Bollnäs nytt 090912

Det var första gången på länge det stod något som fick mig att tänka till i Bollnäs nytt..

Frasse Eriksson skriver om matkulturen i Bollnäs.. att vi här inte har några krav på vad vi äter. Frågar aldrig vart typ köttet är ifrån, som att vi inte bryr oss..
Det står oxå att vi i Bollnäs tycker att Bra mat är lika som Mycket mat! Jag tror det har blitt så här för att mig för att jag känner inte att det finns något utbud. Det finns i ärlighetens namn ingen restaurang jag tycker är jättebra här i stan.. ja det finns några pizzerior och ställen som jag rekommenderat til er.. men allt är ju utifrån vad som finns.
Frågan efter att ha läst detta är oxå.. vart fanns det förut att köpa svensk husmankost i Centrum eftersom det står i texten att detta nulängre inte går?!?!

Mina kriterier för en bra restaurang är:
* Det ska finnas mycket att välja bland.
* Grönsakerna ska vara fräscha
* Det ska inte vara dyrt, (detta tror jag är för att jag inte hittat något ställe om är värt mer pengar här omkring) För typ som Albertina tycker jag abslout är värt pengarna. Men om jag väljer mellan Krokanen eller Mr Bean som fanns förut så väljer jag Mr Bean för att det är billigare. Nu finns inget vettigt café i stan.
* Buffe är bra för då får man välja själv..

Jag e ju väldigt petig gällande vad jag äter.. typ helst inte ko/gris kött..

Men jag har nog aldrig tänkt på att äta när producerat eller svensk.. kanske borde börja fundera på det?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0