Tjock som faan

FYRA kilo gick jag upp under veckan på Mallis!! Haha det är sinnessjukt. Men det finns inte mycket att göra åt det. Det känns okej. Eller det känns som att det jag får kämpa lite mer nu då bara.. Så nu har jag 15 kilo att gå ner till jul. Kul. Jobbigt. Svårt. Ska klara det.
 
Kommer äta rätt. Inga undanflykter(om jag inte får magsjuka, då får jag äta vad jag vill). Är sugen på skit mycket glass och grejer just nu och då brukar jag lätt kunna tänka "Ja men då äter jag det idag så blir jag strikt imorgon" men sen tänker jag lika dagen efter. Knäpp. Men nu är jag smartare. Jag skiter blankt i vad jag är sugen på i mat väg. Det jag är mest sugen på i livet är hästarna. Och det är det enda suget jag kommer att ge efter för. Det känns bra. Stabilt. Enkelt.
 
Jag måste återgå till mitt lätta förhållningssätt till mat som jag hade det första året med LCHF. Inga problem och inget lall lall.
 
Sen kör jag träningen. Nu har jag dock paus till nästa vecka för jag vill bli riktigt frisk. Men sen blir det jogga intervaller 3 gånger per vecka och promenader och så fort byggarna flytt så blir det gymmet 1-3 gånger i veckan. Förhoppningsvis kommer jag även att rida lite då och då, den allra bästa form av träning då den är allsidig, tuff, jobbig och sviiiinrolig!!
 
Jag känner mig såhär, fluffig och rund som en boll..


Jag ser ut såhär, det betyder att jag kommit en bit på vägen.. NU KÖÖÖR VI!!

Kommentarer
Postat av: Nina

15 kilo till Jul..ja men det vet vi ju att du klarar galant!

2012-09-20 @ 23:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0