Planerar veckan

Herre gud vad jag kommer ha en bra vecka! Smockat schema på jobbet. Imorgon kväll är min enda plan att jag ska se Det okända!! Älskar det programmet och jag missar det typ jämt för jag har dålig koll på när det är. Tisdagkväll funderar jag på stallet, och då gå en snabb promenad alternativt jogga här hemma. Onsdag är jag helt ledig och ska det förbli, blir kanske en sväng tilll Helena eller en hemma dag och kväll bara. Avslutar veckan med att vara hästvakt till Tage och Elis all ledig tid jag har.
 
Jag förr


Jag ikväll
Ja
Pepp pepp pepp

Bebis har blitt stor..

När jag är i stallet så tänker jag inte på hur mycket Dansa har växt under den tiden jag har varit där.. Men hon har växt massor. Det är helt sjukt.
 
Mars
Idag

Många bilder blir inte bra..

Haha..

Hästdag

Jag hade en riktig häst dag igår. Åkte till stallet vid tio. Mockade, Lina red Bronzac och vi tog massor med kort. Sen åkte vi till Lillstallet och jag red Visa, Annika red Noa och Lina gick med Dansa. Vi tog en ny väg och det var riktigt höstigt och fint. Linda, mamma, Nils och Vidar kom förbi en sväng och klappade lite på Lukas också. Mamma klappade till och med på Dansa, jag är imponerad. Sen hade vi fotografering med Dansa, Visa och Lukas.
 
Sen åkte vi och köpte tacos och jag åt sjukt mycket, så nu har jag inte gått ner något idag, typiskt. Men gott  var det och jag är superduktig med maten nu. Äter tre gånger per dag och äter bara rätt mat, utan problem, det är skönt!
 
Sen spelade vi Supernintendo några timmar och vid tolv var jag hemma igen. Riktigt trött. Idag åker vi till stallen igen. Vi har en spännande dag framför oss.
 

SkogsturHelt underbart!!

Min fredagskväll i bilder..

 Jag hatar när blogg.se stänger ner precis när jag är redo att klicka iväg ett inlägg. Så här kommer ett kort inlägg om en riktigt bra kväll.
Dansa blir stor. Jag fick låna henne för första gången ikväll. De ni!
 
Vidar red Lukas

Lina red Noa
 
Vidar ville rida SJÄLV
 
Efter ridningen får man leda in sin häst och ta hand om den väl
 
Vidar ger alla hästar äpplen som han tagit med sig hemifrån och blir poppis!
 
Han ville såklart prova att "rida" "min häst".
 
På vägen hem svängde vi in på affärn och köpte grädde, bär och choklad.. Perfekt!

Löjligt glad

Är på riktigt bra humör idag. Vet inte riktigt vad som har tagit åt mig. Det känns som att jag har det andra kallar för "vår känslor". Som sjuk fast åt andra hållet om frisk. Skönt! Jag känner mig lugn och glad. Den bästa känslan. Nu ska jag lifta till Växbo för att hämta en bil så att jag får komma till stallet idag. Tänk sol, skön luft, Lina och hästar!! Kan det bli bättre? Ja kanske om jag skulle äta tacos också. Får be mamma snällt om en seeeen middag:)!
Baltazar försöker käka upp en äppelkärna från golvet..

"Du lever bara en gång"

Om det nu är sant, hur ska man prioritera? Jag menar om jag skulle dö om en vecka så skulle jag hyra ett hus, bjuda in alla mina vänner och min familj att bo där med mig, låna en häst som jag skulle ha på gräsmattan (hinner ju inte bli sönder på en vecka), äta kladdkaka och godis varje dag, hälsa på min mormor och morfar några gånger.
 
Men så kan jag ju inte leva ett helt liv. Det blir ju helt ohållbart. Jag försöker hålla allt i mitt liv hållbart. Är det för realistiskt. Borde jag chansa mer eller borde jag vara mer försiktig?! Ibland känns det som att jag bara väntar på att mitt "riktiga" liv ska börja, då jag har en egen familj, barn, hus, fler djur, eget företag. Oftast känner jag mig jättenöjd med mitt liv som jag lever nu.
 
Rubriken var med i en statusuppdatering på Facebook och när jag läste den, tolkade jag det som att jag borde hitta på någonting utöver det vanliga i helgen. Men det jag kanske behöver allra mest är vila? Men om jag dör om en vecka skulle jag då ha valt att vila? Ska man överhuvudtaget tänka på vad man skulle ha gjort om man dör? Det blir så extremt. Det är svårt att vara nöjd jämt. Jag menar om jag hade allt det som jag skrev om tidigare. Skulle jag vara nöjd jämt då? Eller skulle jag längta efter saker som jag tar för givet nu? Blir man någonsin helt nöjd? 
 
Jag känner att jag är nöjd med det mesta i mitt liv. Jag har format det och ansträngt mig ganska mycket för att få ha det som jag har det. Men vissa saker skulle jag vilja förbättra.
 
Vad är viktigt i livet? Jag har några punkter som jag stämmer av med ibland.
* Jag vill inte ha ett jobb jag mår dåligt av, det är inte värt det.
* Jag vill ha djur omkring mig, för då mår jag som bäst.
* Jag tar anstånd från människor som inte är ärliga, det tar för mycket energi.
* Jag prioriterar alltid mina vänner på mitt sätt om dom behöver mig.
* Jag gör saker som jag får energi av så mycket som möjligt, tex. åka till havet en kväll, hälsa på någon en bit bort, fotmassage.. vardagslyx helt enkelt. Ibland glömmer jag bort denna punkt.
* Njuta i stunden! Oavsätt om det är på hästen, i soffan, bakom ratten, på jobbet, i köket..
Jobblyx igår..

Snart är jag tillbaka

Iförrgår höll jag på att få ett okontrollerat utbrott på en helt främmande människa. En rökare. Personen satt i bilen med två barn och rökte. I bilen. Med barnen. Det är helt oacceptabelt. Jag blir skogstokig. Att personen sedan hoppar ur bilen, släcker cigaretten och går in på affärn får mitt huvud att ta eld. Vidriga vidriga människa jag tänker fortfarande på dina barn.

Hur tänker du? Nä just det du tänker inte alls. Gaah. Nästa gång är jag inte tyst. Ångrar mig bittert att jag var det, det enda du fick var en mördande blick och du fattade inte ens varför..

Jag har just nu 1 timme på mig.

Och jag känner inte för att göra någonting alls. 
Måste massa saker..
Ringa bilverktäder.
diska.
plocka ur fönstren för imorgon kommer dom och målar.
plocka bort alla grejer så att de får plats att måla.
skicka paket.
gå med sopor.
plocka reda på tvätten.
fixa banken till telefon.
fixa klart med alla kort.
sova.
 
