Trivs så himla bra

Min lägenhet är min trygghet och mitt hem. Det blev lite ruckat när någon var inne här förra veckan. Ja det är precis en vecka sedan idag. Tiden har gått fort, men ändå kan det kännas som att det var igår dom var här och rotade runt. Efter det städade jag allt, möblerade om, bytte alla tyger och tog in julen. Nu trivs jag igen.

På jobbet igår sa jag "Idag längtar jag hem för första gången på länge"! Det gjorde jag verkligen. Tidigare har jag gärna stannat på jobbet dygnet runt eller åkt till någon annan på kvällen. Men nu vill jag vara hemma. Skönt! Trodde aldrig jag skulle känna mig trygg här hemma igen för en vecka sedan. Tänk vad fort det ändras ändå.


Det går inte att fånga det mysiga på kort


Criminal Minds på tv:n


bara ett ljus som fortfarande brinner.. snart är det godnatt..

I feel good da da da dada da daaa..

Skön känsla. Dieten går så överaskande bra och lätt. Jag har tidigare ställt in mig på fajt. Men denna gång kände jag bara "Du har inget val nu Hanna". Jag har klarat av de största frestelserna som jag aldrig skulle ha klarat av för två veckor sedan. Inte ens för en vecka sedan. DÅ skulle jag ha käkat lite av dom, det vet jag. Men nu, nu känns det lockande i typ 3 sekunder sen kommer jag på mig själv. Men shit jag äter ju inte sånt där. Det är så enkelt, bara man inser det.

Men Pepparkaksdeg och Morotskaka var väll lite att ta i de första dagarna Ödet?! Jag har dock inte smakat en GNUTTA!



Detta har jag ätit idag 30 november

Ätit mycket idag. Telefonen dog idag, batteriet tog slut så ingen bild på lunchen.



08:15 Frukost - 1 ägg med majonäs.
11:00 Extra - 1 sharon och ett grönt äpple.
12:15 Lunch - 2 miniägg med majonäs.
18:30 Middag - Tacos i mängder. Den tallriken ni ser. Köttfärs, massor av ost, sallad, gul paprika, tomat, gurka, rödlök, oliver, fetaost, creme fraiche, salsasås och ett stort glas bubbelvatten!

Kamera

Okej, jag vet att jag har frågat förut men nu behöver jag verkligen en kamera. En fin, bra och smidig. En som kan hänga med på allt och inte pajjar på en gång. Give it to me! Vad har du för kamera? Vad skulle du vilja ha för kamera? Jag betalar inte mer än 1500 kr eftersom jag pajjar dom hela jävla tiden.

Denna funderar jag på nu. Verkar kanon men ändå billig.

Sen är ju den här lockande tycker jag. Men jag vet inte om det är för att den är lila och har två skärmar eller om den är en bra kamera.

Onsdag

Det har varit en helt vanlig jobbar dag idag. Skönt att bara gå upp, gå ut med Baltazar, gå till jobbet, äta mat, gå hem, sitta i soffan en kvart, fixa Tradera aktioner, äta mat med mamma, internetta lite, sova en timme, promenera drygt en timme med Johanna. Nu såg jag framför mig en kväll/natt av en film, lite pyssel och en lång sovmorgon imorgon. Men det blev inte så. Det blir Ghost Whisperer, sängen och sen jobb imorgon.

Det har varit en perfekt vardag!

Detta har jag ätit idag 29 november

Det går ju nästan bra det här. Glömde ta bild på maten vid lunchtid. Det kan bli så ibland på jobbet. Men jag har försökt OCH jag har ätit tre mål!
8:15 Frukost - 2 ägg med majonäs.
12:00 Lunch - 170 gram Laxfile i ugn med 0,7 dl fet cremefraichesås.(ingen bild)
18:00 Middag - Kebab från Picasso.

Är mätt och kommer inte att äta någonting mer idag. Imorgon blir det stora testet, Ledighet står på schemat. Det är då mycket svårare att ha någon rutin. Fast jag tycker att det kan vara lite struligt på jobbet ibland också så jag ska inte använda mig av den bortförklaringen.

It´s fake

Håret alltså, ni som har undrat, här är beviset!




Jag klickade hem lite hår på Tradera och det funkar jättebra. Man sätter fast det med små clips. Tar fem minuter och tio om man ska vara noga. Ska nog klicka hem mig ett sätt med lockigt hår också. Kul när man vill ha någonting nytt med sitt utseende. Dock är det nog lätt att bli beroende. Nu när jag inte har håret i så känns det som att jag knappt har något hår. Passade min färg perfekt! Kastanjebrun har jag tydligen. Alla jag har träffat när jag har haft håret har trott att det har varit mitt egna. Det ser helt okej ut. Så nu vet ni att jag är liite fake ibland..

Kommer ni ihåg?



Så underbart!!

Detta har jag ätit idag 28 november

Jag tänkte att jag under dagen MMS bloggar in vad jag äter. Men det blir så väldigt många inlägg/stor del av bloggen så jag gör en sammanställning med miniatyr bilder på kvällen. Som ni ser länkar jag till de recept jag har här på bloggen.

9:15 Frukost - ägg, majonäs och räkor. Åt ca hälften.
12:30 Lunch - Kebabtallrik utan strips med extra sås. Pizza sallad.
16:00 Extra - ett grönt äpple.
19:20 Middag - Ostpaj, köttbiffar och remuladsås på tub.

En hyffsad dag ändå va?

En helt vanlig måndag

Det går så många tankar genom mitt huvud. Idag har jag och Linda jobbat tillsammans, det är härligt! Jag har kollat på vilka jobb jag ska söka på onsdag, fy det känns inte riktigt kul att börja söka jobb igen. Direkt efter jobbet åkte jag på gymmet(sista timmen på jobbet var vi ute och gick med Baltazar så han vart inte lidande). 27 minuter på Crossen, känns bra!

Jag har varit hemma och myst och bara varit med mig själv. Det kan behövas ibland. Men jag blir lite frustrerad av att flera anser att man inte kan skriva vad som helst på en blogg. Att jag inte bör skriva vissa saker. Tex vad jag gör alla gånger, vad jag tycker(om det strider med idealet som alla tycker), när jag går ut och går mm. Det är inte så att människor alltid säger att jag inte får, men det är antydningar. Antydningar som sätter sig som ett smäck i mitt huvud och som bara surrar runt runt och gör mig irriterad och tråkig.

