan. Hela bilen känns mer trygg. Sen är den även nystädad och fin, måste bara tvätta utsidan också, vilket inte är lika skoj. Tror det blir en automattvätt innan det blir för kallt. Jag har även köpt och fyllt på alla de vätskor en bil bör ha, olja, glykol och spolarvätska. Duktigt va?!


Hundarna på språng i Växbo
Morgon promenad

Det är helt underbart att gå ut på morgon prommis nu för tiden. Det är så fint när solen lyser, löven ligger på marken och knastrar under fötterna och vattnet glittrar..

Personlig utveckling

Hur gör ni för att utmana er själva? För att lära er mera om er själva? För att utmana era färdigheter?
Jag tycker att det är otroligt viktigt att inte stanna upp i huvudet. Det är ganska lätt att fastna i gamla mönster och beteenden. Jag har otroligt lätt att stanna kvar i det gamla för att jag inte "orkar" eller vågar ta mig vidare. Så har jag alltid tänkt. Men jag tror inte längre att det är så, jag tror det är för att jag inte har vetskapen hur jag gör. Hur kommer man vidare?

Jag har massor av visioner, ni vet det där fina ordet som är samma sak som VILL. Men jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Det är ju det som är viktigt. Många säger att det är viktigast att veta vad man vill men jag håller inte med. För det spelar ingen roll vad du vill om du inte vet hur du ska ta dig dit. Det är lika viktigt att veta vad man vill som att veta hur man ska ta sig dit. Jag behöver hjälp.

Idag har jag aktiverat mig med att lyssna på Raymond Ahlgren, han säger rätt mycket viktiga saker. Han pratar ganska folkligt men lite klurigt ibland. Han pratar mycket om att alla har ett val och att människor ofta befinner sig i ett sovande tillstånd och bara klagar på alla som lyckas. Men alla kan bli den lyckade människan. Jag tror det är hans syfte.

Har jag snurrat in er nu så ni blir förvirrade. Detta är en stor del av mig jag lyssnar på mycket föreläsningar, speciellt om personlig utveckling. Det är nog inom det jag till slut vill jobba. Frågan är bara hur..


Vackert


Underbar kväll

Kom precis in genom dörren och tänkte att jag skulle blogga lite innan jag hoppade i säng:). Men jag bjuder bara på lite bilder..

Therese kan inte låten..

Therese, Anna & Christine

Anna, jag & Therese

Anna & Christine

Anna & Anders
Anders(Therese och Christines pappa), jag, Anna & Therese

Dofteri doftera

Jag fortsätter på doftämnet. Hudlotion är ju livs viktigt för mig. Jag älskar alla som doftar lagomt mycket och är feta men ändå går in i huden fort. Jag har ju min All time favorite

Det finns ingen annan som lever upp till denna lotion. Jag stödjer inte kungahuset men jag gillar denna så mycket att jag köper den i alla fall. Att förpackningen sedan är rosa är ju underbart. Tub är bättre än flaska! Det finns inget dåligt med denna FÖRUTOM att de inte säljer den längre. Kungabröllopet är slut och så även dessa.

Nu har jag dock hittat en ny som kanske kan bli en favorit. Den doftar vanilj, möjligtvis lite för mycket men det kanske blir bättre när jag vant mig. Rosa förpackning med guld, ser ny och fräsch ut.
Har ni provat dessa?

Lördag

Jisses veckorna bara springer iväg, men jag tycker att det känns skönt på ett vis. Då försvinner kilona snabbare och sommaren kommer fortare:). Jag är inte ett fan av vintern. Men idag när vi gick morgon rundan så kändes vädret helt ok. Solen sken och himlen är blå dock är det lite kallt men jag tog ner vinterkläderna igår så idag var jag utrustad med mössa och tjockare vantar.


Vackert inte sant?

Jag har ätit godis

Skit tråkigt men sant. Jag måste erkänna här på bloggen, eftersom jag så heligt skriver hela tiden att jag är ärlig. Men nu vet ni i alla fall. Jag är dock inte sugen på något mer godis så detta blev och blir kvar..

Tidsinställa?

Går det att tidsinställa inlägg på Blogg.se nuför tiden?! Är det något nytt eller har jag missat det helt och hållet?!

Nu ska jag åka och handla lite gott till ikväll. Tror jag tar en ensam Idolkväll med lite citronvatten!
Vad ska du hitta på ikväll?!

Fredagspyssel

Idag har jag inga planer what so ever. Det är skönt men lite tråkigt kanske. Jag passar på att färga håret, det är ju ändock höst nu. Jag har promenerat med Baltazar och njutit av höst solen trots att det är jättekallt ute. Snart ska jag duscha ur färgen och sen plocka ner att vinterkläder från vinden.

Sköljmedel is lovely

Jag älskar dofter, doftljus, schampon eller balsam nu då, eld doft, kladdkakedoft från ugnen och sköljmedel. Jag tror jag är väldigt känslig för dofter så det få inte dofta för starkt. Tex som Softlan sköljmedel blir jag jättedålig av. Likaså rök odör och vissa parfymer.

Jag hittade inte mitt vanliga Comfort igår så då började jag lukta på en massa andra märken och vart ledde det?! Jo till att jag köpte 4 nya sorter. Så typiskt mig, men nu har jag sköljmedel i några månader iallafall:).

Mjukt & Skönt köpte jag i två dofter. Det bästa är att förpackningen är bra för naturen och även innehållet är lite bättre än andra sköljmedel. Ett stort pluss är de super gulliga flaskorna.Jag köpte också lite sötare dofter av märket Soft Touch, vilket är tillverkat av samma företag som ovan fast en annan "kategori" kanske. Dom doftar underbart men väldigt mycket så vi får se om jag tål dom eller inte.


Vad använder ni för sköljmedel?

Nu gör jag blogg kväller

Är lite trött så nu ska jag tina lite bär och lägga mig i soffan och kolla på Criminal Mind. Denna dag har varit perfekt!


Fattar ni vad söt

Syrran kom och lämnade ungarna här medans hon åkte och handla mat. Så vi knäppte på en Pettson och Findus film och mös.


Missen

Jag har köpt en ny kattmat till Katten. Hon gillar den, så här kommer lite reklam.


Diet vecka 15

Jag har gått ner 2,1 kg sedan förra veckan! Jag har alltså gått ner 18,2 kg totalt. Det känns jätteskönt och jag är nöjd!

Tog mig till och med tid att göra en "naken" bild idag.

Tranan next

Detta tar jag med mig ikväll "Hanna, drick inte massa onödigt socker shit!" - Sanna

Idiot

Alltså finns det något som gör mig stressad och förbannad så är det okompetenta jävla bilister. Nyss när jag skulle hem från badhuset så ska jag genom en rondell. Rondeller är verkligen något som många verkar ha missat när de tog körkort, eller så är det gamla människor som inte fattat vad en rondell är som är helt livsfarliga i trafiken. Pappa sa alltid att det bästa är och man ska se till att trafiken alltid flyter, så lite stopp som möjligt det är viktigast. Jo men visst, nu när jag kommer till rondellen ser jag att det kommer en bil från höger(grå på bilden) och den blinkar höger INNAN den svängt in i rondellen. Då tolkar jag och Trafikskoleböckerna det som att h*n ska till höger direkt, inte om sisådär tre avfarter.
Så jag(röd) svänger in i rondellen och biljäveln höll på att köra in i mig för h*n skulle inte svänga alls och fort som fan körde dom också...
Nu ska vi klargöra hur man egentligen SKA göra. Du blinkar inte när du kör in i en rondell om du inte ska första till höger.

Så den som kör i rondellen har alltid för körsrätt.

Om du ska direkt till höger blinkar du höger och kör ytterfilen i rondellen och svänger sedan.

Om du ska rakt fram åker du i ytterfilen i rondellen och blinkar EFTER att du kört förbi första avfarten.

Om du ska till vänster åker du innerfilen i rondellen och blinkar efter du kört FÖRBI avfarten rakt fram.

Hur jävla svårt ska det vara?!

