Semester

Det känns som att jag har varit ledig länge. Imorgon när jag kommer på jobbet så kommer det att kännas som att jag aldrig var borta. Skumt det där.
 
Nu sitter jag och fryser ihjäl i soffan, har käkat "glass" med blåbär och yoghurt i och så har jag vädrat för det osar avlopp här. Sen är det en sån där vidrig film på tvn där de torterar folk, jag hatar det. Jag skulle verkligen aldrig klara av att vara spion eller infiltrerare, jag skulle berätta allt de ville veta. Det kluriga är ju att de inte vet vad som är allt så de kan ju fortsätta plåga mig. Owhhh jag döör vad ont. Byta kanal? Ja kanske det.
 
Idag har jag och Baltazar varit i stallen hela dagen. Lina har ridit Dansa, hoppat Tage och ridit ut med Bronzac. En härlig dag! Tage är världens keligaste häst! Lina flög av Dansa idag, första gången hon skrittade på henne och hon fick nått flög och blev lite knäpp. Allt gick bra ändå och Lina satt upp på henne tre till gånger efter avåkningen och då var hon kol lugn.
 


 
Nu tänker jag krypa ner i sängen och värma upp mig så jag kan somna varm. Baltazar är helt slut s vi skippar kvällspromenaden idag, han ville inte gå ut. Jag har kollat igenom planeringen för den här veckan och den ser inte så fullbokad ut. Skönt. Men jag hoppas vi ska till lillstallet nått så jag får rida lite innan jag åker. Jag jobbar hela nästa helg och det stressar mig lite får jag medge. Undra om vi ska gå på hundtävlingar, det är väl i Bollnäs då?! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0