Perfekt fredag

Jag är verkligen en lyckligt lottad tjej. Trots att jag var ganska sjuk igår så är det människorna i livet som gör det bra. Igår tog byggubbarna paus och jag fick sova till tio! Det var välgörande för mitt huvud och jag hade inte ens uns huvudvärk igår. Sen var jag vaken en stund, gick med Baltazar och sov sedan några timmar till. Jag kunde äta utan att få luftbrist. Jag började bli frisk!! En underbar känsla.
 
Sen hade jag ju fått veta av vågen att mina Mallis kilon var borta!!
 
Så jag åkte och handla, vilket var ganska jobbigt men jag var ändå lycklig i sinnet. Shoppade tacos, lite bär och glass till efterrätt.
 
När Lina slutade jobbet så åkte vi till Lillstallet och pysslade lite med alla hästar utom Noa som bara blev borstad. Lukas blev riden, jag red ut på Visa en sväng helt själv! Lite underligt att inte ha någon runtomkring men ändå helt underbart!! Sen körde Lina NH med Dansa och jag och Visa strosade omkring och försökte vi med.
 








Efter stallet åkte vi till Lina och käkade tacos! Sen blev jag barnvakt åt världens gosigaste Jamie som ni såg bilder på imorse. Jamie somnade hos Lina och sov sen hela natten från typ 12 då vi åkte hem till mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0