Ledig

Jag kommer att vara ledig fram till torsdag kväll. Vad ska jag göra? Börjar redan bli rastlös och jag jobbade tills imorse. Jag längtar till 4 december och till 3 december och till 23-24 november. Det är mycket roligt som händer framöver. Äntligen har jag fixat nästan klart med "grejen i Söderhamn" också. Det har legat över mig när jag inte har haft tiden att planera det jag lovade. Men som sagt nu är det klart!

Idag är en riktigt bra känslo dag men en riktigt dålig mat dag. Har ätit hela dagen. Åt en matlåda med fläskfilé gryta imorse vid 10, åt en kebabsallad vid halv 3, åt två stekta ägg med 4 ostskivor på hos mamma och pappa och äpple. Sen har jag varit tok sugen på allt annat av och till hela långa dagen. Köpte massa choklad när jag svängde in på Lidl på vägen hem. Men annars köpte jag bara bacon och broccoli.

Nu har jag beställt lite på cdon eftersom de har fraktfritt denna vecka! Tänkte beställa igår men jag struntade i det eftersom jag bara skulle ha två pocket böcker och då blev det för liten summa. Men nu passade jag på att köpa en julklapp och en box med Hawaii five 0 så att jag har något att kolla på på jobbet. Är lite trött på Mord i Sinnet har ju kollat många timmar nu, tre säsonger är avklarade. Jag tänkte beställa Förhäxad boxen som jag ska få när jag uppfyllt minus 39 kilo!! men jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte skulle kunna hålla mig ifrån att tjuvkika på den om jag hade den här hemma och då är det ju ingen mening med en morot.

Nu är jag inte sugen på alla choklad jag köpte, typiskt! Jag är bara sugen på sura godisar, saltlakrits, marknadsremmar, portello, lösgodis ja och allt annat skit som jag inte ska äta.

Kommentarer
Postat av: Elin

Har också en dålig period när det gäller "suget" nu. Man får planera sina matintag lite noggrannare (vilket ju faktiskt är roligt), men framför allt prova nya och goda maträtter som håller en nöjd! Typ: soppa! Det finns så otroligt många varianter som är enkla att laga och enligt LCHF - dessutom håller man sig varm i höstkylan! Tror nämligen att mörkret och kylan är en bidragande faktor till sötsuget, men vad vet jag...

Hoppas det känns bättre (matmässigt) snart - du är ju så grym!

2011-11-08 @ 08:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0