En energilös dag tyvärr. Att dom sedan hela dagen har bankat så in i helvete gör inte mitt humör bättre. Nu är dom på balkongen bredvid min. Så jag hoppas jag hinner ut innan de är här. Blir nog piggare när jag kommer till jobbet. 

Pix?

Vill ni se bilder från Mallorca? Grejen till varför jag inte jag lagt ut så många bilder är därför att jag måste pyssla lite med bilderna om jag ska kunna visa dom för er. Två av de som var med vill inte vara med på bloggen så alla middagskort, solstolskort och många andra kort är ju inte möjliga att visa er. Men jag har ju massvis med bilder på bara oss andra också men jag hade bara inte tid att sitta och kolla igenom och välja noga där nere.
 
De bästa korten är några av våra gruppkort och det är supertrist att jag inte kan få ha med dom här i "mitt liv".
 

Människor runtomkring

Jag har hund. Alltså möter jag dagligen andra personer som har hundar. Folk med hundar är ofta väldigt trevliga. Pratglada och snälla. Oftast har jag inte tid att stanna och prata. Tyvärr kan jag tycka. Idag har jag jobbat, sen var jag hemma och "jobbade" med Köp och Sälj gruppen på Facebook som tar massa tid men det är saker man kan göra i ryggläge, sen var jag iväg med E och käka middag och sen kollade vi på tv och pratade massa hemma hos mig i soffan. Sen gick jag ut med Baltazar och skulle gå en kissrunda, typ 5 minuter eftersom jag tänkte ta en längre prommis senare. Men vi blev ute i 50 minuter för vi träffade på en man som vi träffar ganska ofta på våra rundor men som vi inte träffat på hela sommaren. Han är klok. Jag älskar kloka människor. Hans hundar är otroliga. En riktigt bra hundmänniska. 
 
Det finns så himmla mycket bra människor runtomkring som man vanligtvis aldrig möter, pratar med, ser och vet någonting om. Underligt det där.
 

Ohh no

Jag har blitt en sån person som jag ogillar. Jag klagar och gnäller på saker, egenskaper, personer som jag borde ta upp med de det berör inte alla andra. Det blir ju bara skitsnack som inte leder någonvart alls. Jag brukar i vanliga fall antingen bara bortse från det som stör mig och anse att det inte är värt att bry mig eller så tar jag upp det med de som finns med i min störning på en gång.
 
Dåligt gjort av mig. Jag ska bättra mig. Nästa vecka då jag är frisk så ska jag ta tag i saker och ting. Outa allt jag stör mig på och orka ta konsekvenserna av det. Tills dess blir jag tyst. Nu är det slut på onödigt elakt tjatter. Finns så mycket som är roligare att prata om. Fast jag gillar att vara upprörd på något sjukt sätt. Jag tar alltid en fajt. Jag gillar ju det. 
 
Nu lämnar jag det här dåliga beteendet och går vidare..
 

Andre lärde mig mer om kameran ikväll..
Snöat in på smält brie

Så jävla gott. Idag på LCHF bröd med vitlökssås.
 

test

funkar??

Läser min blogg

Jag tittade tillbaka och läste min blogg. Jag inser att min blogg som jag känner att jag är väldigt ärlig och öppen i inte alls ger en helhet av hur mitt liv egentligen är. När man utelämnar vissa delar av sitt liv så blir det en ganska skev sanning kvar. 
 

Rida

Det är så mycket mer än att sitta på en häst. Jag har fått lov att rida en häst ibland. Visa heter hon. Lina började prata om vad som har hänt i hennes liv på ett år igår när vi var i stallet. Hur hennes tankar har ändrats och hur hon nu är i en situation som hon inte ens kunde drömma om för ett år sedan. Läs på hennes blogg!!
 
Jag började vara i stallet i mars. När jag kom dit första gången var det kolsvart ute men så fort jag kom in fick jag en bra känsla i kroppen. Hästar är bra för själen. Lina hade jag knappt pratat med tidigare. Men det var som att min hjärna hade bestämt sig för att den ville dit, till stallet. Den gav mig inga farhågor om hur det skulle bli, typ alldeles tyst, pinsamt, krävande, underligt. Jag har inte haft en enda dålig känsla på grund av någonting som har med stallen att göra. Förutom den gången jag ville ge upp förstås, men det glömmer vi.
 
När jag kom till stallet hade jag en förhoppning på att det skulle vara trevligt att vara där och hälsa på. En gång sådär. Inget mer. Men tänk om jag visste det jag idag lever. Jag fick komma en till gång. Jag fick börja göra lite som jag ville i stallet. Jag donade på lite själv. Jag fick. Strax efter min födelsedag fick jag erbjudandet (eller kravet) att jag skulle få rida på Visa. Det hade alltså gått en månad. Jag tyckte att det var lite jobbigt att jag visste att jag inte skulle kunna komma upp på henne. Men på något vis så hade jag redan då insett att varken Lina eller Annika är dömmande människor. Jag skulle kunna ha gått där i stallet länge och borstat, donat, gosat. Men så fick jag rida. En dröm som jag nästan inte kunde förstå att skulle bli sanning. När jag var yngre så red och körde jag mycket häst i olika travstall. Men sen blev jag för tjock. För tjock för att rida. För tjock för att orka. För tjock för att våga.
 
Jag provade hoppa upp från marken men klarade det inte alls, Lina skrek att jag måste ta i, att jag måste våga, att jag måste försöka. Om någon annan människa skulle sagt samma ord som henne den där dagen så hade jag bara gett upp och åkt hem. Men på någon underligt vis så lyssnar jag på Lina. Jag klarade dock inte av att komma upp iaf. Jag fick klättra upp på en höbal, en sån stor vit och sedan klättra över på Visa.
 
Förmodligen satt jag stel som en pinne och jag var livrädd för att ramla av. Men med en sjuk känsla av lycka! Efter detta tillfälle fick jag en tilltro till mig själv som jag inte har haft på länge. En inre tro liksom. Sedan dess har jag fått rida några gånger, lyx.
 
Iförrgår red jag en sväng helt själv på Visa. Ingen runtomkring, inga andra hästar, bara vi två. Det var helt underbart. Det var kul. Jag är inte duktig på att rida. Jag sitter mest och lallar med. Men det blir lite bättre varje gång. Jag känner mig mer avslappnad. Jag känner att grejer som kan hända när jag rider inte är lika farliga längre. Tex. om Visa blir lite uppuffad eller rädd eller snubblar eller så så vet jag nu att jag klarar det ibland. Inte alltid kanske. Men jag har mycket större tilltro till henne och mig. Mina katastroftankar är inte med. Mina positiva härliga tankar ger mer säkerhet i alla situationer.
 
Igår red jag och Lina ut på en varsin häst. Tänk om jag hade vetat det för 5 månader sedan. Det fanns inte ens i mina fantasier. Jag har massor av allt att öva på. Lina gapade på om tyglar, sträck på dig, luta dig bakåt, sitt tungt, sitt länge, tryck med knäna, bakbenen och huvudet ska ihop(i tanken), luta dig inte framåt... bara igår. Snart kanske jag är där. Där där jag kan träna en häst på riktigt. Tänka på en massa kloka saker som gör att hästen går sitt bästa jag.
 