Om det är något jag är bra på så är det att köra bil, älskar det och gör det jämt(trots att det är skit dåligt för miljön).

Företags idé?!

Nu när jag gått på LCHF ett tag så inser jag vad jag saknar litegrann men vad många andra LCHFare saknar jättemycket. Jag skulle ha uppskattat att det fanns en LCHF coach. Nu har ju jag mina vänner som alla är positiv inställd till LCHF men alla människor har inte det runt om sig. Sen så skulle det kännas lättare att vara tjatig på någon som hade detta som sitt jobb.

Tänk om det skulle finnas en person som man kunde..

* ringa när man stod på affärn och var 3 sekunder från att köpa en chokladbit eller bara inte hade några idéer på vilken mat man skulle göra den dagen

* maila när man vill veta hur mycket kolhydrater en squash innehåller

* skrika på när man är trött på all grädde och fet mat

* få en hel veckas meny utskickad med post/mail med inköpslista och allt av

* bli puschad av när det känns lite jobbigt och tråkigt att äta annan mat än alla andra

* få tips på läckra efterrätter inom LCHF

* få hjälp av precis i den sekunden det känns jobbigt

Denna person skulle alltså ha det som jobb och skulle alltid vara tillgänglig för just dig!

Vad tror ni, skulle "man" betala för en sådan tjänst? Jag skulle lätt gjort det, jag har ju betalat för Viktklubben och böcker mm. Frågan är om jag verkligen skulle ringa till en helt främmande människa och klaga och fråga saker.. Mail är mer min grej när det gäller att kontakta, men telefon funkar jättebra när jag blir kontaktad.

Jag har mailat med många av er som läser min blogg och det ger mig så mycket, jag blir puschad och jag känner mig lycklig när ni skriver att jag har inspirerat er med dieten:). Eftersom jag inte har något heltidsjobb så skulle detta vara min dröm. Jag älskar att prata i telefon, maila och jag brinner för LCHF dieten. Jag är utbildad beroendeterapeut vilket troligtvis skulle hjälpa mig grymt mycket med de personer som verkligen är socker beroende men också med samtalsmetodiken.

Det jag tror är att jag skulle vara aktuell de 3-6 första månaderna, jag känner att jag klarar mig fint själv nu.
Gratis prov vecka
1 månad - 500-1000 kronor?! (jag sparade ju mer än 1000 kronor på mat den första månaden)
3 månader - 1500-2500 kronor
6 månader - 4000-5000 kronor
Förslaget skulle vara att om man anlitar mig i 6 månader så har man gratis support någon gång i månaden där efter i 6 månader till.

Sanna har varit som min coach hon har givit mig recept, peppning, skällning och beröm!!


Prio 1

Idag ska jag ge denna pojk lite mer tid. Har varit så mycket krims krams på senaste tiden så han har mest fått lite promenader när det passat. Idag ska jag skärpa mig och ta mig extra lång tid för honom. Lite borstning, promenader och massa mys.


Ny header!

Gillar ni den eller inte?

Jättefint kort på Katten med IKEA kassar i bakrunden haha..
Den gamla såg ut såhär om ni redan glömt:)

Go kväll

Shit vad tiden gick fort ikväll. Jag har höst städat min garderob, ut med sommar klänningar och in med höst klänningar och massa stickat. Johanna kom förbi en sväng så jag fick vräka ur mig lite skit och lite beröm. Hon var lite upprörd över att jag skrivit att jag skulle äta godis om någon vecka haha.. det är bra att hon försöker ha pli på mig. Jag blir jätteglad av era kommentarer!! Ni fattar inte vad mycket bloggen spelar in på min diet, trots att jag är strikt själv så är det mycket lättare när jag lovat mig själv att skriva allt fusk:). Jag tycker att det är realistiskt att fuska ibland, man kan inte vara som en robot. Imorgon ska jag på Tranan med tjejerna, vi får la se hur det går..

Fick ett par jättefina sockar av min kära mamma idag, kul att hon tänker på mig som fryser jämt och ständigt nu för tiden.I did it!

Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte var sugen på Lindas Tobleronecheesecake ikväll. Men jag tog inte en stor bit och njöt utan jag höll mig och höll mig och sen så smakade jag ett finger ur formen. Men jag ger mig själv VG för gott uppförande inom dieten. Jag åt min matlåda (med kyckling paprika och grädde) och ca 1 msk cheesecake alltså. Jävligt god men det är INTE värt det för mig. Synd att jag inte är en naturligt smal människa som mår skitbra av att äta skit haha..

FIKA

Present öppning..Syrran fick Partylites votivljus smides kors av mig..


MINUS 17 KILO

Haha jag tjuvvägde mig för att se så jag inte är helt ute och cyklar och vad visade vågen nu mitt på dagen om inte minus 17 jävla kilo. I´m a happy happy girl:)! Men schhh det är hemligt till på torsdag haha..

Grattis världens bästa syster!

Jag skulle ha en städ och fix dag idag, men jag skjuter det på framtiden. Det blev en lunch på stan och en massa prat istället. Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka och fira min syster som fyller år.

Här är några bilder på henne från Mallis..

Mina fina nya sängkläder

Gillar ni siden sängkläder? Jag tyckte det var lite jobbigt i början, täcket åker hit och dit och fötterna slinker utanför men nu älskar jag dom!

Kvällspromenad

Ibland är det fruktansvärt jobbigt att ha hund. Som ikväll när jag myst i soffan i två timmar och sen måste ut på kissrunda med Baltazar. Fy tusan vad kallt det var. Mörkt och blåsigt. Nu ska jag försöka sova så jag hinner med allt jag ska imorgon.
Så här gick jag ut haha i en filt och en stor kofta..

Fotobok

Jag har gjort en fotobok på alla kort från Mallis idag också. Tar flera timmar att få det som man vill men jag kände inte för att sitta med den inatt och imorgon slutar erbjudandet. Så här ser framsidan ut i programmet..

Jag har glömt bloggen

Haha ja det känns verkligen som att jag har glömt hur det är att blogga. Har lite fullt upp med lite annat och har inte huvudet riktigt med mig. Men snart är jag tillbaka starkare än förr:). Imorgon fyller min syster år och jag känner för att äta 17 chokladbollar. Men det ska jag la inte göra! Jag är stark nu och kommer inte falla tillbaka till sockersuget. Men om någon vecka ska jag få ha en godis helg, sura godisar ni vet. Nu ska B och jag ut och gå en lång promenad och bara njuta av kylan som omfamnar hela ansiktet..

Äsklar detta kort

I´m fine

Gud va gulliga ni är, men ni kan inte tro att jag mår dåligt bara för att jag inte bloggar. Jag har inte mått dåligt i helgen jag har bara haft fullt upp med "livet" ni vet. Jag har ett vanligt liv också utanför cyberspace. Det kanske är lätt att tro att jag skriver allt jag gör på dagarna men det är faktiskt inte så. Jag skriver inte alla jobb jag söker, vänner jag träffar eller alltid hur jag mår. Jag känner att lite av mitt liv kan jag dela med mig av till er men inte allt.

Många tycker att det är tufft att skriva om vikten och dieten och lägga ut helkroppsbilder. Men som sagt det är en del av livet jag känner att jag gärna delar med mig av för att sporra och pucha er andra som vill göra något åt er kropp. Jag saknade en ärlig diet blogg där man verkligen fick se hur personerna såg ut.

Nu har jag bytt sängkläder och ska strax hoppa i säng, vill bara tacka för era omtänksamma mail och det är helt fantastiskt att få mail från er som ska börja eller går på LCHF dieten. Jag mår i alla fall bra, har lite ont i huvudet men det försvinner nog till imorgon.

Så nu har ni koll på mig igen. Maila mig gärna om ni vill tycka eller fråga kristin8404@hotmail.com jag svarar alltid.

Loppis fynd!

Jättefin jullykta 15 kr

Tre tomtar som kan sitta på blomkrukskanten 5 kr

Två nya blommor som jag ska försöka att inte döda 20 kr

Loppis

Idag är det loppis i Växbo! Jag ska dit nu..
Det är på bygdegården mellan 10 och 14. Hoppas det finns något roligt!