Vissa tycker att bloggen gör mig mer tillgänglig för brott. Men är det en orsak att ändra sig? "Om du skriver att du går ut och går, så vet ju folk vart du är om dom vill... ja göra nått mot dig" Den kommentaren(inte på bloggen utan i verkliga livet!) fick jag häromdagen och det är inte första gången. Men vad ger någon rätten att "göra nått mot mig"? Jag är ju en person som alla andra. Sen tycker jag att alla har rätt att säga sin åsikt eftersom jag har en öppen blogg som vem som helst kan läsa, men jag tvingar ingen så man kan ju lätt klicka bort den bara.

Ja nog om det för idag. Jag har pysslat ihop lite julklappar också..


Nu är det Det Okända på tv:n! Jag älskar det, det är så himla spännande och ändå så overkligt. Efter det blir det en kvällspromenad i staden. Jag längtar riktigt ut! Baltazar är dock såå trött idag, han har sovit mest hela dagen.

Update 111129. Det här med Facebook uppdateringar att  man åker bort på semester en vecka eller två tycker jag är super korkat men jag tycker inte att det är samma sak. Jag tycker alltså INTE att man ska skriva sånt där. Sen tycker jag inte om alla incheckningar överallt heller. Det skulle jag aldrig göra om jag bodde i hus.

Julen är hemma hos mig..

Det känns mysig och hemtrevligt med jul. Jag längar inte till "Den vita tiden" ännu, den jag alltid brukar ha någon vecka efter jul för att få bort allt krimskrams. Men nu känns det bara skönt! Rött och fint! Jag har verkligen valt bort väldigt mycket i år. Bara det mest nödvändiga har fått sin plats. Jag trivs!












En tankeställare..

Jag klickade mig in på Malins blogg nyss för att ändra om lite i kommentarfältet(design). Det var en tjej som hette Johanna som hade skrivigt några kommentarer. Jag klickade mig in på hennes blogg och hittade detta inlägg..


Jag har inte ens tänkt tanken att det är en ätstörning att inte äta. Jag måste börja äta nu. Tre gånger om dagen ska jag äta. Riktig mat. Jag börjar imorgon, inte för att det är måndag utan för att det är dax. Tänk vad några ord kan göra. Nu är jag redo. Jag tänker inte ha någon ätstörning. Jag tänker äta rätt och gå ner i vikt och MÅ BRA!

Detta är en stor grej just nu för jag äter typ 1 gång om dagen nu om ens det.

Jag tänker därför satsa 100 kronor på att göra detta. Dessa 100 kronor innebär tre MMS i en månads tid. Ja min tanke är att skicka in allt jag äter till bloggen varje dag. Det blir väll bra?! Då har ni kontrollen och jag tanken på att jag måste äta. Det känns lite naket men vafan spelar det egentligen för roll. Vill ni veta vad jag äter? Hjälper ni mig att ha koll? NU KÖR VI!!

God natt

Älskar kvällarna i stan

De allra bästa(och värsta) promenaderna är dom på kvällen. Helst ska det vara sent, mörkt och ensam. Eller med någon som man trivs väldigt bra med. Baltazar och jag njuter båda två lika mycket av att strosa runt och kika lite i fönstren och bara umgås. Vi gick och skickade iväg några Tradera paket. Hela stan är pyntad och jag missade tyvärr julskyltningen idag, jag trodde att den skulle vara ikväll. Är ju så mysigt att gå runt och prata med folk och se alla eldar överallt.

Ikväll var kvälls prommisen perfekt!









Nu ska jag koka massor med ägg och vänta på att reprisen av Criminal Minds ska börja. Sen ska jag bädda ner mig i min nya fräsha säng och njuta av att allt är klart här hemma. Så skönt!

Så mycket Linda det kan bli..

Min pyssel dag har väckt en saknad efter Linda, min sambo och kära vän. Alla mina julsaker andas Linda. Gardinerna som vi hade i vårat kök. Duken som vi hade. Ljuslyktan som jag har fått av henne. Allt julpyssel som vi brukade dona med. Känslan med julen. Och nu satte jag mig i soffan och slog på tv:n. Vad tror ni att det visar? Jo, Morden i Midsomer..


Det enda som saknas är köttbullesallad och Linda..

Satans gardiner

Jag har valt bland typ fem olika jul gardiner och tvättat dom jag bestämde mig för. NU när jag sätter upp dom så är dom för korta. Jag som har dränkt dom i mitt sköljmedel också. Vad gör jag nu? Jag kan ju inte ha för korta gardiner och jag kan ju inte sätta upp otvättade gardiner?! Va fan äger jag ens ett par gardiner som är så här korta för.. Jag har ju bott i samma mått lägenhet i hela mitt liv. Skit, skit och åter skit.


Dom är ju superfina annars..

Söndag ljuvliga söndag

Jag älskar verkligen söndagar! Jag gillar dom speciellt mycket när jag är ledig. Idag pysslar vi in julen hemma hos mig. Baltazar tycker att det är skit tråkigt och Katten älskar det lika mycket som mig. Hon spatserar runt och godkänner allt jag gör. Allting tar dock väldigt lång tid idag. Vi är fortfaramde inte klar och det är bara en halvtimme kvar på tvätttiden. Då hade jag som mål att vara klar med allt här hemma. Men vi får pyssla på en stund till.



Vi har varit på handboll en sväng idag också. Eller jag inte djuren. Jag tycker att det är jättekul att bli meddragen och helt inne i spelet. Tyvärr vann dom inte matchen jag kollade på men dom hade vunnit den tidigare. Kul!

Sen köpte jag en pizza och en stor cocacola och lekte budfirma till en inte helt pigg vän. Sen lyxade jag till det och köpte ett nytt sköljmedel trots att jag egentligen inte får förrän dom fem jag har är slut, men jag är helt kär.

Folk tycker att jag är olik mig idag, tror det är det raka håret plus att jag har haft glasögonen på idag. Kul att folk ens reflekterar över det.

Jag ska försöka hinna en sväng till Sara ikväll också för lite Första advent mys!

Kväll igen

Dagarna går så fort att jag knappt hinner med, ändå har idag känts ganska lång. Jag har en till helt ledig dag imorgon. Det känns lyxigt att vara ledig såhär mycket. Synd att gymmet inte är öppet imorgon, känner mig taggad för ett pass.

Ikväll lagade jag lite lax med spenat och massor med ost som jag åt med creme fraiche sås, det var inte så gott! Tänk att jag inte ens tycker att lax är gott, det är illa. Åt vinegum hos mamma och pappa också, gott! Hade en myskväll i soffan hos dom, det behövdes. Var flera veckor sedan jag var där senast. De hade bytt golv och gjort om hela vardagsrummet. Mamma hade tänt massa ljus och satt upp julgardiner och donat. Så mysigt och hemma! Jag älskar deras hus!