Men jag är fortfarande bara en nyförälskad ny nybörjare som är obeskrivligt glad över chansen jag har fått att ta upp ridningen igen.
 
 
Annika frågade dagen efter att jag kom hem från Mallorca "Men nu måste du väl ha saknat hästarna?!" Jaaaa svarade jag. Det sjuka är att jag saknar hästarna varje dag jag inte är där. Så fort jag åkt därifrån. Så fort jag har en ledig stund över. Typ jämt.

Städar, tvättar och är hemma.

Jag har varit hemma jättemycket den senaste tiden och får lite smått panik av alla grejer och stöket överallt. Mitt hem är ett kaos. Jag brukar ha bra koll. Men de här jävla USB minnena är omöjliga att hålla reda på. Nu har jag rensat ut två kassar grejer som jag skänker bort på "Köp och sälj Bollnäs" på Facebook där jag brukar sälja grejer. En påse hår och hud produkter gick fort iväg. Lite sockar och grejer som jag aldrig kommer använda. Och just nu bryr jag mig mer om platsen än pengarna. Jag kan jobba, jag behöver inte pengarna för småsaker. Jag vill bara ha bort allting.
 
Nu börjar det se hyffsat ut här hemma och jag har ju hela natten på mig för jag kan inte andas så jag lär ju inte kunna sova. Snoret har tagit över mitt huvud. Jag är pigg i kroppen nu men snoret ger sig inte. Så jag får lite andnöd och är lite orkeslös. Men måste sortera bilder också.. har inte gjort det sedan JULI!! Galet. Några tusen bilder. Trökigt. 
 
Ett glatt flum

Jag ljög lite för er tidigare. Jag red inte barbacka idag. Jag bara provade att hoppa upp på henne utan sadel och stigbyglar. Det gick. Jag är nöjd och hon var såå varm och skön. Dock inte jätteskön att sitta på annars, trava blir nog smärtsamt. Men någon gång i framtiden.

En glad tjej har ridit barbacka idag!


Magen..

Den känns mindre idag. Underligt eftersom jag har ätit massor de senaste dagarna. Är kanske bara en känsla. Dock en bra känsla. Den går liksom in mer på sidorna.
 
 
Snart ska jag packa mig iväg mot stallet. KM i hoppning. Sen en tur med Dansa till Storstallet och troligtvis en ridstund för Lina. Jag kan komma på mig själv med att sitta och le när jag tänker på stallet. Det är så himla härligt.

Grubbla

Jag hatar att grubbla, det gör mig bara förvirrad och oklok. Tänk om alla människor bara kunde vara som mig. Livet skulle vara så himla enkelt och ojobbigt. 
 
 
Har grubblat mycket ikväll. Har kommit fram till några kloka saker också.
* Jag ska dricka te om kvällarna hos Johanna lite oftare.
* Jag ska prova på "spårning" med Baltazar.
* Jag ska fortsätta att vara så lycklig som jag är för det liv jag har.
* Jag ska hitta på en riktigt rolig present till L.
* Jag ska hälsa på min mormor och morfar oftare. Jag har inte ens ringt upp mormor som ringde häromdagen, attans mig.
* Jag måste inse att jag har lika mycket tid som alla andra, man kan inte hinna allt man vill jämt, bara nästan.
* Jag ska kolla på en ny bil.
* Jag ska undersöka möjligheten att starta ett företag inom LCHF området.
* Jag ska bli tuff igen, sluta vara ett mähä och godta saker bara för att jag inte orkar med bråk, bråk kan ge så himla mycket mer/bättre resultat.
 
Nu ska jag ha lördagsmys och lägga ner grubblerierna.
LCHF glass, smält choklad och jordgubbar!

Perfekt fredag

Jag är verkligen en lyckligt lottad tjej. Trots att jag var ganska sjuk igår så är det människorna i livet som gör det bra. Igår tog byggubbarna paus och jag fick sova till tio! Det var välgörande för mitt huvud och jag hade inte ens uns huvudvärk igår. Sen var jag vaken en stund, gick med Baltazar och sov sedan några timmar till. Jag kunde äta utan att få luftbrist. Jag började bli frisk!! En underbar känsla.
 
Sen hade jag ju fått veta av vågen att mina Mallis kilon var borta!!
 
Så jag åkte och handla, vilket var ganska jobbigt men jag var ändå lycklig i sinnet. Shoppade tacos, lite bär och glass till efterrätt.
 
När Lina slutade jobbet så åkte vi till Lillstallet och pysslade lite med alla hästar utom Noa som bara blev borstad. Lukas blev riden, jag red ut på Visa en sväng helt själv! Lite underligt att inte ha någon runtomkring men ändå helt underbart!! Sen körde Lina NH med Dansa och jag och Visa strosade omkring och försökte vi med.
 
Efter stallet åkte vi till Lina och käkade tacos! Sen blev jag barnvakt åt världens gosigaste Jamie som ni såg bilder på imorse. Jamie somnade hos Lina och sov sen hela natten från typ 12 då vi åkte hem till mig.

Mys morgon

Har kollat på Bolibompa hela morgonen. Herregud vad mycket skit som visas för barn. Jag kände mig som en dålig vuxen som lät gofisen kolla på det. Men hon är nog van. Hon blev ledsen en gång för att hon inte fick ha nappen hela tiden. Annars är hon så himla glad och sprallig!!
 Fira

Idag borde jag fira! Kilona har runnit av mig ni vet att jag hade 15,5 kilon kvar att gå ner till jul häromdagen. Nu är det 11,4 alltså fattar ni vad bra? Åhh jag blir så lycklig! Har vägt mig 7 gånger idag för jag tror att vågen ljuger. Nu fortsätter vi i den här takten haha.. tänk vilken lycka! Äntligen lite positivt på bloggen tänker ni!! Och jag håller med er, jag är en skit tråkig person när jag är sjuk.
 
Tänker fira med tacos ikväll, har ju fått tillbaka smaken och halsen lite. Det är nog 4 kilo snor som runnit bort haha.. Ni kan inte ana hur många gånger jag har snytit mig de senaste dagarna. Näsan gör ont på utsidan. Känner mig piggare idag. Inte frisk men piggare.
 

Det kunde vara mina ordJag hatar det. Jag hatar att vara maktlös. Var eviga gång jag sätter mig på ett plan så bestämmer jag mig att det är ett dödsbeslut. Jag är övertygad om att jag har tagit ett väldigt dåligt beslut och att det kommer att bli min död. Jag försöker övertyga mig om att folk flyger varje dag och att det inte är jättefarligt. Men min hjärna är inställd på att jag kommer att dö.
 
