Jag har blitt en rökare

Jag har haft en riktig kass LCHF period länge nu. Kan säga att sedan början av sommaren så har jag "fuskat" lite av och till, lite så som jag vill leva sen när jag ska stå still i vikten, när jag är klar. Men jag är långt ifrån klar även om många jag träffar på i verkliga livet säger att det är nog nu, Nu får du inte bli smalare Hanna eller Nu är du så fin stanna här nu. Men jag ska ner 23,6 kilo till innan nästa sommar förhoppningsvis. Det känns sjukt att det är så "få" kilon kvar. Tänk att det från början var 59 kilo liksom haha.. Herregud!

Jag har flera gånger den senaste tiden bestämt mig att från MÅNDAG så är det fan ordning och reda, men nä på tisdagen, onsdagen eller fredagen eller någon annan dag så har jag ändå mumsat i mig en bit scones, en ballerina, en klyft potatis eller vad fan som helst och sen har jag varit igång igen. Jag känner mig som en rökare eller en beroende person som bara lovar och säger att jag ska sluta eller börja igen men ändå faller tillbaka. Jag brukar alltid skriva sånna här typ av inlägg i efterhand när jag är back on track redan för att slippa risken att få skit för det när jag återigen faller tillbaka. Men det är inte okej att hålla på så här för mig. Tur som en tok har jag haft och inte gått upp något i vikt. Ja, det är på grund av vikten jag ska bli strikt. Jag mår självklart fortfarande bättre av LCHF kost men jag kan äta rätt mycket mer kolhydrater utan att må dåligare.

Shit vad nervös jag blir när jag skriver det här. Det sjuka är ju att ni är så många, minst 120 olika personer går in på min blogg varje dag. Jag vet inte vad ni har för förväntningar och vad dom egentligen spelar för roll för mig. Men jag blir ändå mer besviken på mig själv när jag skriver ner detta än när jag bara har tänkt det 711 gånger för mig själv i huvudet. Äsh vafan nu har detta inlägg legat i "utkast" länge nog, dax att outa!

Peppbild..

Jag från START


Den sista bild updaten jag har gjort. Längesen. Kanske blir en ny bild nästa torsdag..

Det blir en offentlig omstart nu.

Kommentarer
Postat av: kusin elina

Det är bara att kämpa på Hanna! Du är ju snart där, tycker du är super duktig & jag tycker det här är starkt gjort av dig! Kramar Elina.

2011-11-03 @ 13:49:12
Postat av: Sara

Tycker du är jätte duktig Hanna man blir inspererad av dig.

Du är så duktig som vågar skriva fast allt inte

går jätte bra

2011-11-03 @ 15:34:59
Postat av: Kattis

Jiiisus vilken snygg rumpa du kommer att få! haha! =D

2011-11-04 @ 00:34:44
URL: http://creepit.bloggplatsen.se
Postat av: Marion

Du är så duktig Hanna, jag tycker du ska skita i vad andra tycker.



Du gör på ditt sätt, och det funkar för dig. Jag vet inte vad du har för "mål" när du är "klar", men om du vill introducera mer kolhydrater så är väl det bara bra att göra det försiktigt och känna och se vad som händer!



Så stå på dig, och kör på din linje, den verkar sund och vettig!

2011-11-11 @ 08:39:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0