Imorgon ska jag försöka hinna se Elina spela en match i SM och sen juldona här hemma, tvätta och sen försöka hinna träffa Malin och Sara. Plus att jag har en hund att gå ut med nu och då. Julskyltning är det också! Mysigt med jul snart!

Era mail

Herregud vad jag blir glad av era mail! Jag älskar att sitta och läsa både nya och gamla mail. Ofta är ni imponerade av mig, vilket i sig är helt sjukt. Sen nu på senare tiden har ni skickat recept, vilket är jätte uppskattat även om jag inte använder dom för tillfället. Ni peppar mig att fortsätta, att äta igen, att må bra och det visar att min blogg har en funktion. Min blogg blir som min megafon ut till alla och era mail blir som ett eko. Utan dom skulle jag nog ha slutat blogga om dieten för längesen.

Mailen har legat i en mapp halva denna veckan för jag har inte tagit mig tid att svara på grund av jobb och kurs och annat. Men idag tog jag tag i den (det är inget jobbigt men ändå tidskrävande ibland) och gud vilken lycka jag kan känna när jag läser dom.

Tänk att jag påverkar människor att testa LCHF. Tänk att några människor har gått ner massor i vikt lite på grund av mig, eller med min stöttning iallafall. Vissa mailar bara om att de ska börja och vill inte skriva något mer. Vissa skriver halva sin livs historia, alla mått och en genomtänkt planering om hur de hade tänkt att gå till väga för att lyckas nå sitt mål. Tänk att jag får vara denna okända människa som ni vänder er till i en lite jobbig/underlig/rolig/svår/ny situation. Det gör mig tokglad kan jag lova!


Lördag

Känner mig lite fin idag. Har rakt långt hår och njuter! Sitter och funderar om jag ska gå ut ikväll trots allt. Det kan ju bli roligt.


Vidar knäppte ettt kort utanför tapetaffärn.

Rak & lång

Jepp, det kommer jag att vara imorgon. Spännande! Nu har jag klura klart på Malins design. Hoppas hon blir nöjd. Tror att hon kanske vill byta till en mörkare lila färg och så vill hon ha med någon text. Men sen så. Då är det dax för syrrans design. Jag älskar att pilla med sånt här. Men nu när jag kommit på hur jag gör runda hörn och menyer uppe vid headern så vill jag göra om lite här igen. Men nej nu prioriterar vi andras bloggar. Har två to go, plus Malins som ska bli klar då.


Underbar bild från när jag tog en promenad vid havet häromdagen..

Träningsvärk från helvetet!

Japps det är vad jag har de, i rumpan. Vet ni vad jag har fått det av? Nej, såklart inte för ni har inte en susning om vad jag gör nuförtin har jag hört ryktas om. Jo sörreni jag har gjort Hjärt och lungräddning. Min oro är att jag kommer att dö innan jag räddat den som håller på att dö för att jag har så dålig tränad rygg och rumpa. Men jag vet iallafall hur man gör. Jag kan knappt resa mig idag, rumpan hugger.

Därför jag jag bestämt mig för att dra till gymmet nu och "springa" 33 minuter på Crossen. Jag är såå jävla trött men jag bara måste hurta av mig massa skit, fett och tankar!

Tänkvärt


Dragonfisk - LCHF

Åt detta på jobbet häromdagen och förra veckan. Såå jäkla gott och hur enkelt som helst! Ingen kan misslyckas! Om man vill äta nått till så kan man ta broccoli eller en sallad men jag äter den bara rakt av. 1/3 ungefär äter jag.

Min inspiration just nu!

Det finns ingen person som är bättre på att peppa mig än Emma! Emma är en underbar vän som jag faktiskt har träffat genom bloggen. Tänk bara en sån sak liksom att man kan få en riktig vän här igenom. Kul som fan! Emma och jag deppar och peppar ihop. Vi förundras över hur lika vi tänker och hur jävla lika vi är i tankar och sättet och hantera saker. Eller jag gör det iallafall. Jag är otroligt glad att jag har Emma i mitt liv!

Just nu har hon striktat i 17 dagar och hon känner sig så peppad och taggad! I sommar har hon fuskat mer än hon ätit rätt tror jag så jag vet inte om det kan kallas fusk. Haft en paus är kankse ett bättre ordval.

Så här ser bruden ut!





Sleeping?

Vad är det? Vi har haft tjejsnacks mys på Carros rum, hon hade störst säng. Men nu är jag precis hemkommen till mitt rum och ska slänga mig i min stora härliga säng och sova sött någon timme. Snart vankas hotell frukost! Underbart.


eller blir det ett avsnitt CSI först kanske...

Så här vill jag se ut.. hela tiden!


Det ska jag ha i åtanke hela denna utbildningsresa. Inget skit Hanna, inget skit nu!!

Woop woop..

Nu känner jag mig nöjd så nu kanske jag kan få någon timme sömn. Typiskt mig att börja med detta så sent så jag blir knäpp och trött innan jag blir klar. Känner mig peppad till bloggen nu iallafall. Tänk vad mycket en design kan göra. Kul!

Vad tycker ni? Funkar allt? 

Gonatt!

Världsklass

Idag har jag haft en dag i världsklass. Saker och ting har blitt lite klarare i huvudet och jag känner ett lugn sprida sig i kropp och själ. Bara att ha ordning här hemma gör att saker och ting blir lite lättare faktiskt. Tog en lång promenad med världens bästa vän också, han finns alltid vid min sida och jag fattar inte hur jag skulle klara mig utan honom. Men nu behöver jag ju inte grubbla över det.

Han är helt perfekt min lilla vän och jag inser det väldigt ofta!










Jag tycker om Bollnäs! Jag trivs faktiskt ...

201111221431 (MMS)

Jag tycker om Bollnäs! Jag trivs faktiskt riktigt bra. Skönt!


Trött på bloggen

Jag är trött på bloggen. Blir det ibland och det är nog sunt. Vill göra om hela designen och dona, men tar mig inte tid. Jag har så delade meningar om vad jag ska/bör/kan/vill skriva om också. Jag vill inte skriva om det jag egentligen vill skriva om. Jag vill skriva massor med roliga och bra tips om LCHF men har ingen absolut ingen inspiration. Jag äter typ ingenting just nu. Är trött på all mat. Men ska försöka att göra lax idag så jag äter något. Annars äter jag typ gurka och en bit 86% choklad.

Jag håller på och fixar och donar här hemma idag. Rensar och rensar. Tradera är min bästa vän, den jag besöker flest gånger i veckan/dagen haha.. Jag blir verkligen lite lycklig av att sälja bort alla grejer. Nu har jag gått igenom varenda pinal jag äger och har här hemma. Har lite mer hos mamma och pappa men det tar jag något annat år. Det börjar ordna upp sig här hemma. Blir nog tomt och bra till slut. Mina annonser!!