Kvälls promenad - check

Har lämnat er lite utanför mitt liv idag, helt medvetet. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig i alla fall och att ni tittar in imorgon när jag kommer vara lite mer aktiv igen:).

En sak kan jag dock säga er idag.. Mamma och jag satt och pratade om mina kilon som är borta för att jag fryser konstant och hon tror att det är därför. Jag vet inte vad jag tror men jag skulle nästan kunna vara jättetjock hela livet bara för att slippa frysa så sjukt mycket.

Jag har gått ner 16 kg nu och hon tycker att vi ska göra något roligt när jag gått ner 20 kg, vad vet jag inte men nått blir det väll. I alla fall mitt stora mål är att gå ner 33 kg och jag kom då på att jag nästan (på gränsen) är halvvägs nu. Om 400 gram så är jag halvvägs om man ska vara petig. Hur sjukt enkelt var det inte att komma hit? Så nu är jag väldigt taggad att ta mig an de 16,9 kg som är kvar dit. Sen får jag räkna om och se hur många fler kilon jag VILL gå ner.. Spännande inte sant?! På julafton ska jag ha gått ner 25 kg (totalt) + något hekto till kanske så jag står på - 25 kg i januari. Det är - 1 kg i veckan för er som inte orkar räkna själv!


Min fredagskväll

Köpte tonfisksallad med fetaost på Picasso och hämtade upp Elina. Vi åkte till mormor och morfar och kollade på IDOL. Skönt att få börja bli frisk så att jag kan umgås med folk igen.
Jag blir så lycklig av att de gillar Baltazar så mycket. Mormor är så glad att han "nu känner igen henne" "det syns i ögonen" "Nu kommer han ju hit så jag får klappa honom det fick jag inte förut". De pysslar så mycket med honom så han blir bortskämd.

Så jäkla vackert över sjön när vi tog nattpromenaden

Flashback

Idag har jag tittat på Kungarna av Tylösand. På eftermiddagen när jag stod i duschen kom jag på mig själv att jämföra karaktärerna i serien med dom som fanns i den trea jag delade med Linda i nästan 3 år. Tänkte dela med mig av detta trots att det bara är dom som verkligen umgicks med mig under de åren som kommer fatta vilka människor jag pratar om. Jag har valt att endast skriva förnamn så att jag kan NEKA till vem som är vem senare i livet haha..

Jockiboi = Anderas
En person som är väldigt känslig och om han lärde sig att stå upp för sig själv så skulle han komma långt. Han är också äcklig och jävlig slemmig när han e full. Kan vara allmänt otrevlig men är väldigt snäll och ödmjuk mot de han känner.

Emelie = Linda (förr i tiden)
Jävligt snäll och accepterande mot allt och alla. Är aldrig tjurig utan undviker konflikter och lever ett skönt men ändock lite jämt liv liksom, som för mig är lite tråkigt. Men alla ser henne som den snälla!

Nemo = Erik
Detta är killen som alltid drar hem en tjej och allt som oftast en ny tjej varje kväll. Han är ganska ordningsam men bryr sig inte nämnvärt om småbråk när han e full. Slåss inte ofta utan slingrar sig smidigt undan!

DJ Nathalie = Madde
Partytjej som gillar utelivet. Väldigt pratig och trevlig mot de flesta. Verkar gilla att jobba och är driftig.

Biskit = Andreas nr 2
Helt vidrig bara. Så jävla självgod och smörig och kan slå runt på 1 sekund till att vara skit elak och korkad. Kan bete sig när han är nykter men antar att det inte händer alltför ofta. Jobbig!

Miss Cami = Johanna (hon var ju inneboende hos oss ett tag)
Super trevlig och lättsam tjej som ändå har den där känsliga sidan. Blir lagomt full och är alltid trevlig mot alla om de inte gjort henne eller hennes vänner någonting.

James = Henrik
Som en stor pappa som tar hand om alla. Är alltid snäll utom väldigt sällan då han får utbrott över något som gäller vänner. Pratar gärna och mycket, kan ses som lite smörig(iallafall James).

Erica = Hanna (tyvärr var jag en riktig argbigga tidigare)
En tjej som skäller på allt och alla hon inte gillar. Säger vad hon tycker och tänker i alla situationer. Slåss ibland och gå emellan bråk. Lessnar ganska fort på dryga fulla idioter. En ganska sur människa. Gillar att ha städat och att folk ska ha lite hyffs.

Haha var inte detta lite kul? Det är helt sjukt passande personligheter alltså. Förutom jag då förstås jag är egentligen inte alls lika butter som Erica. Har ni kollat på detta program eller?

Hej

Hur är det med er idag? Lite upptagna eller sjuka? Jag mår jättebra idag. Just nu gör jag ansiktsmask och försöker bestämma vad det blir till middag idag. Tonfisksallad från Picasso eller sallad från ICA eller matlådan som står i kylen.. världsliga saker kan man tycka men just nu är det ett av mina huvudbryn.
Det andra är att man inte kan söka till Socionom distans utbildningen i januari. Hur fan ska jag då göra, all hjälp är stängt nu. Hanna the girl som IS last minute?! Jäkla skit men jag vill inte gå något annat. Om jag inte finner något jobb innan januari får jag la återgå till barnomsorgen till nästa höst då. Typiskt men allt går inte lätt!.

Skulle försöka se ut som Lilla My hade för mig att hon såg lite förvånat arg ut med en rynka mellan ögonbrynen, men jag hade lite fel

Måste väll medge att jag också var lite flummig igår så här är Johannas sida av saken "Hahaha! Ja det är typiskt oss! jag kan verkligen inte koncentrera mig på flera saker samtidigt! Du glömde visst berätta om din roliga tabbe... Hanna sitter vid datorn och ska kolla upp valutakursen i England och frågar: Men vilken Dollar är det i England då? Johanna svara: Det är Pund!! Hahaha! Så jäkla rolig du =)"
Visste ni att det är pund där? Jag är skit dålig på sånt..

Snart kanske jag kommer med ett inlägg om hur lika min förra lägenhet var med Kungarna på Tylösand haha..

Hannas squash slajs - LCHF

Det blev några squashbitar över när jag gjorde Sannas gratäng. Jag la dom i en ugnsfastform och hade på lite chilipulver och massa ost..
Stoppade in i ugnen på 225 grader i ca 20-30 minuter(råkade glömma dom där men jag uppskattar tiden:))..

Ni vet att squash bara innehåller 2,2 g kolhydrater per 100 gram!!

Så jäkla goda! Kan äta dom till köttfärsbiffar eller en bit lax kanske?!

Bilar är jäkelskap

Jag söker och söker men ångrar mig alltid i sista stund för det är ju så mycket pengar. Orkar jag verkligen köpa en bil nu? Jag vet fan inte ens vilken sorts bil jag ska ha..

Kolla bara vilken skillnad det är på denna bil bara man byter färg..
Ser ok ut men är inte jättefin direkt

Jättefin

Bilen heter Renault Scenic, jag tror jag har fastnat lite för den modellen. Men det är så svårt att veta. Det är läder eller fejkskinn inuti som ser rent och snyggt ut. Den vita är från 2002 och kostar 22 000 kronor och den gröna är från 2003 och kostar 30 000 kronor båda har gått 19 000 mil. Måste hem till pappa och höra mig för vad som är mycket och lite i denna fråga. Jag har ingen koll på det.

Sen har jag hittat en Ford Focus från 2000 jag skulle kunna tänka mig kostar 25 000 kronor(nedsatt från 33 000 kronor) och har gått 14 000 mil.

Vad tycker ni?

God morgon

Jag hann inte riktigt med att berätta om dagen igår, så jag tar mig friheten att göra det nu istället:). Vi började dagen med en prommis och gick sedan förbi Johanna en sväng så hon kom upp ur sängen. Träffade mormor på stan när vi var påväg hem, det märks verkligen så tydligt hur mycket hon gillar B nu efter Spanien resan(hon gillade honom förut också men nu har dom mer en egen relation). Hon är så gullig och pratar med Baltazar lika mycket som med mig:).

