Systers 30års Hemliga Resa

Jobbade hela onsdagen till 16 sen tog jag bilen, tankade och susade sedan mot Växbo där jag hämtade upp syster.. Kidesn vinkade adjö och jag skvallarade för Nils vart vi skulle och vad vi skulle göra. Han har blitt så stor att han kan hålla hen hemlis nu Stolt!
Innan vi åkte sa han "Mamma, ni ska Inte till SSSöräng iallafall" haha snacka om att jag blev lite nervös..

Vi skulle ju till Sundsvall.. Är ganska lång resa dit ändå.. fattar ni att det är 50, 70, 60, 80, 70, 90, 100, 80, 70, 60, 50, 80.. halva jävla vägen.. + att när man nästan är framme i Sundsvall på är det rödljus på E4 där som jag tänker att det går fort att åka.. "hur är det möjligt jag frågar mig gång på gång?!" kommer ni ihåg den låten?

Ja när vi kom fram så parkade vi bilen och checkade in på hotellet jag fixat http://www.firsthotels.com/sv/Vara-hotell/Sverige/Sundsvall/First-Hotel-Strand/
Vi hade ett Superior dubbelrum med Jensen sängar.. Underbart..

Här e 30 åringen
Rekreation
Kvällen spenderade vi på relax avdelningen

& i sängen..

Sen fick vi Hotellfrulle.. inte illa!

Supergod lax!

Linda var nöjd tror jag..

Sen provade några av de många sittställen som fanns överallt på hotellet.. Sen gick vi en sväng på stan & åkte därefter till Birsta och IKEA.. allt jag shoppade lägger jag ut här imårron har två superbra tips på saker alla behöver.. + massa andra bra att köpa saker när du inte ska göra av med såå mycket pengar.. det funkade ju bra för mig.. eller inte.. Så det får bli tips på sånt du köper fast du inte egentligen borde..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0