Lördag igen..

Dagen spenderade jag med att slöa mest hela tiden, eller jag städade ihop här hemma oxå eftersom jag skulle vara barnvakt åt kidsen..

Vid 1 åkte jag till Linnea och vi tog en timmes promenad i det "sköna" regnet, för Linnea hon ansåg inte att det är någon orsak att inte gå ut och gå..

Vid 2 åkte jag sedan hem till Syster en sväng och kollade läget, sedan vidare till mamma och pappa, jag skulle skriva ut biljetterna men till slut blev det bara att jag satt där och surrade om allt och inget..

Vid 4 åkte jag upp til syster igen och vi bestämde att eftersom Nils hade typ 38-39 graders feber så skulle jag vara barnvakt där hemma istället så han slapp ut å åka. Jag hämtade upp Ellen och Arvid och vi åkte på stan och hyrde filmer, köpte godis, köpte glass och pizza(familjepizza på Bandy för 110kr super stor och god, vi hade Räkor, Champinjoner, Färska tomater och Färsk vitlök på).. sen åkte vi hem åt pizza och godis och la oss i soffan och kollade på Scoobe doo och Buddies(en film om hundvalpar).. Sen var klockan mycket så jag knäppte av tvn och Nils sov då redan men de andra var vakna, så jag somna nog före dom.. Så sov jag i typ 1-2 timmar till Sam kom hem och väckte mig vid 12.. då masade jag mig upp och iväg och tog turen förbi Brännbollsfesten..

Ett super bra band som spelade!

Min underbara syster och Åsa! De fixade med allt som behövdes ordnas på festen.

Nu har jag precis kommit hem och snabb duschat.. så nu ska jag krypa till kojs.. klockan är redan 3.. attans vad tiden springer iväg..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0