Vi skyndade oss hem och kollade mailen, väntade på Sannas mail om vilken ost jag skulle köpa till maten. Inser ni vilken underbar vän jag har där borta i Spanien som ger mig massor av underbar fakta och recept:). Jag är föralltid tacksam!! Sen åkte vi och handla massor av mat, tyvärr fanns inte allt idag och det gör mig sjukt irriterad men jag tar nya tag och gör om recepten efter det som finns hemma. Jag var på tre mataffärer idag och ingen hade aubergine och en hade den osten jag behövde. Nog om det.

Vi kom hem och skulle kolla på McLeod´s döttrar(kanal 9 klockan 11:20) men jag måste laga lite mat under tiden så jag missade allt. En huvudperson dog, ett barn föddes och allt bara förändrades på ett slag. Johanna kom till sista reklamen så då fick hon ha lite koll åt mig. Fast jag är nog bättre på att stå i köket samtidigt som jag pratar med henne och lyssnar på tv:n än hon är på att kolla på tv:n och prata samtidigt. Hon blir liksom helt inne i programmet och vaknar sedan till när jag skriker "MEN VAD HÄNDER???", "Kollar dom på filmen nu eller?" Och hon svarar "Hur kan du veta om filmen????" haha det är så typiskt oss.
Vi åt Sannas getostgratäng med en Twist av Hanna och sedan dog vi i soffan för en kvart. Sen var vi överallt och ingenstarns till klockan 15 då var jag hemma igen och diskade och donade.

Det absolut roligaste Johanna sa idag var påväg till Dollar för att köpa bajspåsar.. "Kanske hittar något balsam... Till balsamdieten VETTU" Sen fortsätter hon sekunden senare utan att reflektera över vad hon har sagt "Jag undrar jag vad dom egentligen har tänkt med det där huset.." Hahaha.. Jag dog av skratt! Före hade hon dock pratat om LCHF dieten och senare skulle hon nog prata om balsammetoden eller kuren som jag kallar den:).

Halv 4 mötte jag E och sen bakade vi muffins och pratade disco på Tranan. Jag försökte visa en frisyr med en puff på huvudet och sen fluffa upp håret där bak men hon tyckte jag såg helt knasig ut..
Vad tycker ni?

Efter det tog vi en promenad och njöt? av det kalla blåsiga vädret. Jag har också badat Baltazar och blåst honom med hårfönen så nu är han ren och finare.

Min blöta bebis

Sannas getostgratäng med en twist av Hanna - LCHF

Jag skulle göra detta receptet rakt av, men affärn hade inga aubergine så jag fick ta squash istället. Tog köttfärs istället för lammfärs(äter inte lamm, vi har får hemma). Sen gjorde jag mer sås än det skulle vara + att jag la till persilja och tog bort timjan. Ja så det blev en helt ny rätt kanske?!

This you need:
400-500 gram köttfärs
1 gul lök
1,5 msk tomat pure (om du är jätte sträng så skit i denna)
2 dl vatten
2 vitlöksklyftor
4 dl creme fraiche
2 squash
100 gram Getost (jag köpte den som  är två rullar i samma förpackning och är uppskurna i 5 kronor, märket heter President och det är en get med rött halsband på framsidan)
Salt och peppar och chilipulver och persilja om man så önskar
100-150 gram riven ost

Do it like this:
* Bryn löken och köttfärsen, salta peppra och chilia som vanligt, när den är klar så har du i tomatpuren, vitlökarna(pressad/riven/hackad) och vattnet och låt koka i 5 minuter.
* Slajsa squashen i 4-5 skivor och stek på båda sidor och salta/peppra.
* Mosa ihop getosten med creme fraichen och blanda i persilja och ev salt.
* Ta en ugnsfastform och
lägg i ca 4 bitar squash
skopa i lite köttfärsröra
smörj på lite getoströra
lägg på de sista squash bitarna
skopa på köttfärsröra
Smöra sedan på ett lager getoströra och sprid över riven ost.
* Stoppa in mitti ugnen på 225 grader i 25 minuter.

Servera med en god sallad, vi hade Sannas super goda vitlök och citron dressing på en vanlig grönsallad.

Kladdkakemuffins utan smör

Det är ju inte varje dag jag bakar nuförtiden så jag hade inget smör hemma, därför blir receptet så som vi gjorde. DETTA ÄR INTE LCHF recept.

Du behöver:
3 dl socker
2 ägg
2,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
En piff av vaniljsocker (ca 2 tsk)
En piff av bakpulver (ca 2 krm)
50 gram olja
70 gram grädde (40%)

Do it this way:
* Vispa ägg och socker.
* Ha i mjöl, vaniljsocker, bakpulver och kakao och vispa igen med elvisp, om det blir för tjockt, vilket det troligtvis blir så har ni i oljan och grädden(eller om ni vill ha smör då så häller ni i 125 gram smält smör).

Shoopa upp i lite fräsiga muffinsformar, cirkus 13 stycken. In i ugnen 180 grader i 11 minuter om du vill ha kladdiga eller 13 minuter om du vill ha dom så som bilden visar.

Ta da
Klart!

Jag utmanar ödet

Jag har bakat kladdkakemuffins(recept kommer senare ikväll) idag, spännande va?! Jag har även gjort Sannas getostgratäng med en twist av Hanna men det receptet får ni också senare.

Jag tror inte ni kan förstå hur utmanande det är för mig att göra kladdkakemuffins, det är det absolut godaste "fikabrödet" jag vet. Men vet ni vad? Jag var inte ens nära att misslyckas(alltså smaka av smeten eller muffinsen). Dock gör det lite ont i hjärttrakten när min bakkompanjon inte VILL äta upp smeten på skeden eller visparna.. är det bara jag som äter(åt) det eller?
Förjäkligt att slänga supergod smet i slasken.

Men jag är lycklig och kände att jag ska fan dela med mig av mina framgångar till er också inte bara klaga och sukta efter saker som jag inte äter längre. Vikten är en del av framgångarna men det är liksom ändå på sidan av på något vis. Det är 1 dag i veckan och vardagen blir lätt svår om man bara fokuserar på det.

Tusen tack för era hejarop!

Jag stödjer bröst cancerfonden

Jag köpte Rosa Bandet lotter på Guldfynd när jag var där härom veckan. När jag sedan städade lite i bilen så ligger lotterna kvar i den påse jag använde som soppåse. Så jag slängde lotterna, men syftet att köpa dom är ju ändock bra.


Diet vecka 14

Jag är back on track! SANNA min underbara vän jag har nu gått ner 16,1 jävla kilon! YEAY!!

Orkade inte klä av mig idag heller och så glömde jag knäppa kort i morse så nu får ni bilder på en sjukt nyaäten Hanna.. fotade av Johanna därav flummigheten.


Like you a lot


TJ´s

Det är mitt arbetsnamn på min förtags idé.


Sanna fan vad roligt att du kommenterar i dessa dagar:). Jag ska göra den rätten du mailade imorgon! Haha typiskt dig att kolla på Kungarna av Tylösand.

Åhh tack!

Jag har just varit ute på promenad i 1 och en halv timme med Sofia. Helt fantastiskt ute! Jag älskar verkligen hösten och tror att min inställning ändrats lite till det bättre. Det finns ingen bättre än Sofia att umgås med när man är så butter som jag kan vara ibland. Vi pratade om TJ´s och mina planer i livet framöver. Hittade möjligtvis en lokal till min idé. Hanna jag vill att du ska flytta hiiit och gärna bo i huset next to me, Tänk på dina underbara kids:)!

