Kvälls promenad - check

Har lämnat er lite utanför mitt liv idag, helt medvetet. Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig i alla fall och att ni tittar in imorgon när jag kommer vara lite mer aktiv igen:).

En sak kan jag dock säga er idag.. Mamma och jag satt och pratade om mina kilon som är borta för att jag fryser konstant och hon tror att det är därför. Jag vet inte vad jag tror men jag skulle nästan kunna vara jättetjock hela livet bara för att slippa frysa så sjukt mycket.

Jag har gått ner 16 kg nu och hon tycker att vi ska göra något roligt när jag gått ner 20 kg, vad vet jag inte men nått blir det väll. I alla fall mitt stora mål är att gå ner 33 kg och jag kom då på att jag nästan (på gränsen) är halvvägs nu. Om 400 gram så är jag halvvägs om man ska vara petig. Hur sjukt enkelt var det inte att komma hit? Så nu är jag väldigt taggad att ta mig an de 16,9 kg som är kvar dit. Sen får jag räkna om och se hur många fler kilon jag VILL gå ner.. Spännande inte sant?! På julafton ska jag ha gått ner 25 kg (totalt) + något hekto till kanske så jag står på - 25 kg i januari. Det är - 1 kg i veckan för er som inte orkar räkna själv!


Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Sv: Ja det tycker jag också :)

Jag tror också att du fryser för att du har gått ner i vikt. Det är nog bra att ha en liten sporre till att få göra nåt kul när man har gått ner ett visst antal kilo :) Heja Hanna! :D

2010-10-17 @ 10:59:48
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Kina

Du är ju superduktig Hanna!!! Lycka till med ditt mål.



//Kina W

2010-10-17 @ 18:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0