Resan hem var förjävlig. Jag fick inte sitta brevid de som jag kände vilket är en stor orsak till att de gick så mycket sämre. Jag tror att de runt mig bara ser att jag blir okontaktbar. Jag kan till och med svara trevligt på tilltal. Men min hjärna är avstängd och paniken ligger som ett hårt jobbigt tryck över bröstet på mig hela tiden. Om någon frågar hur det går så börjar tårarna rinna och jag blir sjukt ledsen inombords. Att öronen sedan har lock gör att jag mår illa. Jag spänner typ varje muskel i kroppen och mår jävligt dåligt. Jag vill sluta ha det såhär. Jag vill tycka att det är okej att flyga. Jag vill kunna det. Men det går inte.
 
Jag kommer dock inte att låta rädslan styra över mig så mycket att jag slutar flyga men jag kommer inte att utsätta mig för att flyga mer i år. Hade tänkt åka till Sanna i november men jag orkar inte. Jag måste kämpa så himla mycket inombords innan, under och efter en sån här resa så jag är nu helt slut i kropp och själ.
 
Jag hade bestämt mig för att göra min första resa utan godis på hemvägen, men det gick inte. När jag ändå ska dö finns ingen relevant anledning till att inte äta godis. Det finns inget jag kan säga till mig själv för att inte äta godiset. Jag tänkte "Jag vill dö lycklig full av godis!!". Nu får jag slita med godiset som jag inte dog lycklig av utan nu måste kämpa bort från min kropp. Pucko.
 

Försöker må bra


Inte glad Hanna

Luggit i två dygn typ

Alltså den här förkylningen ger aldrig med sig, det enda jag orkar är att ligga ner. Jag blir totalt däckad så fort jag gör någonting. I två dygn har jag nu varit sjuk. Det enda jag har gjort är sovit, sovit, ätit lite, badat badkar typ 5 gånger, druckit massor, sovit, snorat, legat i soffan och kolla i taket, varit ut med Baltazar, kokat soppor, plockt ur resväskan. Ja det var typ allt, på TVÅ dygn. Jag döör av tristess. Jag blir hemma imorgon också. Tredje dagen gilt. På lördag blir det jobb och jag hoppas innerligt att jag är pigg som attans då.
 
Jag har faktiskt varit i stallen också. Trots min halvdöda kropp så har jag varit dit varje kväll faktiskt. Jag lever efter måttot "Lite frisk luft kan inte skada"! Och jag tror faktisk det hjälper lite. Jag har inte gjort någonting i stallen utan pussar bara på hästarna och sitter, sitter överallt, på trappan, på borstlådan, på golvet, på staketet, på backen. Försökte borsta Bronzac idag, det gick sådär, varje gång jag böjer mig ner blir jag lite svimfärdig och snoret gungar runt från näsa till öra och nästa öra. Det knakar och knäpper i öron och näsa.
 
Ni vet(om ni läser den här bloggen) att jag sällan är sjuk. Så när jag väl är det så är det illa. Jag tror att jag blitt sjuk för att jag åt fel mat på Mallorca, LCHF is the shit om du vill hålla dig frisk.
 
Jag måste kanske förklara att toapappret som lyser på alla bilder är till näsan.. snoret rinner hela tiden och jag nyser typ 50 gånger på en dag.
 
Baltazar fick roa sig själv när jag satt och halvslumra i solen..

Lax och grönsakssoppa med curry

Härligt god höstig soppa! Älskar soppa när jag är sjuk, det värmer och jag slipper svälja hårda grejer. Så idag tog jag mig för att koka ihop en ny soppa. Tog det jag hade hemma.
 
Minst 4 potioner för mig
 
Squasch 1/2
Spenat 5 frysta pluttar
Rödlök 1 liten
Bomkål 3 dl
Lax 2 fileer
Grädde 2-3 dl
Kryddor Curry, vitlökspeppar, salt, Chili, Paprika, vitlök. Massor av allt.
 
Stekte alla grönsaker och hällde sen på vatten så att det precis täckte. Lät det koka upp och la i hela lax fileerna. Lät stå och koka i typ 15 minuter och hällde då i grädden. Lät koka upp och kollade så att laxen blev klar. Riktigt gott!
 

Tjock som faan

FYRA kilo gick jag upp under veckan på Mallis!! Haha det är sinnessjukt. Men det finns inte mycket att göra åt det. Det känns okej. Eller det känns som att det jag får kämpa lite mer nu då bara.. Så nu har jag 15 kilo att gå ner till jul. Kul. Jobbigt. Svårt. Ska klara det.
 
Kommer äta rätt. Inga undanflykter(om jag inte får magsjuka, då får jag äta vad jag vill). Är sugen på skit mycket glass och grejer just nu och då brukar jag lätt kunna tänka "Ja men då äter jag det idag så blir jag strikt imorgon" men sen tänker jag lika dagen efter. Knäpp. Men nu är jag smartare. Jag skiter blankt i vad jag är sugen på i mat väg. Det jag är mest sugen på i livet är hästarna. Och det är det enda suget jag kommer att ge efter för. Det känns bra. Stabilt. Enkelt.
 
Jag måste återgå till mitt lätta förhållningssätt till mat som jag hade det första året med LCHF. Inga problem och inget lall lall.
 
Sen kör jag träningen. Nu har jag dock paus till nästa vecka för jag vill bli riktigt frisk. Men sen blir det jogga intervaller 3 gånger per vecka och promenader och så fort byggarna flytt så blir det gymmet 1-3 gånger i veckan. Förhoppningsvis kommer jag även att rida lite då och då, den allra bästa form av träning då den är allsidig, tuff, jobbig och sviiiinrolig!!
 
Jag känner mig såhär, fluffig och rund som en boll..


Jag ser ut såhär, det betyder att jag kommit en bit på vägen.. NU KÖÖÖR VI!!

Det har landat ett ufo i Bollnäs


Höst & förkylning är soppa

Så jävla god soppa!! Jag hade en riktig skit lärare en gång i mitt liv. Det enda vettiga han lärde mig var denna soppa. Den är sviiingod så det var värt alla bråk med honom. Tre ingredienser. 5 dl grädde, 250 gram champinjoner och 1 liten gul lök sen saltar du efter smak. Stek svampen och löken i smör, ha i grädden och koka upp, mixa, klart!!
 