Jag vill också tacka för era peppande kommentarer, jag klarar nog "negativ" eller klagande feedback mycket bättre än era hurrande:). Trist men så funkar jag! Sanna det är bra att du har koll fast nu är jag totalt säker på att inte fuska igen, tills nästa gång haha. Jag har aldrig fått känslan att jag verkligen inte skulle klara att slå emot suget, men jag kände att jag tog mig råd med frukten igår. När jag ändå är igång om gårdagen så åt jag alltså äpple OCH vindruvor Sanna. Illa illa men det visste faktiskt inte jag. Nästa gång blir det hallon och grädde jag lovar.

Idag är det onsdag och jag har inte haft något sug efter något alls så nu är jag back on track igen. Men vet ni vad det är i helgen?? Chokladmässa!!! Vilket dilemma!

Pic´s från promenaden
en katt satt och spanade efter fisk

höst


Så vackert!!

LCHF snack 2 - vill ha mat tips!


Mascara tips

Jag är ju inte så inne på smink i min blogg. Men när jag väl använder smink så är det mascara och jag är väldigt petig. Dels för att jag är allergisk mot flera märken men också för att jag vill ha mina fransar spridda och inte ihop klistrade som vissa borstar gör dom. Jag brukar också ha en ljusare ögonskugga för att få ett piggare och friskare blick.

Härom dagen fick jag en Mascara i ett paket från Amelia och den funkar riktigt bra. Den är från Nivea och heter Extension nanodefinition.
Man ser verkligen alla mina fräknar på denna bild:)

Mascaran är i en fräsch blå förpackning

En kväll i Magaluff

En kväll när jag suttit nere i receptionen och bloggat så låg Nils och Linda i sängen när jag kom upp till rummet. Jag gick ut på balkongen för att hänga upp den blöta handuken och sånt från dagen. Ni kommer ihåg att de sköt med automat vapen utanför Johans och mitt hotell i Grekland? Jag trodde mardrömmen hade börjat om. När jag precis lagt handduken över räcket så smäller det så jävla högt, som en bomb(kan jag tänka mig). Jag duckar av rädsla och skirker till, det måste ha sett sjukt rolig ut. Det var iallafall en stor jävla raket som lyste upp hela himlen. Jag sprang in och drog upp N&L och vi kollade hur länge som helst på detta furverkeri. Sen gick vi ut på andra sidan för där såg man lite bättre. Linda filmade hur mycket som helst. Skulle tro att de sköt i 10-15 minuter. När sista raketen hade smällt gick de in till sängen igen, men kanske 4 minuter senare så börjar ett fyrverkeri på andra sidan viken, alltså rakt framför vår balkong. Var så härligt att kunna stå där och se alla de otroligt fina färgerna som lyste upp himlen och speglade sig i havet. Här kommer de sista smällarna i det första fyrverkeriet..Ni är fan inte bra för mig

Ni ska skrika rakt ut(skriva med STORA bokstäver alltså) när jag säger att jag ska handla frukt! Ni läre ju ha lite pli på mig förstår ni. Men nä då sitter ni där hemma, "Ja men det är du värd säger ni", NEJ det är jag inte, jag ska ner många många kilon så jag har inte tid att tjuv äta frukt. Jag blir nästan lite besviken på er. Bli lite arg på mig, säg åt mig på skarpen, fråga varför det vara så jävla svårt att hålla dieten. Skriv till mig att jag blir tjockare igen och att jag egentligen inte vill äta den nedrans frukten. Fan, skäll lite på mig!


SKYLDIG till äppel ätning

Mutter Hanna

Nu ger jag upp.. Jag ger mig iväg till affärn för att köpa frukt. Min hjärna är överhettad, jag måste ha ett äpple. Jag är så jävla irriterad på allt idag. Jag har grinat till tv:n och på promenaden med B satte jag mig bara på en bänk och satt kvar där.. Är helt orkeslös!

Jag ska köpa frukt sen ska jag läsa min bok ute i solen. Sen ska bestämma mig för av jag ska göra i mitt liv. Ett liv utan jobb är fan som ett liv utan mening. Jag funderar till och med på att återgå till barnomsorgen, men jag vill inte det egentligen. Jag vill ha ett eget företag och jag kan gärna jobba jämt och ständigt. Jag vill vara fri och jobba massor men med saker jag tycker är jätteroliga. Känns som att jag tappat all ork och vet inte riktigt hur jag ska ta mig framåt..

Delfin tränare vore ju inte helt fel..

God morgon

Idag ska bli en bra dag så den börjar vi med lite bilder från Mallis. Jag älskar att prova hattar så här kommer några smakprov:)..Skräck i hela kroppen

Hur fan ska jag klara denna hösten och vintern är det tänkt? Jag är så fruktansvärt mörkrädd, speciellt ikväll när det blåste jätte mycket och löven rasslar på asfalten. Det gör ont i hela kroppen. Ni vet det blir en dålig stämmning och jag biter ihop käkarna och lägger armarna i kors och går fortare. Kroppen tolkar detta som att jag är hotad och flyr. Jag försöker andas lugnt och sakta ner stegen men det går inte, helst av allt skulle jag vilja springa hela vägen hem och när jag väl kommer till porten håller jag på att dö av rädsla. Hur ska jag bli av med detta? Linda Larsson kan du hjälpa mig?

När jag väl kommer in så dunkar min puls och det ilar i ryggraden.. men jag klarade mig!

Jag undrar vad det är jag är rädd för egentligen, jag tror det är smärtan. Om någon dum jävel skulle slå mig eller knuffa på mig. Jag är så jävla ömtålig, jag skulle säkert aldrig slå tillbaka av ren rädsla att de skulle slå mig igen hårdare. De kan råna mig och ta mina saker men gör mig inte fysiskt illa. Grejen är att jag allt som oftast lägger mig i bråk, när människor slåss på Tranan till exempel, då går jag emellan och buttar bort dom. Hur tänker jag då? Jag blir så jävla arg på människor som slåss så ilskan tar nog övertaget. Men känslan av rädsla är nog den värsta i hela världen för mig.

Godis godis godis

Min hjärna skriker högt efter godis just nu. Fan vad jobbigt, tänk om det skulle vara såhär hela tiden. Jag hoppas det går över till imorgon. Gaah blir helt galen snart...


Skön dag

Gud va denna dag har gått fort. Tycker tiden mest svichar förbi så jag hinner inte med livet. Nu har jag precis kollat på en film efter Baltazars och min prommis ute på Långnäs. Har en massa ljus tända och ska nu kolla på Ghost Whisperer och äta lite kyckling gryta.

By the way jag provade att ringa på det numret som stog på fraktsedeln. De sa att de bara vara en leverantör och inte hade något ansvar what so ever. Så jag ska försöka ringa själva bolaget som sålde grejen imorgon. Jag har ju avbeställt den men tydligen har inte den informationen nått lagret på något vis. Men jag har ju bara fått 1 av de 3 grejer jag beställde så jag vet inte vad som har hänt. Jag skulle lätt kunna sova om jag behåller den, det är ju faktiskt inte jag som gjort fel denna gång.

Vad gör ni en vanlig måndag som denna?

Paket?!

Jag hade fått en dropp lapp i dörren när jag kom hem. Jag ringde dom idag och frågade vad det var för företag som skickat paketet, de sa EET Nordic. Jag har aldrig hört talas om detta företag och jag har inte beställt något på flera veckor. Paketet vägde 1 kg och de visste inte vad som var i. De skulle leverera paketet mellan 12 och 1 men de kom halv 2 såklart.


I paketet ligger
Ta da en cd/dvd läsare. Kommer ni ihåg när jag beställde en sån där för 7 kronor och det blev tjafs för att dom hade satt fel pris? Jag sa att jag vill ha pengarna tillbaka och avbryta köpet. Pengarna är insatt på mitt konto och jag har inte mottagit några produkter förrän nu. Men de har inte dragit några "nya" pengar och märket är ett helt annat än det jag beställde. Den jag beställde hette IBM och denna heter Targus. Vad håller dom på med?

Det värsta är att jag skulle fått betala om jag inte hämtat ut eller rättare sagt varit hemma och mottagit paketet idag, lager avgift kallas det tydligen.

