Söndag ljuvliga söndag

Jag älskar verkligen söndagar! Jag gillar dom speciellt mycket när jag är ledig. Idag pysslar vi in julen hemma hos mig. Baltazar tycker att det är skit tråkigt och Katten älskar det lika mycket som mig. Hon spatserar runt och godkänner allt jag gör. Allting tar dock väldigt lång tid idag. Vi är fortfaramde inte klar och det är bara en halvtimme kvar på tvätttiden. Då hade jag som mål att vara klar med allt här hemma. Men vi får pyssla på en stund till.



Vi har varit på handboll en sväng idag också. Eller jag inte djuren. Jag tycker att det är jättekul att bli meddragen och helt inne i spelet. Tyvärr vann dom inte matchen jag kollade på men dom hade vunnit den tidigare. Kul!

Sen köpte jag en pizza och en stor cocacola och lekte budfirma till en inte helt pigg vän. Sen lyxade jag till det och köpte ett nytt sköljmedel trots att jag egentligen inte får förrän dom fem jag har är slut, men jag är helt kär.

Folk tycker att jag är olik mig idag, tror det är det raka håret plus att jag har haft glasögonen på idag. Kul att folk ens reflekterar över det.

Jag ska försöka hinna en sväng till Sara ikväll också för lite Första advent mys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0