Dans feber

Jag har tagit en timeout och sitter själv här hemma och kikar på tv. Vad tycker ni om Dans feber?! Jag tycker inte det är så bra men det finns ju för fan ingenting att kolla på på lördagar.

Hämtade Katten tidigare hos Johanna och Andre, dom har tagit hand om henne så bra så att hon inte ens ville följa med hem. Sen har jag handlat, damsugit, torkat golv och tagit en lång lång dusch!

Back to LCHF

Sen har jag provat min nya miniplatt tång och gjort lite lockar. Först plattade jag ut mina små lockar och sen gjorde jag nya större lockar, blir rätt bra faktiskt, eller vad tycker ni?! Syns inte så bra på bilderna kanske.


Nu ska jag titta på Morden i Midsomer och knäppa kort på mina inköp från Mallis och visa er senare ikväll eller imorgon, vill ni se?! Blir inte på blogg humör när ni inte skriver något till mig, men jag ska försöka underhålla er utan gnäll..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur gick det med vikten på semestern då? Det ser ju ut att gå strålande iaf! =) /Avundsjuk

2010-10-09 @ 21:28:23
Postat av: Sis

Jag tycker lockarna blev fina...

och 3,8 var väl inte så farligt...undrar hur många kilo det är på mig då som läre bort efter resan. Skiter i och väg amig ja tror ja....



kram

2010-10-10 @ 09:15:10
URL: http://lindamjonsson.blogg.se§
Postat av: Marion

Jag förtår hur du känner, jag får väääldigt sällan kommentarer på det jag skriver, så man tappar lusten totalt.. Det är massor med folk som är in varje dag och läser, men ingen som skriver något eller ger någon feedback fast man ställer frågor. Funderar seriöst på att lägga ner bloggen, eller låsa den för att bara ha den för min egen skull.



Lägg gärna ut bilder på dina inköp, och massor med badbilder och kul!

2010-10-10 @ 10:20:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0