Om tre timmar ska jag kolla på film här hemma med tjejen jag är kontakt person till. Då ska det vara städat, diskat och fint. Jag ska även ha duschat, lagat mat, ätit och varit ute på en lång tur med Baltazar. Det känns som att jag borde hinna.


Ska vi börja med tävlingar igen?

Åhhh jag är så lycklig!

Jag har hittat mina glasögon OCH Nikken handledsgrejen. Fattar ni att jag var och kollade på glasögon i veckan för mina glasögon har varit borta i säkert tre månader snart och jag är sjukt less på att använda linserna hela tiden. Men nu hittade jag dom!!

Igår köpte jag ett nytt handledsgrej och då hittade jag såklart mitt gamla idag. Hur sjukt är inte dessa grejer. Är så glad att jag hittade dom idag och inte nästa vecka då jag skulle ha köpt nya glajjor. Fatta jag tjänade minst 3000 kronor idag. Lucky girl!


Här är det storröjning idag! Såå skönt att få bort all skit så nu åker allt som jag inte har tittat på under året. Om det inte är vintergrejer eller julgrejer då såklart. Blir lite Tradera fynd också. Älskar att sälja bort saker!

Gör om...

.. gör rätt?!

Hur ska jag göra? Jag orkar inte tänka. Jag vill ha en stor, fin, luftig och ren. Jag blir ofta rastlös när jag inte mår särskilt bra. Vill göra om allt runtomkring mig istället för att ta tag i problemet. Problemet denna gång är bara att jag inte VET VAD problemet är. För jag har energin att ta tag i det, det känner jag. Tänk ändå om allt kunde vara så mycket lättare. Men det är svårt att få det lättare när jag inte vet vad som är svårt. Eller ja situationen är svår för jag vet inte vad jag ska ta tag i.

Kanske ska städa, då mår ju iallafall huvudet lite bättre. Nu råder kaos i både hjärta, själ och lägenhet.

Goder kväller..

Jag är såå trött! Tänker faktiskt hoppa i säng nu. Eller jag tänker lägga mig i soffan och käka chokladmousse med hallon och kika lite på tv. Jag har några sov timmar att ta igen. La mig vid 3 tiden natten som var, sen upp och jobba idag. Jag måste bli duktigare på att gå och sova i bra tid. Nu i veckan kommer jag jobba alla dagar jag är hemma och sen vara på utbildning resten. Lördag är min nästa helt lediga dag. Det går bara runt runt runt.. tur att jag trivs så otroligt bra. Älskar att Baltazar är här med mig! Känner mig fortfarande lite skraj för att någon ska ta sig in. Varje ljud reagerar både jag och Baltazar på. Jobbigt, jobbigt som fan!

Jag struntade i att kolla på film. Orkade inte välja.

Imorgon är jag ledig! hela dagen så fort jag har slutat. Skönt! Jag behöver plocka lite hemma och kanske tar jag en soffrunda tur imorgon. Vill ha en ny, vet inte vilken. Kommer nog att byta säng också. Ta en säng som mamma och pappa har i gästrummet(en helt ny). Den är 120 och den jag har nu är 160. Kanske att de cm gör att rummet får lite mer golvyta. Vi får se. Men då måste jag ha en ny soffa, en bäddsoffa. Den på IKEA var okej men lite hård. Min soffa som jag har nu är perfekt! Men inte i min lägenhet, den är för stor. Men jag älskar att alla som kommer får plats och kan sitta bra. Men jag får kanske omprioritera. Ska nog kika på en ny iallafall. Kanske byter sängen först.

Gonatt!

Filmtajm!

Tänkte kolla på en film ikväll så jag köpte ett pack. Har ni någon rekommendation? Jag är ju helt lost på filmer.




GLAD? Ja liitegranna!

Tänk att pengar verkligen kan påverka hur man känner sig. Jag har dock varit glad hela dagen idag och inte ens trött har jag varit, skönt! Men liite gladare blev jag när jag såg min lönespec.

 


Me me me

Hittade en lite rolig lista, den hette "Vi tjejer....". Är detta verkligen tjejiga saker? Det passade bra in på mig men det känns som att det passar på killar också? 

Jag springer runt i huset(lägenheten) medan jag borstar mina tänder.

Jag läser på schampo flaskan i duschen.

Jag skrattar åt mina egna skämt innan jag berättar dom.

Jag behöver ingen klocka eftersom jag har en mobil.

Jag kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.

Jag trycker på dörren fast att det står dra.

Jag säger va? fast jag har förstått allt.

Jag hatar när vinden förstör min frisyr.

Jag kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.

Jag kan se samma film 10 gånger.

Jag måste ringa till min mobil(från skype haha) för att hitta den.

Jag kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.

Jag vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

Jag sätter mitt alarm tidigare så att jag kan ligga och sova längre.

Innan jag går och lägger mig räknar jag ut hur många timmar jag får sova(eller det gör mitt alarm av sig själv).

Diet vecka 71

Hmmp ingen vidare nedgång denna vecka, shit! Men jag har inte tappat hoppet. Jag är helt inne i detta nu och inget annat än en vinst räknas. Jag har gått ner 35,5 kilogram. Alltså 1 hg mindre än förra veckan. Hoppas det blir massa mer till nästa TORSDAG!!

Bilder har efterfrågats, så here we goo..


Yes yes yes

Jag har klått mina 473 kronor!! Nu ligger mina Tradera aktioner på 504 kr! Perfekt! Jag älskar att sälja grejer! Bort bort bort med allt skit!


Twilight - Breaking Dawn - del 1

Okej nu har jag sett den. Herregud vad jag har missuppfattat allt. Vem fan är snygg? Vad är det som är såå bra? Nej, detta var inte min grej, men nu har jag gett det en chans. Den kommer få två för jag har lovat att vi ska kolla på del 2 när den kommer ut.

Ikväll har jag varit och kollat på en lägenhet också. Jag tror jag kommer bo kvar här. Ja hade verkligen tänkt flytta men vafan ingen fläkt, inget stort härligt badkar(som jag har nu), gråa tapeter, INGEN FRYS(hur klarar man det?) men dock en 60 cm större balkong. Äre värt de? Nja jag vet inte.

Jag har dock fått sjukt mycket inspiration för hur jag vill ha i min lägenhet. Nu ska det bli ändring i huset. Ny soffa str högst på önskelistan, kanske ska lnska mig ett bidrag i julklapp?! Vore ju en perfekt julklapp! En dyna liksom haha..

