Jag vill åka Nu

till Kroatien eller Grekland eller Spanien, fast jag ska ju till Spanien i höst så jag kan vänta med det. Hit vill jag just nu!

Hotel Astarea ligger i Mlini, c:a 10 km söder om Dubrovnik. Här bor du i en otroligt vacker och bildskön miljö i den mysiga lilla byn som på alla sidor omges av berg och hav.

Orten är döpt efter det kroatiska ordet för kvarn, beroende på de vattenkvarnar som tidigare försåg byn med färskvatten från bergen, och är inbäddad bland cypress-, oliv- och apelsinträd. Bara några hundratal meter från hotellet ligger byn med några små barer och restauranger. Härifrån går också regelbundet lokala bussar in till Dubrovnik.

Hotellet består av en huvudbyggnad med tillhörande fristående annex strax bredvid huvudbyggnaden i detta rofyllda landskap direkt vid en fin stenstrand. Det är ett ganska stort hotell med totalt 356 rum. Alla rum har balkong/terrass ut mot havet och är modernt och trevligt inredda med sedvanliga faciliteter såsom luftkonditionering, badrum med dusch och telefon.

I huvudbyggnaden finns hotellets restauranger och barer. Bufférestaurangen serverar frukost och middag. Hotellets taverna serverar lokala rätter medan grillrestaurangen serverar grillade fisk-  och kötträtter. I huvudbyggnaden finns också hotellets cocktailbar och nattklubb.

Hela området kring Mlini och därmed också hotellet ligger i en ganska brant sluttning ner mot havet.

Jag var så nära att boka nyss.. haha..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0