Måste kanske ringa och fråga dom vad som händer?! Fast tänk om de inte vet att jag fått den, då får jag den ju gratis:).. hmm..

Kul att ni kommer tillbaka

När jag var på Mallorca så sjönk mina besökare med typ hälften. Men nu verkar ni ha hittat tillbaka, skoj tycker jag. Trots att jag personligen nog skulle tycka det var roligare att läsa om sol, bad och sommar än om sjukdom, bitterhet och vardagsliv. Eller är det dieten ni dras till? Isåfall kan jag berätta att jag åter igen gått ner 15 kg det är 0,4 kg från vikten jag hade när jag åkte. Så jag hoppas på att vara tillbaka på -15,4kg på torsdag.

Känner mig inte så sjuk idag som jag trodde att jag skulle vara. Lite snuvig men ingen feber, hade feber igår kväll tror jag. Låg under täcket och frös men var ändå kokhet. Men jag känner mig fortfarande lite off.


Sjuk?!

Fy vad jag känner mig klen. Om jag hade tänkt till när jag kände den där konstiga arg känslan för någon dag sedan så skulle jag vetat att jag var påväg att bli sjuk. Jag orkar inte bli sjuk, hatar feber, känslan av att vara svimfärdig precis hela tiden är så otroligt jobbig. Nu när jag satt i bilen hem så knäppte jag på högsta värmen och frossade in mig i värmen, ville inte hoppa ur.
Idag har Baltazar och jag gått en promenad i stan och njutit av alla de fina färgerna och sen hyrde vi en film innan vi gick hemåt igen. Filmen var helt ok och hette Wild Child. Sen åkte vi iväg till Arbrå och kollade på tv och mös till nyss när jag då bilade mig förbi Röste innan jag kom hem hit.

Jag är absolut påväg att bli sjuk och det känns i hela kroppen.. mina ögon orkar inte vara öppna..

Ny bil?!

Pappa tycker att jag ska köpa en ny bil. Så tråkiga pengar att göra av med. Jag älskar ju min nuvarande bil men den börjar ju bli till åren. Kommer bli svårt att skiljas från den. Men om man ska sitta och åka till Stockholm och längre resor som jag gör så är det kanske bättre att ha en nyare bil. Men hur fan ska man kunna bestämma sig för en bil då? Vet ni någon bra och billig sort? Jag funderar på denna(se bild längre ner), endast på grund av färgen och att den har halvkombi.

Det jag kräver är:
4 dörrar
Tillverkad tidigast 1998
Inte vit eller mörkblå
Vanlig växel
Servostyrning
Dutteridutt broms
Drar lite bensin

Roliga grejer som är ett +:
Elhissar
Blipp blipp upplåsning
Dragkrok är ju också jävlig lämpligt

Vad tycker ni om denna? Kia Rio heter sorten/märket.Mallorca shopping

Jag köpte inte alls mycket grejer på denna resan, jag brukar nog inte göra det på resor i övrigt heller. Med mig hem fick jag en Baileys, en Isle of Jura (whiskey) och en liter Gin till andra, även en liten present till Sofia som ni kanske får se efter att hon har fått den. Men lite smått och gått blev det till mig själv också som jag tänkte att ni kanske ville se. Jag som inte använder armband har nu en uppsjö av armband så nu är det dax att bli en armbands människa. Jag har använt de armband jag fick av Johanna ofta så jag ska använda dessa också.

Jättefina korsörhängen i silver

Tre fina armband med träkulor


Två magnet armband ett i silver och svart och ett helsvart


Ett vindspel med snäckor


En sele till Baltazar som han ska få ha när vi cyklar. Den kostade 3 Euro, alla selar jag hittat här hemma har kostat runt 200 kronor. Eftersom B inte drar eller är bråkig så spelar ju egentligen inte kvaliten någon roll tänkte jag.

Jobbigt

Jag tänkte undanhålla er läsare min vikt uppgång, men kom fram till efter den anonyma kommentaren att det vore inte speciellt snällt efter att ni följt mig i vått och torrt innan. Så here it go, jag har gått upp 3,8 kilo under dessa 10 dagar jag varit borta.

Jag är inte deppig över det utan jag känner att det är bra att kroppen reagerar över att jag ätit dåliga saker. Men jag har verkligen njutit av varenda Slush, godis bit, choklad ruta, glas juice, äpple, melonbit och Baccardi breeser. Jag tänkte återgå till LCHF idag men jag hade inte orken att vara sträng, jag har kommit in i det slappa. Så från och med imorgon är jag åter i gång med min viktresa neråt. Jag hoppas på att mycket av de 3,8 kilona är vatten som kolhydraterna samlat på mig, men man vet aldrig. Jag har iallafall nya mål och jag kommer att nå dom!

Jag känner mig inte speciellt mycket tjockare av dessa kilon vilket är negativt, skulle vara bättre om jag känner mig fet och ful av att gå upp i vikt. Men jag är som sagt inte alltför nojjig över detta utan jag tar det med i min ryggsäck som en vetskap nästa gång jag bestämmer mig för att "fuska".

På torsdag hoppas jag att högst 1 av kilona finns kvar på min kropp och att jag är inne i bacon och ägg svängen igen:). Sjukt nog längtade jag efter min diet utomlands. Jag mår så mycket bättre i min magen och psyke när jag går på dieten så det blir inga som helst problem att börja med dieten imorgon. Det ska faktiskt bli skönt!

Jag åt allt förbjudet i Spanien
Stekt potatis
Hamburgare x 2
Citron tårta
Godis
Choklad
Frukt, äpple, vatten melon, honungs melon
Lökringar
Choklad muffins
Munk med jordgubbs marmelad
Slush
Kul glass

Tonfisk baguette, vitt bröd

Men det jag försökte hålla var att äta typ 1 dålig gång per dag. Ofta åt jag bacon och ägg till frukost och sen något dåligt på dagen och sen bra middag med kött och broccoli. När jag blev dålig den där natten så spårade allt ur. Frukost blev då två skivor melon och lunch en isglass och middag äpple och melon. Jag kan inte äta feta saker när jag mår illa och det gjorde jag i någon dag efter och så hade jag ont i kräkmusklerna på halsen/bröstet.

Jag ångrar absolut ingenting av det jag åt och tar mina 3,8 kg och kämpar vidare NU!

Dans feber

Jag har tagit en timeout och sitter själv här hemma och kikar på tv. Vad tycker ni om Dans feber?! Jag tycker inte det är så bra men det finns ju för fan ingenting att kolla på på lördagar.

Hämtade Katten tidigare hos Johanna och Andre, dom har tagit hand om henne så bra så att hon inte ens ville följa med hem. Sen har jag handlat, damsugit, torkat golv och tagit en lång lång dusch!

Back to LCHF

Sen har jag provat min nya miniplatt tång och gjort lite lockar. Först plattade jag ut mina små lockar och sen gjorde jag nya större lockar, blir rätt bra faktiskt, eller vad tycker ni?! Syns inte så bra på bilderna kanske.


Nu ska jag titta på Morden i Midsomer och knäppa kort på mina inköp från Mallis och visa er senare ikväll eller imorgon, vill ni se?! Blir inte på blogg humör när ni inte skriver något till mig, men jag ska försöka underhålla er utan gnäll..

Baltazar

Han har haft det toppen under mina dagar i Spanien. Med mamma, pappa, Johan och mormor och morfar. Jag är så glad att jag har dom så nära!


Mamma är helt lyrisk över att han hoppar upp i hennes knä och pussas.


Han har blitt bortskämd och ligger numer i soffan.


Min bebis!

Helt tom och lite arg

Jag känner mig helt tom i bloggfingrarna. Har liksom ingenting jag vill säga till er alla på en och samma gång. Jag vill bara ha myskvällar med mina bästa vänner och prata förtroligt om allt och inget.

Jag vill hitta ett jobb och tjäna sjukt mycket pengar, jag är grymt avundsjuk på hon den där bloggaren som skrev att hon fakturerade 213 tusen till ett företag för annonserna på hennes blogg för EN månad. Fan vilka enkla pengar, jag är grön av avund:).