Till det drack jag blåbärssaft med bubbelvatten i

Tuff dag

Väckarklockan ringde tidigt idag och jag var trött som ett as. Tog en promenad med min bästa vän och sen hem igen och dog i soffan i en kvart. Sen åkte vi till Veterinären och Baltazar fick en spruta så att han somnade. Sen blev det denna väntan. Jag är helt slut i kroppen och det känns som att jag ska börja grina vilken minut som helst. Halv tolv hämtade jag upp min underbaring och åkte hem och nu ligger jag här i soffan och Baltazar har somnat igen. Trött kille. Operationen gick bra. 
 Tråkigt att vara sjuk

Jag fattar inte hur människor dagligen orkar må dåligt. Jag har nu varit sjuk i ett dygn och det är vidrigt. Ont i halsen och näsan. Kroppen värker. Jag svettas och fryser. Mitt huvud har dunkat vidrigt mycket men är nu bättre. Näsan antingen rinner eller är igen täppt. Alltså en vanlig förkylning. Det går över, förhoppningsvis till imorgon. Men tänk de som har en konstant sjuka. Att dom orkar. Jag tänker på dom när jag ligger här i sängen. För 5 timmar sedan skulle jag aldrig ha klarat av det, då mådde jag för dåligt.
 
Jag var till stallet!! Jag älskar det stället! Lina red Bronzac i padocken och jag och Anette tog en promenad runt sågen med Tage och Elis. En perfekt kväll, trots att jag var som i en dimma. Lina tyckte att jag lyssnade och svarade lite dåligt. Mitt huvud är lite fullt med bomull, kan typ inte tänka.
 
Underbart att vara hemma!
 

Underbara Tage


Mysigt med ridning i mörkret


Haha... Bronzac blev långben:P

Stretching

Mår inte bra

Fy tusan vad jag inte vill vara sjuk nu. Jag hade ju planerat att komma hem utvilad, taggad, ny och fräsch! Jag känner mig som en däckad säl. Kroppen känns som en klump och huvdet värker snart sönder. Jag får kistitta med ena ögat nu när jag skriver detta. Men jag vill ju ändå visa att jag lever här inne.
 
Snart tänker jag sätta mig i en bil med Lina och åka till stallet. Där tänker jag inte göra ett jota. Bara snosa häst och sitta ner. Är så himla himla trött men kan inte tänka mig att missa en kväll i stallet just idag. Kroppen bara skriker Lägg dig och sov!! Men hjärtat skriker Åk till hästarna!! Och hjärnan den tänker Åk till hästarna, ansträng dig minimalt och få energi av det bästa slaget, åk sedan hem och ta ett varmt bad och sov sedan klockan 22 så är du nog piggare imorgon!
 
Ansträngd bloggerska

Hemma

Saknar Katten och Baltazar! Jobb snart.. Sen njuta!
 

Tänkvärt


Hurt hurt

Jag känner mig så jävla duktig! Alla som känner mig borde vara i chock att jag, Hanna är ute och joggar överhuvudtaget, men på semestern. Det är riktigt sjukt. Fast jag har mycket mer tid här så jag kan verkligen ta mig tiden att röra lite på mig. Detta var dock den sista joggturen här! Jag sa tre turer och jag trodde aldrig att jag skulle göra dom men det gjorde jag! Pepp pepp
 
Sen att det är jag som drar med min familj på motionsgrejer är också helt underligt. De skulle aldrig ha varit ute och joggat här nere om inte jag gjort det. De behöver ju inte det heller. Men det är ändå liite roligt!


Idag hängde syrran också med

Matdagbok dag 5

Kaos mat dag. Men blev bättre ju längre dagen gick. Jag njuter av alla färska frukter och tänker göra det tills jag åker hem! Chokladfyllningen i pajen kan vara något av det godaste jag ätit!
 
Frukost


 
Lunch
 
Middag

Lite för hett

Idag har det varit grymt varmt, det har inte gått att vara i solen. Så havet, poolen och skuggan har varit min vän idag. Är stel i ansiktet och det känns helt ok att vi snart åker hemåt. Har även haft lite knas med magen idag så jag fick gå hem från havet och duscha hett i en kvart, sen var det över. Så nu har jag ätit choklad och varit dålig igen. Attans mig alltså.
 
Nu i denna minut ligger jag vid poolen och kollar när Vidar badar. De andra vilar, gör läxor och sover.
 Det är toppen här på Mallis!

Maten är riktigt bra, solen är het, luften är varm, vattnet är ljummet, ingen drar och sliter i en, barnen trivs, pappa trivs bättre än förväntat, allt är bra. Jag saknar dock mina djur och mamma lite. Men tiden går så fort men ändå sakta här. Imorgon är våran sista heldag, sen måndag är resdag hemåt. Känns underligt att man kan åka bort och leva ett annat liv här. Bara slappa, äta, må bra, inte stressa, inga borde, måste, ska bara.. utan bara vara. Jag uppskattar det sjukt mycket, men det räcker med en vecka.
 Matdagbok dag 4

Ops redan fredag. Jag som skulle börja ställa om min mat till åter LCHF imorgon. Vi får se hur det blir med det. Idag har det varit allt utom just LCHF.
 
Frukost


Lunch


 
Middag


 
TRÄNING
Jag sprang själv idag. 31 minuter, varav 11 joggning. Var helt slut efteråt, det är mycket varamre idag än det var igår. Sen känner jag av knäna lite så imorgon tar jag en längre promenad och sparar på knäna.
Jag har även burit runt på barn på ryggen i ca 30 minuters promenerande så mina armar är rätt slut.

Jag blir Lycklig!!

Har fått ett helt inlägg i Linas bloggVilken lycka! Det betyder att jag nog får komma tillbaka till stallet om jag kommer hem, underbart! Har inte hunnit sakna hemma så mycket faktiskt. När vi pratar med mamma på Skype så känner jag hur bra Baltazar har det och Katten lever lyxliv hos Johanna och Andre. Men när jag läser Linas blogg och inser vad jag missar i hanteringen med Dansa och tävlingen och bara stall livet så känner jag att jag saknar det. Men nu är det bara halva tiden kvar så nu ska jag passa på att njuta och sen har jag förhoppningsvis en häst höst att se fram emot!
 Matdagbok dag 3

Jag har ätit massor idag men orkar inte skriva.. Se bilder.. Det ser sviin mycket ut så jag borde må skit dåligt. Men jag mår bra, är pigg, inget ont i magen, dricker även 1 flaska vatten om dagen typ. Sen är tallrikarna oftast assietter, så tänk på det när ni ser mina bilder.
 
Frukost 
Lunch


Middag
 
Övrigt
Drinkar, slusch, godis
 
Träning
Joggnings intervaller 30 minuter(varav 11 jogg)
Strospromenad 2 timmar
Gjort PLANKAN, men den bilden är grostesk, min hud hänger överallt.
Slängt ungar i vattnet

Grabbarna har fått varsin present i molnvädret!


Joggingtur - check

Det gick skitbra att springa imorse! Gick 5 minuter, sprang 1, gick 1, sprang 1 och gick 1.... sprang 11 gånger totalt. Sen gick vi 5 minuter som avrundning, fast sista biten är typ rakt uppåt så det blir rätt tungt ändå. Pappa hängde med med imorse också. Det var perfekt träningsväder.. Svalt och blåst!! Älskar blåst!!
 

