Mys middag

Dagen igår blev ju sådär, efter att jag hade sovigt över. Men jag svischade hem och tänte att nu kommer jag få vänta en evighet innan jag ska till Johanna på middag.

Men jag kom hem och gjorde lite käk, keso, stekta champinjoner och färskpressad apelsin juice. sen satte jag mig framför denna underbara dator och kikade runt lite, det jag insåg var att nästan alla sidor jag kollade på hade ett inslag av Anna Anka jag vet knappt vem hennes man är. Men hon ser sig själv som en kändis som lever lyxliv. Det hon tycker ä lyxliv känner jag att är mer som ett fängelse eller som ett liv i fotboja. Hon Ska göra massa saker, hon får massa pengar men hon får aldrig vara långt borta från sin "underbara" man.. Bara hon är i hans närhet är det ok. Hon kallar även sin man MR Anka.. är inte det sjukt så säg.
Iallafall så kikade jag in på tv 3 play och kollade på programmet hon är med i Svenska Hollywood fruar, hon är verkligen sjuk, jag hoppas hon får hjälp. Sen är det två fruar till som är med en som heter Maria, hon verkar ha det bästa livet av dom tre, är bara hemma och fixar med barn och hund och slösar pengar. Sen hon den sista som är helt sönder opererad är ju inte ens en fru, hon är ju singel och är ute och dejtar. Så jag vet allvarligt talat inte varför hon är med i programmet.
Men om ni har tråkigt någon dag, kväll eller natt.. så kika in detta program och skäms lite..

Så tillbaka till rubriken..
Jag blev ju såklart fast framför datan och 4 minuter i 7 hurtade jag ut genom porten, för att dra iväg till Johanna.. När jag kom till bilen var himlen alldeles röd

Fint..

Sen skyndade jag vidare i bilen.. maten som skulle vara klocan 7 var lite sen så jag fick gosa lite med världens sötast Edla.
Vid 8 blev det mat till IDOL..

Kyckling och ris och gräddsås med mangochutney

Sen så fortsatte kvällen med massa prat och skratt..

Ser ni den fina tapeten som jag valde när Johanna och jag var på tapet jakt. Jag sa att det där var typ den ända jag fastnade för och så en dag när jag kom dit så satt den på väggen. Passar perfekt hos dom men jag skulle aldrig kunna ha den så att det blev fint, jag är för färgig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0