Igår hade vi tacokväll hemma hos mamma och pappa med Linda, Sam, Nils, Vidar, mormor och morfar som tack för all hjälp med hund och barn när vi var borta.

Idag har jag varit i skogen och dragit fram träd, känner att jag har lite ilska i mig som måste ut, kan inte riktigt sätta fingret på varför heller.


Vi är hemma

Gud så höstigt det är här hemma. Helt underbart med alla gula, orangea och röda löv som ligger överallt på det knallgröna gräset. B blev helt lycklig när vi kom hem idag! Jag blev också lycklig av att se hans håriga fluff igen:).

Se reaktionen här..

UnderbaringenLandat och lever

20101007444 (MMS)

Lyckliga mig!


Sprit köp och min outfit

Nu ska vi gå och äta strax sen blir det lite inköp, sista kvällen och allt:(. Gud vad vi har det härligt här. Vidde skulle varit med då skulle resan varit perfekt. Imorgon åker vi alltså hem till Stockholm och på fredag beger vi oss mot Bollnäs, det känns både jobbigt och skönt.

Ikväll känner jag mig riktigt fin:). Tänk att få göra det!Min dag

Vi har varit på Magaluff stranden idag. Jag doppade mig endast två gånger på flera timmar på grund av att jag var rädd för maneterna. Linda och Nils försäkrade mig att det inte fanns några där idag, men tror ni inte att just när jag skulle kasta boll med Nils så kom en slemmig grej bredvid mitt ben. Fy fan vad läskiga de är. Så då gick vi hem och badade i poolerna istället, jag bjuder på ett finfint kort på ett av mina hopp idag haha..

Syster och Nils bygger sandslott!

De badar i det läskiga vattnet. Nils är helt galen i att bada nu! Visst ser det härligt ut?!

Mitt glamorösa hopp

Magaluff stranden

20101006439 (MMS)

Sista heldagen är vi på stranden och njuter. Maneterna har invarderat så jag ligger och kokar, ska snart gå hem till poolerna:)


Hej hej hallå..

Shit vad fort tiden går här nere. Jag åker hem inte imorgon men nästa dag:(. Fy vad trist! Har hört att ni har minusgrader och is på rutorna. Jobb är också en fråga när jag kommer hem, vilket inte alls är så spännande. Kikar på platsbanken men det finns fan inget intressant överhuvudtaget. Ikväll ska vi ut på Grabbarna Grus och hitta tillbaka till gatan där SUBWAY ligger, vi har sett det en gång förut. Vi ska också köpa Gin och möjligtvis en väska, om budgetten tillåter sådant slöseri haha..


Jag sov i badkaret inatt

Fy fan vilken natt, men det är nog inte så som ni tror! Om ni är kräsna bör ni kanske sluta läsa nu..
När vi gick och la oss igår kväll så kände jag hur jag fick ont i ryggen. Jag gick upp för att sträcka ut den men det gick inte, jag mådde bara mer och mer illa. Trycket över bröstet kom när jag åter la mig i sängen. Då insåg jag att jag ätit något som min kropp inte kan hantera.
Kommer ni ihåg när jag blev jätte dålig och mamma och pappa fick komma och hämta mig?!. Jag förstod att det var det som väntade.
Jag gick upp och satte mig på toaletten i typ 20 minuter men mådde inge bättre. Jag klarar verkligen inte av trycket över bröstet så jag hoppade in i duschen(hett vatten på ryggen). Sedan klev jag ur men kände då att jag måste hoppa i igen. Jag la mig i badet och smärtan blir då hanterbar så underbart skönt när jag känt att min kropp typ håller på att dö av smärta. Men jag måste ju gå upp och sova tänkte jag hela tiden så det blev några vändor upp och i. Till slut stoppade jag fingrarna i halsen och kräktes och kräktes, så jävla vidrigt. Klockan halv 2 var jag påväg att ge upp, då ville jag bara hem eftersom jag fortfarande mådde dåligt.  Jag la mig en sista gång i badet och somnade där(tur att jag inte drunknade), jag vaknade med ett mycket bättre mående vid kvart i 4 skrynklig som ett russin. Då gick jag upp och la mig i soffan och sov ca en timme. Sen låg jag och halv sov och lyssnade på alla som kom hem från krogen.
Vid 6 kom Linda upp och frågade vad jag höll på med, hon hade vaknat och insett att jag inte låg i sängen bredvid. Syster och Nils har sovit hela natten och inte hört någonting av mitt snurrande. Jag var lite irriterad på att hon inte ens kollade till mig där jag låg och halvt dog mitt i natten, men sen tyckte jag att det var bra att de kunde sova. De kunde ju ändå inte hjälpa mig.
Jag är dock oväntat pigg idag.. Skönt! Det blir en dag vid poolen för mig idag, syster och Nils kanske ska ner till Stranden på eftermiddagen. Jag har ätit några bitar honungsmelon och en rostadmacka till frukost så jag är nog på väg att bli ok igen med magen nu.
Fy fan vilken natt, men det är nog inte så som ni tror! Om ni är kräsna bör ni kanske sluta läsa nu..

När vi gick och la oss igår kväll så kände jag hur jag fick ont i ryggen. Jag gick upp för att sträcka ut den men det gick inte, jag mådde bara mer och mer illa. Trycket över bröstet kom när jag åter la mig i sängen. Då insåg jag att jag ätit något som min kropp inte kan hantera.

Kommer ni ihåg när jag blev jätte dålig och mamma och pappa fick komma och hämta mig?!. Jag förstod att det var det som väntade.

Jag gick upp och satte mig på toaletten i typ 20 minuter men mådde inge bättre. Jag klarar verkligen inte av trycket över bröstet så jag hoppade in i duschen(hett vatten på ryggen). Sedan klev jag ur men kände då att jag måste hoppa i igen. Jag la mig i badet och smärtan blir då hanterbar så underbart skönt när jag känt att min kropp typ håller på att dö av smärta. Men jag måste ju gå upp och sova tänkte jag hela tiden så det blev några vändor upp och i. Till slut stoppade jag fingrarna i halsen och kräktes och kräktes, så jävla vidrigt. Klockan halv 2 var jag påväg att ge upp, då ville jag bara hem eftersom jag fortfarande mådde dåligt.  Jag la mig en sista gång i badet och somnade där(tur att jag inte drunknade), jag vaknade med ett mycket bättre mående vid kvart i 4 skrynklig som ett russin. Då gick jag upp och la mig i soffan och sov ca en timme. Sen låg jag och halv sov och lyssnade på alla som kom hem från krogen.

Vid 6 kom Linda upp och frågade vad jag höll på med, hon hade vaknat och insett att jag inte låg i sängen bredvid. Syster och Nils har sovit hela natten och inte hört någonting av mitt snurrande. Jag var lite irriterad på att hon inte ens kollade till mig där jag låg och halvt dog mitt i natten, men sen tyckte jag att det var bra att de kunde sova. De kunde ju ändå inte hjälpa mig.

Jag är dock oväntat pigg idag.. Skönt! Det blir en dag vid poolen för mig idag, syster och Nils kanske ska ner till Stranden på eftermiddagen. Jag har ätit några bitar honungsmelon och en rostadmacka till frukost så jag är nog på väg att bli ok igen med magen nu..


Hur mycket tjockare ser jag ut?! Var ärliga nu..


Börjar få lite smått panik inför att möta vågen där hemma:(..

Bloggera..

Nu har vi ätit en massa middag. Så mycket gott och så liten mage(eller magsäck iallafall haha). Nu ska vi upp och spela kort och mysa hela kvällen lång!

Syster och jag innan middagen


Piss Nisse

Vilket kort tror ni jag skickar?!

Jag skickar bara ett kort från denna resa så ta inte åt er om ni inte får något.. Jag är inte en kort människa helt enkelt!


Nu ska vi äta middag, hörs sen!

Bloggeri

Idag har vi varit på shopping tur i Magaluff. Jag köpte inte en enda väska haha.. men 5 armband och lite små prylar.

