Trött på bloggen

Jag är trött på bloggen. Blir det ibland och det är nog sunt. Vill göra om hela designen och dona, men tar mig inte tid. Jag har så delade meningar om vad jag ska/bör/kan/vill skriva om också. Jag vill inte skriva om det jag egentligen vill skriva om. Jag vill skriva massor med roliga och bra tips om LCHF men har ingen absolut ingen inspiration. Jag äter typ ingenting just nu. Är trött på all mat. Men ska försöka att göra lax idag så jag äter något. Annars äter jag typ gurka och en bit 86% choklad.

Jag håller på och fixar och donar här hemma idag. Rensar och rensar. Tradera är min bästa vän, den jag besöker flest gånger i veckan/dagen haha.. Jag blir verkligen lite lycklig av att sälja bort alla grejer. Nu har jag gått igenom varenda pinal jag äger och har här hemma. Har lite mer hos mamma och pappa men det tar jag något annat år. Det börjar ordna upp sig här hemma. Blir nog tomt och bra till slut. Mina annonser!!

Om tre timmar ska jag kolla på film här hemma med tjejen jag är kontakt person till. Då ska det vara städat, diskat och fint. Jag ska även ha duschat, lagat mat, ätit och varit ute på en lång tur med Baltazar. Det känns som att jag borde hinna.


Ska vi börja med tävlingar igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0