Ledig dag..

Åhh så härligt jag har haft det idag!

Först slöa jag HELA förmiddagen. Hade för mig att jag bokat tvätt tid 10-13, men när jag kommer ner dit så var det igår mellan 10-13.. Jag är så jävla flokig. Så jag bokade en ny tid 13 - 16 istället och gick hem och städade ihop lite och kollade lite på tv. Klockan 13 var jag nere i tvättstugan och stoppade in den första tvätten...
Sen åkte jag på Bragokolor jakt till Hanna!, Först ut var Albert och Herbert, fanns inga kolor men dock en par mysbyxor och en jacka + 3 ljus, dom behövde jag ju verkligen.
Sen åkte jag på PRIX, inga kolor där heller, köpte inget.
sen hem och fixa med tvätten
Sen Hemköp, inga kolor, köpte äpplen och 3 bananer. Nina tipsade om Ebbes på Ren, men inte heller där hade de några KOLOR, nu började jag bli tokig!
Åkte hem igen och fixa med tvätten.. nu hade klockan slagit 10 i 4.
Upp på jobbet och hämtade Sofia, vi åkte på Utförsöljningen på Travet, var jättedåligt denna gången.
Sen åkte vi till Larsson & söner fabriken i Freluga, nää inga kolor där heller. Vi åkte vidare mot Sörängsmarknad, där måste de väll ändå ha kolor, men NEJ inga kolor. Men massor med andra grejer, dock inget jag ville ha. Då åkte vi på OKQ8 och köpte ett fönsterskinn, mina rutor var lite gråa, så jag har nu super fina rutor på min underbara bil som hållt mig sällskap hela dagen.

Sen lämnade av Sofia och åkte hem och diskade allt så även köket blev fint!

Mitt diskställ speglar mig väldigt bra i färgerna.

Sen gjorde jag käk..

Sallad med räkor, champinjoner och pasta.

Ganska nöjd med dagen trots att jag inte hittade några kolor.. nu kollar jag på Berg flyttar in och snart är det IDOL & sen Criminal Minds. Under tiden blire plock med tvätt och kika lite på Svenska Hjärtan och packa eftersom jag åker till Stockholm direkt efter jobbet imårron. UNDERBART!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0