En helt vanlig måndag

Det går så många tankar genom mitt huvud. Idag har jag och Linda jobbat tillsammans, det är härligt! Jag har kollat på vilka jobb jag ska söka på onsdag, fy det känns inte riktigt kul att börja söka jobb igen. Direkt efter jobbet åkte jag på gymmet(sista timmen på jobbet var vi ute och gick med Baltazar så han vart inte lidande). 27 minuter på Crossen, känns bra!

Jag har varit hemma och myst och bara varit med mig själv. Det kan behövas ibland. Men jag blir lite frustrerad av att flera anser att man inte kan skriva vad som helst på en blogg. Att jag inte bör skriva vissa saker. Tex vad jag gör alla gånger, vad jag tycker(om det strider med idealet som alla tycker), när jag går ut och går mm. Det är inte så att människor alltid säger att jag inte får, men det är antydningar. Antydningar som sätter sig som ett smäck i mitt huvud och som bara surrar runt runt och gör mig irriterad och tråkig.

Vissa tycker att bloggen gör mig mer tillgänglig för brott. Men är det en orsak att ändra sig? "Om du skriver att du går ut och går, så vet ju folk vart du är om dom vill... ja göra nått mot dig" Den kommentaren(inte på bloggen utan i verkliga livet!) fick jag häromdagen och det är inte första gången. Men vad ger någon rätten att "göra nått mot mig"? Jag är ju en person som alla andra. Sen tycker jag att alla har rätt att säga sin åsikt eftersom jag har en öppen blogg som vem som helst kan läsa, men jag tvingar ingen så man kan ju lätt klicka bort den bara.

Ja nog om det för idag. Jag har pysslat ihop lite julklappar också..


Nu är det Det Okända på tv:n! Jag älskar det, det är så himla spännande och ändå så overkligt. Efter det blir det en kvällspromenad i staden. Jag längtar riktigt ut! Baltazar är dock såå trött idag, han har sovit mest hela dagen.

Update 111129. Det här med Facebook uppdateringar att  man åker bort på semester en vecka eller två tycker jag är super korkat men jag tycker inte att det är samma sak. Jag tycker alltså INTE att man ska skriva sånt där. Sen tycker jag inte om alla incheckningar överallt heller. Det skulle jag aldrig göra om jag bodde i hus.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Men stopp å belägg, Hanna. Jag har ingen aning om vem som skrev det eller var det skrevs men jag kan nästan garantera att det var skrivet i all välmening.

Det ÄR en risk att skriva att du till exempel ska gå ut. Precis som det är en risk att ställa dig på balkongen och skriKa att du ska gå ut.

Självklart har ingen "rätt" att göra nåt mot dig. Ingen har "rätt" att göra nåt mot någon. Men det görs. De facto. Och berättar man för allmänheten att man lämnar lägenheten så vet allmänheten det. Och det är i allmänheten alla idioter bor.

2011-11-29 @ 00:38:18
Postat av: Malin

Jag hörde också något om att inbrott ökat pga allt facebookande; folk skriver att de ska på semester också passar idioter på.

Men det tycker inte jag är någon anledning att hålla tyst faktiskt. Idioter finns där vare sig du skriver offentligt om det eller inte!



Skaka av och gå vidare :) Kram!

2011-11-29 @ 01:35:36
URL: http://malinspng.blogg.se/
Postat av: Hanna

Då är det väl lika så bra att gömma sig under ett lakan när man är ute så ingen ser att man inte håller sig hemma och vaktar. Dags att skaffa jobb på distans, tänk om någon upptäcker att man inte jobbar hemifrån!

2011-11-29 @ 08:06:05
Postat av: Kattis

Men jösses. Varför reagerar du så kraftigt på det här? En mening som var skriven av någon i all välmening.

Jag menar inte att man på något sätt får "skylla sig själv", jag menar bara att lite försiktighet har ingen dött av. Better safe than sorry.

2011-11-29 @ 13:00:57
Postat av: Hanna

Om du menar mig så var min kommentar absolut inte en motkommentar till din, eller någon annans. Ursäkta om det uppfattades så! Det var min allmänna åsikt om ämnet.

Jag tycker det är synd att människor ska behöva vara rädda för att tala om vart dom ska och vad dom ska göra. Och just i lilla Bollnäs, där räcker det med att öppna ytterdörren (utan att meddela på internet) så vet halva stan att man är ute endå.

2011-11-30 @ 11:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0