Hopplös

Jag kan skriva ett helt fantastiskt bra blogginlägg i mitt huvud under hela dagen. Idag hade jag en 20 punkter lång DISS lista.. men tror du att jag kommer ihåg den nu? Nää.. det enda jag kommer ihåg var att jag skulle HISSA Mina systerbarn..

Vidde och jag kollade på traktorer genom fönstret idag..

Varit sjukt negativ idag. Vet inte vad det är för fel på mig riktigt.

Har iallafall varit barnvakt idag eftersom Vidde hade feber, Nils och (jag) kollade på Petson och Findus 2 gånger i rad.. jag var så trött så jag sov den ena gången haha.. somnade i typ en kvart när jag la Vidde. Sen vinterstädade Nils och jag balkongen så fotöljen fick flytta in och mattan åkte upp på vinden. Linda C var också hit en sväng och hämtade ljusen.
Vid halv 5 kom syrran hit och bjöd på grillad kyckling och potatis gratäng och potatis sallad. Sen åkte dom hem och jag städade bort barnen.. alltså fan vad barn stökar ner, smulor och spill överallt.

Sen tog jag en lång dusch och skrev en shopping lista, skulle julhandla ikväll.
När jag var redo tog jag bilen till Therese nya lya och vi pratade bort några timmar. Jag hann därfr inte med att storhandla eftersom jag ville hem till 21 för att kolla på Criminal Mind, så jag snabbhandlade lite frukt och kolor. 10 över nio kom jag hem och nu sitter jag nöjd i soffan och längtar efter sängen.

Jag har haft en underlig fundering idag. Det här med att vara singel. Jag nämnde för Nina att jag funderade på att ha en grötkväll i onsdagskväll, men det blev inte så jag kände att jag inte orkade. Hon frågade iallafall om Torbjörn fick följa med och jag sa att det var helt ok, vilket det är. De är ju en familj och de flesta är välkomna hem till mig. Iallafall jag ser inget problem i det. Men sen började jag fundera, hur jobbigt måste det inte vara för människor som lever i par att ha singel vänner?! Jag menar typ nyår, vem vill ha med en utböling utan partner. Det är ju mest par middagar när det gäller finare tillställningar nu när vi kommit upp i den finfina åldern av 25 .

Idag tackade jag nej till en bjudning på lördag hos Johanna, kände att jag inte passade in. Jag brukar verkligen inte bry mig om det i "vanliga" fall. Inte för att det egentligen är något ovanligt med denna tillställning. Det är nog min hjärna som mess it up för mig.
Jag kommer heller inte att gå på Nina och Torbjörns glöggkväll imårron men det är ju på grund av att jag jobbar. Jag brukar inte vara den personen som tackar nej till något som jag tycker är skoj.

Therese frågade mig idag om jag inte vill ha det härliga som paren har?! (vi små tittade på det romantiska programmet Bonde söker Nått?!) Men jag känner verkligen inte att jag saknar någon i mitt liv på det viset. Om jag gjorde det skulle det ju vara så mycket lättare att komma över alla tänkbara killars "brister"?! Jag tror att eftersom jag är så van att vara själv, eller iallafall leva//bo själv så blir det väldigt jobbigt och omständigt att få in någon annan vettig människa i mitt kontrollerande liv. Jag älskar det mesta med mitt liv men hoppas såklart att någon gång snart hitta den perfekta  karln att dela det med. Men jag mår inte dåligt att ha det så som jag har det nu.

Oj vad långt det blev.. Imårron ska jag dissa allt det som jag glömt idag..

Jag ska bara nämna en till sak här idag..

Annonsbladet Bollnäs
Denna fick jag i postlådan idag och det är en väldigt bra idé, nu var det ju väldigt tunt och lite halv trist. Men jag tror den kan bli ett väldigt bra tillägg till alla de som inte har internet. Om det blir mer vanliga annonser typ som Blocket.se fast i pappersform. Kanske ett samarbete mellan bollnastorget.se?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0