Matdagbok dag 2

Shiit vad dagarna går fort.. Hinner inte blogga som jag vill egentligen. Men maten ska jag försöka hinna med. Nu ligger jag i soffan i vår lägenhet och Fejsbookar, jepps prioriterar det före bloggen är inte okej.
 
Frukost
Äggröra, bacon, champinjoner. Vatten.
 
Lunch
En bit kött, sås, blomkål, lökringar, ananas.
 
Middag

Två köttbitar, tonfiskröra


Plommon, vattenmelon, hallon och ananaskaka. Sen åt jag även ca 0,5 dl glass.
 
Övrigt
Slusch
Godis
Salta nötter
 
Träning
Promenad med pappa runt området. Ca 30 minuter. Ser ni mig där uppe? Till höger.. pappa fotograf:P

Mitt matupplägg i Mallis

Jag tänker äta LCHF mat, alltså inte några "vanliga" tillbehör så som pasta, potatis, eller mjöl. Jag kommer dock att äta glass om jag känner för det, vilket jag absolut kommer känna för. Jag får äta precis vad jag vill kan jag ju säga. Jag har inga gränser, för så fort jag sätter upp gränser så vill jag bryta dom. Jag ska dock äta så att jag inte får ont i magen, det är mitt mål! 
 
När jag kommer hem från resor brukar jag alltid vara supertaggad att äta rätt och må bättre så jag hoppas att det blir så även denna gång. Jag mår alltid bäst på LCHF kost men jag väljer att fuska för att jag mår bäst av det just för den stunden. Låter osunt är osunt men det är så jag har valt att göra. 
 
Vill ni veta hur jag äter under hela resan så jag ska fota och dona?!

Matdagbok dag 1

Idag har jag ätit hyffsat. För att vara utomlands. Om jag hade ätit såhär hemma så hade det varit en jävligt dålig mat dag.
 
Frukost.
Äggröra, tre bacon, marinerade champinjoner. Vatten.
 
Lunch.
Vatten. Vatten melon. Smältost med bacon i, squasch med ost på, remouladsås, gurka, brieost. Chokladmousse.
 
Middag.

Brie, fisk, champinjoner, sparris, sås
 
Två smakbitar på tårtor, ananas. Det andra på bilden åt jag inte.
 
Övrigt
1 drink med läsk i.
Slusch.
Godis.

Vi har det bra

Igår när vi kom hit så fanns det bara en lägenhet bokad. Så pappa och jag fick sova på Tobaco inatt och idag har vi fått två lägenheter alldeles nära både poolen och varandra! Vi har hunnit med frukost, poolbad, glass, lunch, Palma Nova stranden nr 1 och sen en till sväng vid poolen. Just nu är halva skaran duschad och två vilar och jag sitter här. Det är 30 grader varmt i havet, sjukt haha..
 
Om en stund ska vi gå till lekrummet och sen blir det middag och en shoppingrunda om vi orkar. Det känns som att vi har varit här jättelänge. Men det kan ju bero på att vi hittar och trivs också. Maten är jättebra här. Hoppas middagen också blir det.
 

Mitt träningsupplägg i Mallis

Jag har med mig träningsskorna och träningskläder. Till och med någon Celsius. Jag ska verkligen försöka att underhålla iaf promenaderna. Man är ju ute i princip hela dagarna så man rör ju på sig ändå. Men som sagt promenader är en utmaning som jag har under veckan. Jag tänker att jag ska köra intervaller på morgonen. Gå 1 minut jogga eller gå jättefort 30 sekunder. Jag kör på ett lättare schema eftersom det är mycket varmare. Ska även träna plankan så mycket jag orkar varje dag var tanken.
 
Jag är dock taggad till tårna! Tänk att jag ska ut och hurta på en semester ort haha.. det är galet! Promenaden jag tog i fredags var på ren peppning av en tjej i stallet som tyckte att jag såg smalare ut. Att jag hade blitt smalare sedan i mars. JJag har typ inte gått ner något i vikt sedan i mars. Eller kanske 5 kilo men inte mer. Så det måste isåfall vara korppen som omformat sig. Jag älskar folks kommentarer just nu!!
 
Jag freakade ur lite en dag hemma i lägenheten efter en Power Walk!!
 Jävla skit Ryanair

Om jag dör idag så är det deras fel..
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15412654.ab

Idag fyller världens bästa Lina år!!

Kika in på hennes blogg och gratta henne massor!! Som jag sagt förut, alla borde få ha en Lina i sitt liv!
 


Snart Snart Snart..

..ligger jag där igen och solen gassar på min blekfetakropp!!

Men what?!

Jag dör.. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15409560.ab
 


Johanna jag käkar nu upp din choklad som råkade hamna i min väska


Känner för att rymma från mitt liv ikväll

Jag har inte alls någon lust att packa och städa och diska och dona ikväll. Jag vill göra något kul. Jag vill iväg. Jag vill käka godis. Jag vill palla äpplen. Jag vill göra något busigt. Tänk om jag bara skulle skita i att packa och packa på en kvart på måndag, det vore det mest ansvarslösa jag kunde göra. Och det är just det jag känner för att göra. Men vem ska jag dra med mig ner i fördärvet? Lina? Nä hon ska ju vara duktig och baka och trött var hon också. Mina, henne går det nog att lura i vad som helst ikväll haha.. Jag kanske hamnar i Alfta innan kvällen är slut. Tänk vad opassande det skulle vara eftersom jag ska vara på jobbet imorgon bitti.
 
Min kropp och hjärna har gått i strejk! Så jag tar en paus under min stora fina hatt..
 Jag, lat?!

Men skojjar ni eller.. Jag tycker att jag kämpar på bra. Men men. Jag SKA ta tag i det när jag kommer hem. Det är jag helt säker på. Det är bara så många "ska bara" och jag är ju kungen av anledningar/ursäkter/bortförklaringar. Men och nu måste jag ge mig ett stort plus för jag tycker att jag skärpt upp mig rejält.  
  

Ibland är det svårt..


Packning pågår..

Men nu blire en prommis med Marie.. och sen lite fix på stan innan en dusch, hårinpackning och sen jobb hela helgen. Nu kööör vi!

Mitt liv går i 110 nu och jag älskar det!

Det är så himlans mycket som ska hinnas med just nu och jag njuter. Njuter av livet, njuter av att jag bestämmer helt själv över mitt liv. Nöjd över att jag trivs, att jag mår bra, har bra vänner, har världens bästa familj. Jag hinner knappt vara trött och stressad. Det är så himla skönt! Jag mår bra, riktigt jäkla bra.
 