Nu ska jag spela lite mera och sen svara på lite mail, kul att ni mailar mig lite igen!! Sen ska jag fixa lite med alla Tradera grejer. Ja och sen ska jag hinna sova någon timme också innan jag ska upp och iväg till jobbet igen. Ikväll åt jag två grillade korvar med räksallad på Mamma mos, hann/orkade/prioriterade inte att laga mat idag.

Gillar ni Twilight eller?

To day

Idag kommer att bli en lång dag. Först det vanliga jobbet, hem och ut med Ballen, sen bio med andra jobbet och sen hem till denna lägenhet igen där jag inte kan slappna av riktigt. Jag har spänt mig så mycket så jag har ont i ryggen och magen och mår allmänt lite illa. Fast jag har änså sovit riktigt bra, men det är nog Johans förtjänst. Jag vill bara glömma gårdagen och förtränga alla sjuka människor som finns ute i världen.

Vikt uppdate kommer att komma imorgon, lovar!

Sova...

Nja jag tror att min sömn kommer bli knapp inatt. Johan och jag har pratat relationer och massa annat så jag fick nått annat att tänka på. Men nu ligger jag här och kollar på Criminal Mind och spelar på Facebook. Johan måste sova. Jag måste också men gört ändå inte.

Igår när jag spelade så hakade spelet upp sig, jag fick hur mycket poäng som helst men sen la det av. Så då var det bara att börja om..

Fy fan


Migrän?!

När jag förklarade på mitt jobb igår hur jag blir när jag får ont i huvudet så sa dom direkt att jag har migrän. Migrän låter så allvarligt. Jag skulle därför villa kolla av detta med er. Som i lördags när jag blev såå sjukt dålig.

Jag får ont i huvudet och när jag får det så blir jag galet illamående, yr, vimsig, svag i benen och bara så borta. Jag kan ligga och tänka på att jag ska gå upp på toan i typ 3 timmar utan att göra det för jag vill inte röra mig en cm. Huvudet gör ont men inte jätteont, det känns typ som att det gör så ont så att det blir bortdomnat på något vis men ändå så ont att jag inte vet vad jag ska göra. Handlingsförlamad. Jag mår verkligen så dåligt. Känns som att jag ska kräkas om jag rör mig. Kan inte heller kolla på telefonen typ för jag tycker att ljuset är för starkt. Dagen efter är jag väldigt väldigt trött och helt orkeslös, till och med en promenad med hunde är skiit jobbig.

Det som dom frågade var om jag åt choklad och sov länge innan dessa "attaker". Och denna veckan som var åt jag as mycket choklad och jag sov jättelänge på lördag morgon. Det känns som att det passar, men vad tror ni egentligen? Kan man ha migrän utan att veta om det?


Maten igår

Blev ju bjuden på jättegod LCHF mat igår. Förstår ni vilket lyx att få åka bort och äta riktig mat! Idag har jag ätit en matlåda med kyckling och cocosmjölk och ett ägg till lunch. Till middag 4 rutor choklad och två glas bubbelvatten. Känner mig nöjd och glad. Känns som att jag är back on track igen. Otroligt skönt!


Köttbullar i gräddsås


Squash slajs


Pizza sallad

Min tallrik såg ut såhär..

Go kväll

Idag har det varit relativt lugnt på jobbet, nästan så att jag somnade. Efter jobbet åkte jag hem och däcka på soffan i en timme. Sen hade jag blitt bort bjuden på middag så jag tog Ballen och cyklade iväg i mörkret. Riktigt mysig kväll!

Nu har jag varit hemma en stund och provade precis på ett nytt bröd "2 minutersbröd". 1 ägg, 1 dl mandelmjöl, salt och 25 gram smör. Det var inte min grej. Sladdrigt och inte alls särskilt gott må jag säga. Kanske vänjer sig? Jag åt iaf en halv och det var mer än nog. 


De här fick jag med mig hem ikväll, LYX!!

Ekologiskt?!

Handlar ni ekologiskt? Jag gör det mer nu än förr. Mitt störta argument förr i tiden var att det ekologiska är dyrare. Och ja, det är det men hur mycket? En mjölk skiljer typ 1-2 kronor. Ägg skiljer ca 10-15 kronor. Te skiljer mycket, vanligt kan ju kosta 10 kr för 20 påsar, dessa på bilderna kostar 20 kr/styck och har endast 10 påsar. Köttfärs kan skilja en tjuga?!. Ja det blir ju dyrare men med tanke på att jag inte köper massa godis, glass och annat så har jag ändå en MINDRE matutgift varje månad nu än förut. Sen känns det faktiskt bättre att köpa ekologiskt.

Hittade ett nytt bregott igår, har inte sett det förr, har ni? Jag har alltid köpt det gröna. 



Fars dag!

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa. Myys! Blir fläskinnerfilé, kantarellsås och sallad för min del. Sen tjuvkikade jag i kylskåpet och såg att mamma hade köpt jordgubbar!! Åhh så gott! Lycka!

Känner mig så glad och utvilad idag. Ingen huvudvärk även om jag kan ana att den ligger och lurar någonvart i huvudet. Jag längtar till jobbet! Jag har endast en månad kvar på detta vikariat och det känns såå tråkigt. Men i veckan ska jag börja "jobba" lite på en hjälp organisation här i stan. Får se om mina pengar kan tänkas gå till dom på något vis istället eller gemensamt med Bollnäs Kids!

Jag har mys kläder från topp till tå idag..



Ny kofta från Cubus, ny halsduk från Kappahl, lila linne cubus & mysbrallor!

Det finns så många trevliga människor!

Idag när jag klickade upp min mailbox så hade jag fått typ 11 mail sedan inatt. Ni kan ju förstå att jag är en mailande människa, speciellt nu med alla Tradera objekt som jag säljer och köper. Mailet jag fick såg ut såhär..


Jag hade inte skrivit något speciellt. Kanske är jag dock lite skadad sedan jag jobbade på kundservice och vill gärna ha en trevlig ton i mailen. Dock lyckas jag inte alltid. Denna härliga människa gjorde min morgon och jag fick ett ton med energi att använda för att svara på alla de andra mailen!

En da på stan med världens finaste Hanna

Gud va jag önskar att Hanna bodde nära mig! Men nu är det inte så så vi får passa på att ses mer intensivt när vi väl träffas. Vi käkade lunch på Krokanen och kikade runt lite i affärerna. Jag mår inte bra idag, känns som att jag kommer bli sjuk, riktigt jobbigt sjuk. Ont i huvudet och vill BOTA det med ett kilo godis. Får se om jag gör det eller ikke. Är inte sugen på choklad utan sura godisar med massa socker och färgämnen och gris senor iiiii.

