Fredags kväll

Jag hade ställt in mig på en hemma kväll med lite Så Ska Det Låta & kurering med lite te och ett bad. Men nu så ser jag att Petra Mede ska vara med i Så ska det låta. Så här känner jag inför det

Så nu bojkottar jag det. Får hoppas på något bättre att göra ikväll. Vad ska ni göra? Känner lite för att åka till Söderhamn och köpa en glass, fast då måste jag tanka..

Så kanske struntar i det och stannar hemma sover?! Ska nog ut och kika hur det står till med cykeln nu, kanske ska cykla en sväng.. fast då blir jag ju inte frisk..

Fick sms av Johanna nu att hon ska ut på Akropolis och dricka öl.. är det gamla Highlander? Appertiff har invigningsfest! Har ingen aning vad det är.. och har ingen lust som helst för nå partaj. Sofia ska kika på film, men jag har ingen riktig lust med det heller, iallafall inte just nu.
Men jag kanske blir glad och nöjd snart..

Jag får ringa Helena..*vänta ringer*.. hon ska vara hemma med pojkvän och Pillan..

*Fan fan fan fan.. ajajaj.. SHIT..vet ni vad jag precis gjorde????.. jag välte mitt pelarljus över handen... Aotch!! tur att Partylite ljusen bara blir 60 grader!!*

Nä jag undrar om jag ska skriva en bok..

Mina fingrar spritter & naglarna är nymålade:).

Om ni är några impulsiva roliga människor som läser bloggen.. ring mig när ni hittat på nått skoj att sysselsätta mig med ikväll!! Eller give me a comment..

Kommentarer
Postat av: Belgo

Hello,

saknar lite på Bollnäsbloggen - där händer inte ett jota nu ;-) Förstår dig dock gällande valet av blogg!!

Hoppas förkylningen ger sig!

Ha en himla skön helg

2010-04-09 @ 19:04:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0