Planer

Jag börjar försöka få ordning på dygnsrythmen igen, så idag gick jag upp 20 i 9. Väldigt sent för att vara mig i vanliga fall men de senaste dygnen har jag kunnat sova hela tiden.

Igår tog jag tag i mig själv och sparkade mig in i bilen. Den hade ju frysit igen totalt. Men jag behövde handla lite frukt och hälsa på Hanna och Sarah en sista gång innan Hanna åker. Men Hanna var upptagen så jag åkte bara och handla och sen åkte jag till Therese en sväng med resväskan som hon skulle låna.

Jag fick alltså sparka på bilen och hacka med bilnyckeln på dörr handtaget. Till slut fick jag upp den ena bakdörren och kröp in där och satte mig fram. Gick bra att köra iväg.. Sen kom jag till Hemköp och stängde dörren utan att tänka mig för så då fick jag rulla ner sätet igen och hoppa in genom bakdörren. Folk lär ju fundera vad jag sysslar med. Behöver inte låsa bilen längre.. fast det gör jag ändå av gammal vana..

Nu ska jag å köpa en ny liten kattlåda så jag kan flytta in den på toan, sen ska jag bjuda systrarna och bröderna på fika..

Håll tummarna för att bilen inte fryst igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0