LIFE

Igår var jag i Växbo! Det är den lilla lilla by där jag vuxit upp och har hela min familj.
När jag kom dit igår så hade jag som vanlig korta leggings och klänning och kofta.. det är ju inte det bästa att ha på sig nu på hösten i kylan.
Mormor och morfar hade precis kommit hem och sa att pappa och min morbror Inge höll på att fylla hövagnen till fåren. Pappa skulle hjälpa mig att hitta en motorvärmaresladd så jag slipper frysa på morgonen.. Jag promenixade upp dit med morfar (som efter operationen mår hyfsat skulle jag säga).

 
 De hade fullt upp. Men när de väl var klara så kollade pappa i min överfulla skuff och lyfter på hela golvet och DÄR ligger sladden som jag övertygat honom att var borta.. Men vem lägger en sladd under golvet liksom, Inte jag iallafall, därför letar jag inte heller där haha.. stackars pappa som har en såå flokig dotter..

Jag älskar verkligen att vara hemma på mormor och morfars gård. Min dröm som jag haft ända sedan jag var lite var att flytta dit när jag blev stor och ha häst och kossor.. Vi får se om det någon gång blir verklighet. Jag är verkligen mörkrädd som fan, men hemma på deras gård kan jag gå typ överallt & känna mig trygg.. är inte det underligt?!


Höskullen var & är fortfarande min favoritplats på hela gården.. Doften och Lugnet är Underbart!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0