Hela dagen

har susat förbi. Har inte ens varit utanför dörren, eller jag har ju varit på balkongen. Solen har tittat fram i omgångar idag. Nu är den dock borta och det yr regn och det viner i fönstren.

Har kommit framåt i matten, det kommer att bli ett jävla tjat om den här på bloggen framöver. Ena sekunder har jag kört fast och nästa går det jättebra.. Nu har jag klarat av Parentesmultiplikation avsnittet och Kvadreringsregler. Nästa avsnitt heter Konjugatregeln och den verkar precis lika svår som de andra har varit ibörjan. Grejen är nu att jag kommer att blanda ihop alla sätt att räkna på, vissa gånger ska man gånga och vissa ska man ta minus fast det står plus och ja inget är liksom logiskt för mig just nu.

Snart hoppas jag att Johanna ringer och säger att hon är hemma och att det blir mat snart. Fast om jag tänker på det så måste jag nog fixa mig iordning lite först.. Ligger ju här som en slashas haha.. ska nog fixa fram cykeln också eftersom jag fortfarande inte bytt till sommardäck på bilen så får jag ju inte åka i den.


Vad ska du göra ikväll?


Kommentarer
Postat av: Desmond923

Enjoyed browsing through the site. Keep up the good work.

2011-05-04 @ 13:44:21
URL: http://desmond923.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0