Jag ska inte shoppa något eftersom jag ska till Ullared i december men jag kom hem med en påse från Lindex iallafall. Dock kanske något av det blir en julklapp även om jag gärna vill behålla allt själv. Jag visar vad det är när jag bestämt om jag ska behålla det eller inte.

Knäppte lite kort.. bara på mig själv i olika "speglingar" bland annat. Lite roligt..

Den osminkade bleka sanningen


On the goo


En helt vanlig Hanna

Diet vecka 70

Herre min gee vad lång tid, 70 veckor! Jag skulle kunna ha gått ner 70 kilo. Men nej nu är det inte så men jag har idag gått ner TaDa 35,4 KILOGRAM!

Känns väll sådär ska jag erkänna hade förväntat mig ett kilo sedan förra veckan egentligen. Men ni ska veta att jag får skylla mig själv. Har ätit Upplands väsby praliner och lite mycket choklad(70%).


Kommer ni håg när jag var så underbart lycklig av att se mina nyckelben? Den känslan kan jag fortfarande känna ibland. Underligt men helt sant. Det var snart ett år sedan och jag ser inte ens benen direkt på de bilderna haha..

15 nya ute..

Oj om ni bara visste vad glad jag blir av era kommentarer. Det får mig att kämpa vidare med skattemyndigheten och registreringsverkets lagar och regler. Det är inte BARA att dra igång nått sånt här ska ni veta. Dock så peppas jag av er respons och ska verkligen ge det tre ärliga chanser innan jag..... jepp. Men ni är BARA 7 som skrivit JA i inlägget under, jag krävde faktiskt 17 så sätt fart nu!

Satan vad lång tid det att för mig att lägga ut annonserna på Tradera. Men nu är dom där, 15 nya små godingar. En sviiin snygg plånbok som jag dessvärre aldrig kommer att använda. Sen har jag lite svårt att vara saklig i beskrivningen haha jag bara " åhh den är så fiiin men jag passar verkligen inte i den". Så ska man inte skriva. Man ska vara kort och exakt för att få bästa försäljning. Men jag kör på personlig och trevlig haha..

Alla Annonser kan ni hitta här om ni vill kika!


Jag tonight


Jag är spänd inför vart vi ska komma med min tanke framöver!!


HA såhär ska jag alltid sitta framöver, enda positionen mina tuttar ser "bra" ut hahaha..


GONATT

Bollnäs Kids!

Dit tror jag att pengarna ska gå. Fick en otroligt bra men lite flummig idé igår kväll. Skulle kolla på Hawaii five - 0, men det var nog inte riktigt min grej. Så jag satt och googlade runt på lite olika välgörenhetsgrejer. Jag brinner ju för barn. Det finns flera insamlingar till barn, till de som har cancer, till de som har hjärtsjukdom, till de som har utvecklingsstörning och massa andra sjukdomar och det är jättebra! Men de barnen som inte är sjuka men som ändå inte har några pengar, de skulle jag vilja ljusa upp livet lite för. Ni vet när man som liten fick en "tia lapp" av mormor för att få köpa glass, vilken lycka. Det finns många barn som inte har det så lätt även om de inte är sjuka.

Barn till föräldrar som kanske fått barn i ung ålder, blitt med barn vid ett otippat tillfälle, föräldrar som blitt sjuka och inte får pengar från försäkringskassan, föräldrar som jobbar och sliter men ändå inte får allting att gå ihop. Barnen till dessa vill jag ljusa upp livet lite för. Jag vill starta en fond. En fond för "Bollnäs Kids". Barn och ungdommar ska kunna ansöka om pengar ifrån denna "fond". Skickar ett mail och skriver typ jag skule gärna vilja kunna gå och spela minigolf med mina vänner och köpa en glass men jag vill inte fråga mamma och pappa(kanske på grund av att de inte har pengar eller för någon annan anledning). Denne ska då kunna få en hundralapp för att få lite mera livskvalité. Är inte detta en toppen idé?

Jag ska se till att detta blir verklighet nu(inom en snar framtid). Jag har dock inga mängder med pengar att ge bort. Måste komma på ett sätt att få in pengar också. Jag känner ju rätt många får kanske utnyttja dom i början. Undra hur det funkar med skatter och sånt. Måste kolla massor, har en hel lista med saker att kolla upp nu. Great let´s the work börja. Är ni med mig?! (nu vill jag Faaan att MINST 17 av er skriver Ja i kommentarerna, annars lägger jag ner, då är det ert fel)

Nästan 500 kronor..

Hanna the människa utan tålamod. Typ två timmar efter att jag hade lagtr ut alla kläder här på bloggen, utan att ha fått några svar av er så la jag ut allt på Tradera. Nu är ALLT sålt. Skickade de första 6 plaggen idag. 9 to go, men dom har inte betalat ännu därav ligger dom hemma fortfarande. En grej såldes för 1 kr tror jag och det är okej. Jag skulle ju annars ha slängt grejerna eller gett bort dom liksom. Så nu har jag tjänat 473 kronor på saker som jag lika gärna kunde ha lagt i soporna. Dock har jag fel beräkna frakterna lite så jag ska dra av sånt med det blir kanske 400 kr kvar iallafall. Vad ska vi göra med dom slantarna? Kom med förslag!

Ska nog rensa lite mer i garderoben och i Partylite skåpet. Jag behöver verkligen inte så mycket grejer som jag har. Bort med dom och in med lite nytt men inte lika mycket. "Trolldalan" heter jag förövrigt på Tradera.se om ni vill kika på vad jag lägger ut framöver!


God morgon!

201111101389 (MMS)

God morgon!


God kväll!

Jag ber om ursäkt i förväg, jag kommer inte kunna väga mig imorgon eftersom jag är i Stockholm och har glömt vågen hemma. Men jag ska verkligen försöka att ta med mig vågen till jobbet imorgon kväll så att jag kan väga mig på fredag morgon.

Idag har jag varit hos Hanna och umgåtts och donat. Sen åt jag massa mat på HoaDongen och sen åkte jag hem till Linnea igen. Hanna och Sindre hängde med hit och nu har de däckat på soffan. Linnea fixar med sin nya Ifån och jag bloggar. Trivs så bra här, med två av mina bästa vänner!

Imorgon ska vi lyxa till det och käka hotellfrukost på Scandic innan jag åker hemåt igen. Back to work! Blir ett dygnspass och sen ledig helg! Jag känner mig helt ovan att vara så här mycket ledig. Vet liksom inte vad jag ska ta mig till med all tid.


Snask

201111091387 (MMS)

Vilket är mitt och vilket är inte tror ni?


Påväg..

201111091386 (MMS)

.. till Linnea igen.. tvspel och chokladpraliner står på planeringen:)!


