Idol + Bollnäs Tips

IDOL 2009
Jag ska försöka utvärdera Idol lite även iår. Iallafall så mycket jag hinner. Jag är så osocial om jag ska blogga samtidigt som jag ska kolla, & jag kan ju inte sitta helt själv och kolla.. iallafall inte alltid..


Calle - Ser lite helt galen ut. Älskar hans röst! Linda lär ju vara helt kär i denna gosse haha..

Nicklas - Sjunger lite med näsan, önn, Gnälligt på nå vis. Blundar hela tiden. Nää ingen jag gillar. Oj han var bara 17 år, jag kanske ska ha lite överseende en låt till.

Andreas - Lite som en musikalartist. Underlig mun, rund på nått vis. Han verkar kristen. Gud så duktig kille!
Haha, Anders Bagge sa samma som mig, mycket musikalstjärna och överdriven mun.


Eddie - Ser ut som en Slajmig spanjor, vit skjorta? HALLÅ!! Nää.. Fan fan fan jag vill inte gilla honom. Men jag får erkänna han är duktig. Han är Sannas killtyp 100%.

Jon - Men vilken Man. Men han ser utan glasögonen ut som, ser du?! (Linda Larsson du borde iallafall se) Fy fy fy..
Underbar röst och stil och musiksmak! Han får en


Så till mitt TIPS, Har ni kollat på serien "Mannen under trappen"?! Så läskigt! Den är inspelad i Bollnäs, runt stadshuset bland annat. Tänkate att det var spännade för er Bollnäs folk.
Den går på 1 eller 2 fst jag kollar här:
http://svtplay.se/v/1687635/mannen_under_trappan/del_1_av_4?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1706212/sb,p115186,1,f,-1
 
Kolla när ni inte är ensam hemma om ni är lika fega som mig. Fast jag kollar nu på 3 delen och är helt själv. Det är efter jag börjat kolla på denna serie som jag blitt så rädd för allt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0