Skräck i hela kroppen

Hur fan ska jag klara denna hösten och vintern är det tänkt? Jag är så fruktansvärt mörkrädd, speciellt ikväll när det blåste jätte mycket och löven rasslar på asfalten. Det gör ont i hela kroppen. Ni vet det blir en dålig stämmning och jag biter ihop käkarna och lägger armarna i kors och går fortare. Kroppen tolkar detta som att jag är hotad och flyr. Jag försöker andas lugnt och sakta ner stegen men det går inte, helst av allt skulle jag vilja springa hela vägen hem och när jag väl kommer till porten håller jag på att dö av rädsla. Hur ska jag bli av med detta? Linda Larsson kan du hjälpa mig?

När jag väl kommer in så dunkar min puls och det ilar i ryggraden.. men jag klarade mig!

Jag undrar vad det är jag är rädd för egentligen, jag tror det är smärtan. Om någon dum jävel skulle slå mig eller knuffa på mig. Jag är så jävla ömtålig, jag skulle säkert aldrig slå tillbaka av ren rädsla att de skulle slå mig igen hårdare. De kan råna mig och ta mina saker men gör mig inte fysiskt illa. Grejen är att jag allt som oftast lägger mig i bråk, när människor slåss på Tranan till exempel, då går jag emellan och buttar bort dom. Hur tänker jag då? Jag blir så jävla arg på människor som slåss så ilskan tar nog övertaget. Men känslan av rädsla är nog den värsta i hela världen för mig.

Kommentarer
Postat av: Marion

Tycker inte heller om när det rasslar i löven, hatar hösten för det är så mörkt och massa löv överallt.



Nu jobbar jag kvällsskift på UPS så när jag kommer ut vid nio så är det ju becksvart ute, lite belysning som mest skapar skuggor så man blir ännu räddare, och massa träd som släper ännu mer löv.. Hua.. Jag brukar hålla hårt i väskan, och huvudet går runt runt som på en uggla ifall jag ska hinna se nån så jag hinner skrika högt.. Oj oj oj...

2010-10-12 @ 09:06:35
Postat av: Linda Larsson

I know the feeling min vän.. mer än du kan ana. Ja hjälper dig med allt ja kan =) de vet du. kramisar

2010-10-13 @ 09:19:06
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0