Parfym butik


Sis och jag idag


Nils fick godis!!


Resten av dagen spenderade vi vid poolen, jag lyssnade på min älskade bok


Jag och Nils spelade Finns i sjön


Linda slöade runt mest haha

Solen skiner och himlen är blåå

Det är helt sjukt skönt här! Nu ska jag kolla upp en adress på hitta.se sen ska jag bada igen. Jag orkar ligga på solstolen i typ 10 minuter sen är det i poolen och svalka mig som gäller..
Det går jättebra med Nils gipsade arm, alla kollar konstigt på honom när han plaskar runt i vattnet och frågar hur det fungerar:). Tror plastgips bara finns i Sverige.

Detta är jag just nu..

Bilder från igår på dagen, har inte kameran med mig just nu..

Mumsarna


Nils med sin 7 slusch kanske:)!

Middag snart..

Bilder kommer kanske senare..

Kväller

Gaah tror ni inte det sitter en jävla kärring i vår louge(rummet där receptionen är) och röker. Jävla människor! Så nu fick jag lite ont i huvudet och blev sur så nu sitter jag utanför hotellet på en bänk och bloggar. Massa folk går förbi och kollar. De måste tro att jag är totalt Wacko haha..

Hanna om du funderar på att komma hit så GÖRT! Linda och Nils blev jätteglada när jag sa att jag funderade på om ni skulle passa på att titta förbi. Det är jättefint och lugnt och varmt här:)!!

Bilder från idag

Så underbar strand och vattnet är helt blått:)


Nils med bollen och jag fixar håret där ute


Nils har varit i vattnet precis hela dagen idag, simmar gör han också som aldrig förr


Jag idag, lite trött på solen just där

Middag nu..

Vi hoppas på något jättegott ikväll eftersom det ändå är fredag!

Väskshopping a la INCA

Jag köpte ju tre väskor igår på Inca marknaden och tänkte klicka in ett inlägg så ni får se dom.

Först ut är en stor shopping bag med tre dragkedjebeklädda fack. Jättefin och väldigt lätt. Kommer att använda denna som handbagage på hemresan.
Endast 50 kronor

Väska nummer två är en "Party bag" som jag ska ha de få gånger jag går ut haha.. men det är la alltid bra att ha. Jag köpte det endast på grund av att den fanns där den stora väskan var och jag gillade tanken på att ha en sådan.
Endast 50 kronor

Väska nummer 3 köpte jag först. Den kostade 100 kronor men jag prutade ner den till 50 efter mycket och många om och men. Var helt slut när vi kom därifrån haha.. men det var kul! Jag köpte den för att jag ville ha en liten väska som det viktigaste får plats i här i utlandet men också i partynatten:)..


Fin bakrund va?

Rökning all over

Idag på stranden höll jag på att få andnöd. Jag får så sjukt ont i huvudet av rök. Det visar sig till och med att jag nog aldrig varit dålig på grund av enbart alkohol i mina yngre dagar utan det var röken på Tranan som var grunden till mit usla mående.
Jag blir så jävla irriterad på rökare. De tror att de äger hela världen. Även om de bestämt sig för att röka ihjäl sig så betyder inte det att jag har bestäm mig för det. Inte heller alla barn och djur som blir utsatta för passiv rökning. Passiv rökning är lika farligt om inte ännu farligare, ni vet det va? Annars borde ni läsa på!
Grunden till detta inlägg är en händelse igår när jag pratade med Nils, mitt lilla hjärta.
Det skär i mitt hjärta när Nils säger att man MÅSTE RÖKA efter maten till exempel. Igår när vi hade ätit på resturangen så försvann Linda, jag frågade Nils vart hon tog vägen. "Jamen hon har gått och rökt vet du väll" så jag muttra något och sa att man dör av att röka. Då säger Nils "Men Hanna alla röker efter maten" Så jag sa "Nej det gör verkligen inte alla, utan det är några få som inte förstått hur farligt det är ännu. Men vilka menar du?" för jag tänkte att han har förnuftiga människor runt sig. "Mamma, mormor, morfar och så UK röker mycket" Så det är mest till er detta inlägg riktar sig.
Tänk att ni får en 7 åring att tro att det är NORMALT och ett måste för alla vuxna människor att RÖKA!!
Så man kan ju fundera hur ni är funtade och tänker. Rökare är för mig de mest egoistiska människor jag vet. De Röker och riskerar att DÖ(alltså inte leva längre) av rökningen(vilket drabbar alla oss runt omkring väldigt mycket också), de riskerar alla andra människors hälsa på grund av passiv rökning och de ger sjuka ideal till barn. Ni vet att det står "RÖKNING DÖDAR" på cigarett paketen va? Undra varför!!
Jag har så sjukt svårt att förstå detta med rökning och det finns nog inget som retar mig mer, kankse är det för att jag är så grymt rädd att mina nära och kära ska bli sjuka i Kol eller Cancer och försvinna från mig. Jag blir också väldigt besviken på människor som röker på grund av  att de tycker att det är mer värt än att leva ett långt och hälsosammare liv tillsammans med mig och resten av alla människor.
Jag har inte någon som helst lust att ge er några bilder idag, men det kanske ändrar sig när jag skrivit av mig lite.. Nu ska jag svalka mig lite i poolen.
Idag på stranden höll jag på att få andnöd. Jag får så sjukt ont i huvudet av rök. Det visar sig till och med att jag nog aldrig varit dålig på grund av enbart alkohol i mina yngre dagar utan det var röken på Tranan som var grunden till mit usla mående.

Jag blir så jävla irriterad på rökare. De tror att de äger hela världen. Även om de bestämt sig för att röka ihjäl sig så betyder inte det att jag har bestäm mig för det. Inte heller alla barn och djur som blir utsatta för passiv rökning. Passiv rökning är lika farligt om inte ännu farligare, ni vet det va? Annars borde ni läsa på!
Grunden till detta inlägg är en händelse igår när jag pratade med Nils, mitt lilla hjärta.

Det skär i mitt hjärta när Nils säger att man MÅSTE RÖKA efter maten till exempel. Igår när vi hade ätit på resturangen så försvann Linda, jag frågade Nils vart hon tog vägen. "Jamen hon har gått och rökt vet du väll" så jag muttra något och sa att man dör av att röka. Då säger Nils "Men Hanna alla röker efter maten" Så jag sa "Nej det gör verkligen inte alla, utan det är några få som inte förstått hur farligt det är ännu. Men vilka menar du?" för jag tänkte att han har förnuftiga människor runt sig. "Mamma, mormor, morfar(?! han sa honom iallafall) och så UK röker mycket" Så det är mest till er detta inlägg riktar sig.

Tänk att ni får en 7 åring att tro att det är NORMALT och ett måste för alla vuxna människor att RÖKA!!
Så man kan ju fundera hur ni är funtade och tänker. Rökare är för mig de mest egoistiska människor jag vet. De Röker och riskerar att DÖ(alltså inte leva längre) av rökningen(vilket drabbar alla oss runt omkring väldigt mycket också), de riskerar alla andra människors hälsa på grund av passiv rökning och de ger sjuka ideal till barn. Ni vet att det står "RÖKNING DÖDAR" på cigarett paketen va? Undra varför!!

Jag har så sjukt svårt att förstå detta med rökning och det finns nog inget som retar mig mer, kankse är det för att jag är så grymt rädd att mina nära och kära ska bli sjuka i Kol eller Cancer och försvinna från mig. Jag blir också väldigt besviken på människor som röker på grund av  att de tycker att det är mer värt än att leva ett långt och hälsosammare liv tillsammans med mig och resten av alla människor.

Jag har inte någon som helst lust att ge er några bilder idag, men det kanske ändrar sig när jag skrivit av mig lite.. Nu ska jag svalka mig lite i poolen, sitter vid poolen och bloggar nu.

Ps Hanna vi är Mittimellan Magaluff och Palma Nova. Hotellet heter TRH Palma Nova klicka på namnet så kommer du till hotellet.

RSS 2.0