Idag har jag jobbat som vanligt, jag önskar ofta att alla människor kunde få en glimt av mitt jobb och känslan där. Direkt efter jobbet blev det storstallet, Lina fick piska mig som attans för att jag skulle orka gå en runda, jag vägrade dock björnåkern även idag och tur var ju det efter som de såg en björn där i närheten ikväll, galet läskigt. Jag fick mysa lite med Tage och säga hejdå till alla finingar. Sen åkte vi till lillstallet och snosade lite häst och tog en klätter promenad. Sen åkte vi hemåt och jag hoppade av hos Johan och vi hämtade upp Mina och sen åkte vi till syrran och hämtade min vovve som blev överlycklig! Så åkte vi hem och Mina blev kvar här även ikväll. Men nu är klockan snart mitt i natten och jag ska försöka sova tänkte jag. Kom på att jag har sovmorgon imorgon! Underbart!
 
Jag har fortfarande inte diskat eller packat. That´s all for today!
 Ikväll ska jag till den här stjärnan


Baltazar tränade hopp igår

Jag tror att han har saknat agilityn. Han blev galet glad och lydde minsta vink. Jag måste nog ta tag i det där igen. Igår fick han hoppa häst hinder och det gick eoförsig lika bra. Men lite höga var dom allt. Bommarna är tillräckligt höga av att bara ligga på marken haha.. 
 
Ni ser ju på bilderna var fort det gick.. det är inte lätt att få bra kort på en snabb liten figur som man samtidigt ska visa banan..
 Bra kväll 
Åkte till stallet och kollade på hoppning och sen ett pass dressyr. Älskar känslan i stallet. Kommer att hinna med en sväng i stallet imorgon kväll också, sicken tur jag har. Ikväll har jag umgåtts med Mina och myst här hemma i stöket. Tro på fan att de ska börja måla mina fönster nu också. Det kan inte bli rörigare här hemma och och kan inte ha mindre lust att städa eller plocka ordning här hemma. Pest och pest liksom. Men idag kom dom och fixade min dörr, så nu kan alla människor stänga den, najs.
 
Dagens stjärna går till min syster som halv tolv fick frågan om hon kan passa min ögonsten imorgon och svarade ja utan att tveka. Lever man som en sista minuten människa så gör man. Tur att jag har bra människor runt mig, annars skulle ju mitt liv inte funka alls.
 
Mina gick nyss hem och jag har inte diskat klart ikväll heller. Får bli min plan för imorgon kväll. Undra när jag ska packa? Imorgon var planen, jobb, stallen, Mina, Sova. Fredag var planen promenad med Marie, träffa Mina, träffa E, jobba. Lördag var planen, jobba till 17, middag med vänner, ut?, sova. Söndag, vakna, jobba. Måndag jobba till 8, ÅKER!!! Ja de var mina närmsta dagar. Jag borde ha packat ikväll! Tvätta borde jag göra innan också. Det kommer gå bra det här det ser ni va?!

Den bästa stallhunden jag kan önska

Baltazar hänger verkligen med mig överallt. Det kommer att bli så himla jobbigt att lämna honom nu när jag åker utomlands. Det får dröja länge till nästa gång jag åker. Min ögonsten!

Bollnäs veterinärpraktik

Jag skriver gärna skit om saker och ting så nu vill jag även hylla lite. Jag personligen hatar sjukhus, har lärt mig att hantera det och kan nu vara på sjukhuset sålänge jag slipper vara nära nålar. Alla djur vi någonsin haft har mamma fått tagit till veterinären. När jag skaffade Chinchillan så var jag med honom till veterinären en gång och sen dog han iaf. När jag skaffade egen hund för några år sedan så sa min pappa och säger alltid min pappa att det är jag som har allt ansvar. Såklart tänkte jag. Men det innebär även veterinärbesök. När en hund säljs så ska det i samband med det göras en grundlig undersökning. Jag valde länge mellan alla olika vererinärer här i stan. Det är många som har mycket att säga. Så jag beslutade mig för att gå tillbaka till den jag var till med Chili.
 
Vi gjorde våran kontroll och jag fick lite tips om päls och så. Det gick jättebra. Nästa gång vi kom dit skulle vi ta vaccinspruta. Jag trodde jag skulle dö. Baltazar var cool. Veterinären började med att berömma pälskvalitén som blitt bättre och sa att kroppen blitt bättre. Då kände jag mig lite lugnare. Jag sa att jag hatade sprutor men det gick riktigt bra, jag fick leka vuxen.
 
Vi har även gjort en tandsanering eftersom Baltazar har haft mycket tandsten och då drog de även ut en tand. Nu var det dax igen för ett besök för Baltazar har var innanför tandköttet, så himla vidrigt. Så jag ringde veterinärstationen och pratade direkt med veterinären! Super trevlig! Han frågade om mående och sa att det var längesen vi kollade tänderna så vi skulle komma in på en koll idag. Vi åkte dit och jag blir alltid nervös, jag tänker att det finns säkert någonting man kunde ha gjort bättre. Borsta pälsen, borsta tänderna, mera tuggben, klippa klorna bättre, tänk om Baltazar morrar.. ja massa tänk om och jag borde. Men det gick jättebra!
 
För det första är dom så himla trevliga när man kommer dit. Alla hejar och hjälper till på bästa sätt. Vi fick gå in på ett rum och vänta en stund och Baltazar luktade runt massor och blev lite spänd. Men sen slappnade han av och fick hoppa upp på bordet. Veterinären kom och kikade i munnen. Han sa att vi skött tänderna jättebra. Jag frågade om jag kan förhindra att han får dessa infektioner, men det kunde jag inte mer än det jag redan gör. Så nu ska Baltazar få komma tillbaka och dra ut den där tanden. Det var inget farligt trots att det ser vidrigt ut.
 
Jag gillar känslan hos den här veterinären, de är lugna men ändå inte skrämmande tandläkarlugna. De är trevliga. Pratar enkelt och ger svar. Är jätteförsiktiga med djuren. Bryr sig. De får heltklart dagens HISS!!
 

Ser ni att vänster lilltand fram nere är borta?! Nu ska den stora bort.
 
Vi har även beslutat att gå tillbaka till Hill´s maten idag. Känns som att den funkar bäst. Eukanuba blir han lite tjockare av tror jag. Jag kan ju minska maten men jag tror att han liksom jag gillar att äta. Så vi kör Hill´s, veterinären ansåg att de var väldigt likvärdiga i näring och brahets synpunkt. 

Tutbingo

Jag och Johanna var på tutbingo igår. Johanna är ju typ den roligaste mest lättlurade människa och jag glömmer det ibland så jag skojar mest hela tiden. Våra sms när vi bestämt att vi ska åka..
 


