Kväller..

Ja då var det kväll igen.. dagarna bara springer iväg..

Idag när jag vaknade kände jag för att ta en slö dag.. hade ju det igår någon timme också men kände att det behövdes igen..

Så jag tog min underbara dator och knappade i första filmen:
En Shopaholics bekännelser

Att Rebecca Bloomwood jobar på en ekonomitidskrift hjälper henne inte mycket. Hon bor med sin kompis i hennes lägenhet och hennes maniska shoppande gör att räkningarna bokstavligen läggs på hög. Skitjobbet på tidningen ger inte tillräcklgt betalt och hon förstår att hon har att välja på att dra ner på kostnaderna eller jaga upp lönen. Som av en händelse snubblar Rebecca på en story som verkar bli hennes räddning. Men skulderna minskar inte precis, när hon drar nytta a den uppmärksamhet hon fått genom sitt scoop.
 av 5

Andra filmen:
The Stranger inside

"Varför är det ingen som stoppar mig?", undrar Erica Bain medan hon stryker omkring längs New Yorks gator om nätterna. Hon är en känd radiopratare som just förlorat sin fästman i ett våldsamt gatuöverfall och som på kuppen varit nära att själv omkomma. Hon håller på att upptäcka en främling inom sig själv - en beväpnad, hämndlysten vagabond som irrar omkring i sökan efter förövarna. Hon plågas av enorma inre konflikter - och kanske håller hon på att bli precis som de hon mest hatar.
 av 5

Sen kände jag att jag varit såå lat och så åt jag pizza igår.. Inte bra! Så då kom jag fram till att eftersom det inte regnade så kunde jag cykla hem morfars cykel till Växbo. Så sagt och gjort.. klockan 4 idag styrde jag kosan på cykel mot Växbo..

Var väligt längesedan jag cyklade till Växbo.. Var en liten annan känsla än när man svissar fram med bilen..
Men 17:21 var jag framme och det var inte alls så jobbigt som jag trodde.. regnet höll sig borta till jag precis kom innanför dörren.. Lovely!

Grejen var att jag har funderat på detta en längre tid och jag har ju cyklat ganska mycket i sommar så då bestämde jag mig för ett tag sedan att jag skulle cykla hem cykeln till Växbo när jag skulle lämna tillbaka den.. så nu har jag gjort det. Känner mig sjukt nöjd!


Har haft så mycket nytta av denna i sommar!

Det kan bli så att jag lånar den igen snart.. men då behöver jag inte cykla hem igen.. utan nu har jag cyklat hem den klart även om jag lånar den igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0