Stockholm

Är framme i Stockholm. Bloggar från Linneas nya fina Ifån. Vi har inget att skvallra om så vi ligger här och kollar på Sex and the City. Baltazar mår som en kung och brer ut sig över hela soffan.

Bilder lyckas jag inte få in haha..

On the road

201111081385 (MMS)

Många mil kvar... Återupplever en gammal film och blir lite ledsen.. Sorglig!


Lyxade till det..

Vi var och shoppade i Valbo i helgen när jag jobbade. Det var riktigt skönt att komma iväg från vardagen en sväng. Jag hade totalförbud att shoppa några kläder. Jag får inte plats med alla jag har nu och jag vill kunna handla liite i Ullared. Men det fick bli några sjalar/halsdukar. Typ 4 haha..



Vi åt lunch på IKEA som vanligt och sen fikade vi på ett litet mysigt café inne i gallerian. Vi var helt ensamma medans det var fullpackat på cafet mitti liksom. Detta var dock lite lyxigare och jag fick två ybergoda praliner, lite fusk skulle jag tro med tanke på hur söta dom var.



Vad brukar ni "fika" när ni är ute på?

Ska jag flytta?!

Lägenheten ovanför min kommer att bli ledig. Ska jag ta den så att jag får en större balkong?! Isåfall ska Johan och jag flytta samtidigt, vem ska la familja hjälpa först haha.. tur att jag bara flyttar en våning upp och han en våning ner fast i samma hus.

Åhhh undra undra hur jag ska göra. Måste ringa på hos Sofie och kolla hur lägenheten där uppe ser ut. Sen får jag bestämma mig, okej.

Ledig

Jag kommer att vara ledig fram till torsdag kväll. Vad ska jag göra? Börjar redan bli rastlös och jag jobbade tills imorse. Jag längtar till 4 december och till 3 december och till 23-24 november. Det är mycket roligt som händer framöver. Äntligen har jag fixat nästan klart med "grejen i Söderhamn" också. Det har legat över mig när jag inte har haft tiden att planera det jag lovade. Men som sagt nu är det klart!

Idag är en riktigt bra känslo dag men en riktigt dålig mat dag. Har ätit hela dagen. Åt en matlåda med fläskfilé gryta imorse vid 10, åt en kebabsallad vid halv 3, åt två stekta ägg med 4 ostskivor på hos mamma och pappa och äpple. Sen har jag varit tok sugen på allt annat av och till hela långa dagen. Köpte massa choklad när jag svängde in på Lidl på vägen hem. Men annars köpte jag bara bacon och broccoli.

Nu har jag beställt lite på cdon eftersom de har fraktfritt denna vecka! Tänkte beställa igår men jag struntade i det eftersom jag bara skulle ha två pocket böcker och då blev det för liten summa. Men nu passade jag på att köpa en julklapp och en box med Hawaii five 0 så att jag har något att kolla på på jobbet. Är lite trött på Mord i Sinnet har ju kollat många timmar nu, tre säsonger är avklarade. Jag tänkte beställa Förhäxad boxen som jag ska få när jag uppfyllt minus 39 kilo!! men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte skulle kunna hålla mig ifrån att tjuvkika på den om jag hade den här hemma och då är det ju ingen mening med en morot.

Nu är jag inte sugen på alla choklad jag köpte, typiskt! Jag är bara sugen på sura godisar, saltlakrits, marknadsremmar, portello, lösgodis ja och allt annat skit som jag inte ska äta.

MINA MORÖTTER! ! !

-10 KG = Check (vecka 6, 19 augusti 2010)

Alla 6 säsonger av Mord i sinnet! Jag lyxar till det riktigt där men det är jag värd:)!

- 15 KG = Check (vecka 11, 23 september 2010)
Lyx kur för ansiktet som jag ska använda 1 gång i veckan för att få en vacker hy med strålande lyster!

- 19 KG = Check (vecka 19, 18 november 2010)

Mallorca!

- 20 KG = Check (vecka 20, 25 november 2010)

HANNA & LOKE KOM HIT!!

- 25 KG = Check (vecka 34, 3 mars 2011)

Weekend med familjen i Sundsvall.

- 30 KG = Inte gjort ännu (vecka 40, 10 april 2011)

En trerätters LCHFmiddag av min underbara Johanna!

- 33 KG = Check (vecka 40, 14 maj 2011)

En resa till Ullared med Hanna, Linnea och Sindre!!

- 39 KG =

Alla säsonger av Förhäxad

- 40 KG =
En weekend med och av mamma

- 47 KG =

En resa till solen!

- 50 KG =
Det måste ju firas på något vis...

- 53 KG =

En FEST med alla mina Vänner & Familj!

Klar! Vet inte hur många kilon det blir ännu.. typ 59?!

En resa till Thailand med någon när och kär!

Jävlar vilken bra blogg!

Jag blir lite förvånad vilka bra inlägg jag har i min blogg. Det finns så mycket klokt i det jag skriver och jag känner mig mer peppad än på länge. Haha av min egen blogg liksom. En av de bästa grejerna jag hittade var i Diet vecka 29 inlägget. "Tänk tjocka Hanna SKA bli smal. Det finns inte ett uns av tvekan i min hjärna." Vart faaan är dom tankarna när jag behöver dom?

Ett annat klokt ilägg var "Envis"..

"Min envishet har visat sig på lite olika sätt i mitt liv. Förr visade jag den ofta i negativa sammanhang. Jag blev vrång och gav mig aldrig i diskussioner och ville alltid ha rätt. Jag vägrade ha mössa, jag åt bara vissa saker, jag skulle få allt på mitt vis. Detta är historia! Nu använder jag mig av denna envishet för att nå mål som jag har i livet. Detta ger mig massor med kraft och jag önskar att jag hade insett min eller envishetens potential tidigare.

Jag har varit en ikke tränings människa i typ hela mitt liv. Jag har bara accepterat det och inte orkat. Men nu använder jag min envishet till att träna och att följa LCHF dieten. Det krävs mycket vilja för att ändra hela sitt liv!"

Nu tänker jag lägga till en ny grej i min Mina Morötter lista!! Tycker jag borde ha mer än två belöningar kvar på 23,7 kilo?! Idag har jag gått ner 35,3 kilo. I fredags var det minus 34,8 kilo när jag provvägde min inför min och Emmas grej. Det blir nog ett kilo till på torsdag. Då är jag på banan igen. Just nu tror jag inte mycket på mig själv men jag får väll have faith in LCHF tills jag är övertygad.

Fläskfilé gratäng - LCHF

Det här blev min middag på jobbet igår kväll. Såå gott och enkelt faktiskt! Jag är ju inte så mycket för kött men denna smakade inte kött utan mer de smaker som jag tycker om så mycket Curry och kantareller!


