Sedan Lördag natt..090919

Jag har precis kommit innanför dörren och Katten är helt Galen av att jag varit borta.. den skuffar på mig och Mjauar.. men jag vet inte vad hon vill?!

Det jag skulle skriva var iallafall om Aftonbladet.. jag måsta gå in och läsa om "Fallet Mats Alm" Jag tycker det där är så läskigt. Först blev hon Linda försvunnen och sen han och nu hittar de honom och kanske henne.. hur svårt ska det vara att kolla och sedan berätta hur det är?! Jag vill veta och jag vill veta det nu.

När jag var inne på Aftonbladet.se hittade jag en till artikel som drog till sig mitt intresse. Det drar alltid till sig mitt intresse.. och varför? Jo det är så enda sedan jag var till Auschwitz så känner jag att det är något som jag vet något om. Jag tycker det är ett hemskt och vedervärdigt ställe. När jag var där var det många människor som gick runt och grinade och var alldeles ledsna för vad som hade hänt där.. Jag är dock inte en sån person som grinar särskilt ofta så inte heller dena gång.. Men jag får ändå rysningar varje gång jag hör ordet... Auschwitz....fya..

Nä nu ska jag krypa till kojs.. kan ju inte sitta här hela natten..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0