Jag var så himla nära en gång. Nummer 72 väntade jag på i typ tio nummer. Fick alldeles ont i magen haha.. Johanna var också riktigt när några gånger men vi vann inte ett öre. Fast vi hade en mysig kväll i bilen med filtar, nötter och choklad. En riktig lyxkväll!
 Kroppen omformar sig

Jag tänkte på det i veckan, hur kroppen omformar sig med LCHF. På alla andra dieter så har brösten försvunnit typ först. Kanske är det för att jag alltid givit upp efter en månad typ. Nu har jag ju bantat länge. Haha. Men jag pratade med en tjej som hade gjort bröstoperation nu efter att ha gått ner massor i vikt. Hon har gjort en operation med magen. Hon betalde den dock själv så hon var inte extremt överviktig. Men tuttarna hade iaf försvunnit helt. Mina blir bara rundare och fastare. Sjukt?! Jag fattar faktiskt inte hur det funkar. Jag är inte nöjd med min kropp utseende mässigt alls. Men jag är faktiskt inte så himla noga med det. Jag tänker att funktion och ork är det viktigaste. Får väl operera om sen någon gång.
 
Min kropp är faktiskt ganska stark nu. Men jag tror att min träning alltså promenader, lite joggning, mockning typ 2/månad, borstning av hästar, ridning, hundpromenader, häst promenader mm har givit effekt.
 
Sen har jag skrivit om mina armar flera gånger, jag hatar dom. Men det är inte av den anledningen ni tror. Många som jag träffar tror att det beror på att ni alltså andra ska tycka saker och ting. Men vet ni? Jag har varit sjukt tjock i hela mitt liv. Tror ni verkligen jag bryr mig så mycket om vad andra tycker om min kropp nu? Kanske att jag bryr mig något mer, för fler kollar nog. Men det är inte det som är grejen med armarna iaf utan det är att de är obekväma, de låter när de rörs fort mot kroppen, de blir skavda om jag inte har långärmat när jag går fort eller joggar, de fläbbar när jag sopar. Att dom inte är snygga kan jag leva med.
 
Jag är ju mycket mer obekväm i kroppen jag har nu, var mycket självsäkrare förut när jag skulle på stranden eller visa mig utan kläder. Men det har mest med mig, min självbild och kroppsyn att göra. Det är klurigt att förändra sitt utseende som man faktiskt gör i och med en viktnedgång!!

Jag i april 2012

Helvete

Jag visste att det inte kunde vara bra att drömma om ormar. I förrgår natt drömde jag om ormar så jävla verkligt. Jag ville inte ens somna igår för jag ville inte drömma om dom igen. Men jag gjorde inte det, iaf inte så att jag kommer ihåg. Men jag tänker på drömmen precis hela tiden. Därför googlade jag såklart på det ikväll. Och det är inte bra att drömma om ormar.
 
Jag drömmer att det är ormar överallt och jag har panik men är ändå lugn - Någon förtalar mig! Kul, vidriga människa. Jag kommer att bli lurad. Undra hur?? inte i kärlek va? Jag orkar fan inte.
 
Jag vet inte om jag slåss med dom men jag kämpar ju för att övervinna dom iaf - Jag kommer att besegra mina fiender! Jag känner inte att jag har speciellt många fiender nu för tiden, men det kan ju bli spännande.
 
Ormarna försöker nog bita mig i fötterna eller jag är rädd att de ska göra det iaf. Den är ju överallt i gräset i drömmen och jag ser inga huvuden utan bara ormkroppar som slingrar sig, men mitt huvud vet att de kommer bita mig - Varsel om avundsjuka och svartsjuka! Är det jag som är det? Eller är det någon som är det på mig?
 
Jag drömmer ju om ormar - Otur! Typiskt jag som ska flyga.
 
Jag fattar inte varför någon skulle vilja mig illa nu när jag har blitt en snäll människa. De kunde väl ha hatat mig och ställt till det för mig för några år sedan då jag var en riktig elak människa i perioder!!
 

Ormar: Att se en hopringlad orm i drömmen är ett varsel om fara och fängelsestraff. Det kan också vara ett tecken på sjukdom eller hat. Ser du en orm ligga utsträckt betyder det att din hustru bedrar dig. Drömmer du att du dödar en orm kommer du att triumfera över dina motståndare och alla som avundas dig. Om du drömmer att en orm försöker bita dig i fötterna är det ett varsel om svartsjuka och avund. Lyckas ormen bita dig väntar sorger och besvikelser. Att se en orm eller hydra med sju huvuden är en förvarning om frestelse och synd. Om du slåss med ormar i drömmen kommer du att besegra dina fiender. Ser du många ormar i drömmen kommer du att bli lurad.
TIIIVIII night

Var på bio tidigare ikväll, "Modig" var filmen. Riktigt bra! Sen blev det en strospromenad i staden utan hunden som låg hemma och vilade. Han fick komma ut en sväng nyss. Han är lite seg för tillfället. Tror att han är lite sjuk så han kommer att få träffa en veterinär i veckan. Vi får se vad som sägs om jag skriver ut det här eller inte. Han är inte dödssjuk på något vis så var inte oroliga! Är dock ändå lite nervös och orolig för min finaste vän i världen!
 
En kväll när vi var ute på djursafari i april
 
Sånna här kvällar saknar jag Helena så himla mycket! VI skulle lätt ha tagit en kvällsprommis ikväll om hon bodde kvar här i stan!

Jag är inte ens hundvakt åt hennes godingar längre..

TACKPEPP PEPP PEPP !!!

Semester

Det känns som att jag har varit ledig länge. Imorgon när jag kommer på jobbet så kommer det att kännas som att jag aldrig var borta. Skumt det där.
 
Nu sitter jag och fryser ihjäl i soffan, har käkat "glass" med blåbär och yoghurt i och så har jag vädrat för det osar avlopp här. Sen är det en sån där vidrig film på tvn där de torterar folk, jag hatar det. Jag skulle verkligen aldrig klara av att vara spion eller infiltrerare, jag skulle berätta allt de ville veta. Det kluriga är ju att de inte vet vad som är allt så de kan ju fortsätta plåga mig. Owhhh jag döör vad ont. Byta kanal? Ja kanske det.
 
Idag har jag och Baltazar varit i stallen hela dagen. Lina har ridit Dansa, hoppat Tage och ridit ut med Bronzac. En härlig dag! Tage är världens keligaste häst! Lina flög av Dansa idag, första gången hon skrittade på henne och hon fick nått flög och blev lite knäpp. Allt gick bra ändå och Lina satt upp på henne tre till gånger efter avåkningen och då var hon kol lugn.
 


 
Nu tänker jag krypa ner i sängen och värma upp mig så jag kan somna varm. Baltazar är helt slut s vi skippar kvällspromenaden idag, han ville inte gå ut. Jag har kollat igenom planeringen för den här veckan och den ser inte så fullbokad ut. Skönt. Men jag hoppas vi ska till lillstallet nått så jag får rida lite innan jag åker. Jag jobbar hela nästa helg och det stressar mig lite får jag medge. Undra om vi ska gå på hundtävlingar, det är väl i Bollnäs då?! 

Fest

Opeppad, apseg och sminkad till tårna för att se någorlunda normal ut idag. Nu kör vi!! Baltazar är också pyntad med sitt nya fina döskallekoppel!!
 RSS 2.0