Ska jag eller ska jag inte...?

201111051377 (MMS)

Ska jag eller ska jag inte...?


Bild

När jag börja lägga ut bilder så vet jag faan inte vad min tanke var. Eller jag kände att det fanns ingen som mig riktigt. Ingen som hade en ärlig blogg där man undanhöll en massa saker. Detta inkluderade bilder. Ingen la ut en bild på en tjock människa liksom. Många la ut bilder på sig själva när de var "klar". Dock upptäckte jag att det var inte många som blev klar. Så detta är ett sätt för mig att peppa mig även det. Jag behöver det, jag behöver motivation. Mina gamla bilder är helt sjuka. Jag förstår verkligen inte att jag har lagt ut dom för ett år sedan. Det VAR tufft precis som ni påstod då. Men jag tänkte nog att det inte var jag. Det var inte min kropp. Jag tänker nog fortfarande lite så.

Jag tror att det kan vara en av anledningarna till att jag har "fuskat" så mycket i sommar. Jag "vill inte" gå ner mera för att jag vill inte bli slappare och rynkigare i huden. Dock har jag nu pepprat mig med gamla bilder och inser sakta men säkert att jag hellre ser ut som nu än som för ett år sedan. Trots hängiga lår och mindre bröst.

Idag är jag och shoppar i Valbo med jobbet men igår innan jag började jobba så provade jag en ny BH och knäppte snabbt en kort på mig själv i spegeln. Kortet gör mig lite glad. Jag ser inte så "hängig" ut som jag ibland känner mig. Dessutom ser jag att jag ÄR smalare än för ett år sedan och kanske till och med sedan vecka 28. Undra hur jag ser ut i jul när jag SKA HA GÅTT NER 41 KILO?! Spännande! & jag känner mig taggad! Det var längesen.


Peppning

Vi kan alla behöva peppning ibland, eller krav. Jag brukar vanligtvis få panik av krav men nu har jag satt mig i en sitúation som blir lite som ett krav. Emma och jag har ju kommit överens om att vi ska uppdatera varandra om vikten varje vecka. Detta gör vi för att bli peppade, lite som ett hot men ändå peppande. Men blir mindre sugen på att fuska liksom. Nu satt jag precis och klickade runt lite på Facebook och insåg att våran grupp Sockerfri men söt ändå kan användas i samma syfte. Självklart behöver man inte vara med på just denna grej och det kanske inte blir något överhuvudtaget men jag har lagt ut förslaget så får vi se om några nappar.

I nuläget är vi 11 personer i gruppen och det tycker jag är toppen!
Hälften är mina vänner och hälften är NI som är här inne på bloggen och kikar. Så otroligt roligt! Det är ju lite lättare att "prata" där inne och få peppning och stöd från andra i samma situation liksom. Gå med nu!! Vad har ni att förlora?!

Ps. Torsdagsuppdateringarna kommer att fortsätta/börja igen på bloggen också.


Tröttis

Tänk vad mycket roligare det är att vara uppe om natten när jag jobbar på morgonen dagen efter. Inatt kunde jag ha varit uppe hur länge som helst eftersom jag inte börjar förrän 15 imorgon. Men nepp här ligger jag i sängen..

Idag har det varit en bra dag. Jag har pratat med fina underbar Emma som är så lik mig på många sätt och så olik på många. Hon är verkligen en härlig människa som jag aldrig skulle ha träffat om det inte vore för denna blogg. Tänk vad underligt ändå. Känns som att jag har känt henne hela halva livet. Vi har kommit fram till att vi ska tävla i viktnedgång framöver. Faan vi måste komma på ett pris, den som når sitt mål först! En weekend med den andre? Vore ju en winwin vinst. Vi tror att detta är en bra sätt att peppa oss att inte fuska. Vad tror ni?

Vill ni veta en hemlis?!

Jag har varit lite hemligt kär i Gustav Fridolin! Han var och föreläste på min skola en gång för länge länge sedan. Tyckte att han verkade så klok och vettig. Jag är alltid lite svag för människor som tycker och vet mycket. Men som ändå verkar så där underbart snäll och trevlig. Ja jag kom på det när jag såg honom på Aftonbladet..

Jag har blitt en rökare

Jag har haft en riktig kass LCHF period länge nu. Kan säga att sedan början av sommaren så har jag "fuskat" lite av och till, lite så som jag vill leva sen när jag ska stå still i vikten, när jag är klar. Men jag är långt ifrån klar även om många jag träffar på i verkliga livet säger att det är nog nu, Nu får du inte bli smalare Hanna eller Nu är du så fin stanna här nu. Men jag ska ner 23,6 kilo till innan nästa sommar förhoppningsvis. Det känns sjukt att det är så "få" kilon kvar. Tänk att det från början var 59 kilo liksom haha.. Herregud!

Jag har flera gånger den senaste tiden bestämt mig att från MÅNDAG så är det fan ordning och reda, men nä på tisdagen, onsdagen eller fredagen eller någon annan dag så har jag ändå mumsat i mig en bit scones, en ballerina, en klyft potatis eller vad fan som helst och sen har jag varit igång igen. Jag känner mig som en rökare eller en beroende person som bara lovar och säger att jag ska sluta eller börja igen men ändå faller tillbaka. Jag brukar alltid skriva sånna här typ av inlägg i efterhand när jag är back on track redan för att slippa risken att få skit för det när jag återigen faller tillbaka. Men det är inte okej att hålla på så här för mig. Tur som en tok har jag haft och inte gått upp något i vikt. Ja, det är på grund av vikten jag ska bli strikt. Jag mår självklart fortfarande bättre av LCHF kost men jag kan äta rätt mycket mer kolhydrater utan att må dåligare.

Shit vad nervös jag blir när jag skriver det här. Det sjuka är ju att ni är så många, minst 120 olika personer går in på min blogg varje dag. Jag vet inte vad ni har för förväntningar och vad dom egentligen spelar för roll för mig. Men jag blir ändå mer besviken på mig själv när jag skriver ner detta än när jag bara har tänkt det 711 gånger för mig själv i huvudet. Äsh vafan nu har detta inlägg legat i "utkast" länge nog, dax att outa!

Peppbild..

Jag från START


Den sista bild updaten jag har gjort. Längesen. Kanske blir en ny bild nästa torsdag..

Det blir en offentlig omstart nu.

My lord

Hittade massa roliga små klipp igår när jag flyttade alla filer. Dessa har jag väl ändå inte visat er? Visste inte ens att jag hade den haha.. Tre filmsnuttar från Ullareds resan!





Här skulle vi spela in när jag svarade på era frågor, det gick inte bra!



Gillar ni sånt här eller?!

RSS 2.0