Albertina så var det skeppets namn pumpalens!!

Vi hade vår årliga släktmiddag på Albertina i Skärså i söndags. Det är alltid mysigt att komma iväg och träffa mormor, morfar och resten av familjen. Baltazar fick stanna i Växbo. Jag tycker det är lite väl dyrt, det måste jag säga. Men gud så gott det var! Jag åt Rökt pepparlax med skärgårdssås(innehållande vispad grädde, majonäs, syltlök och rödlök). Denna rätt kostade 158 kronor och ja det är som sagt mycket pengar. Men vi är ju endast där 1 gång per år så då är det kanske ok?!.

Det var mindre mat iår motför tidigare och Albertina specialen var inte lika god enligt mitt sällskap, vet inte om de bytt kock kanske?! Jag var nöjd med min mat iallafall och blev riktigt mätt på min laxbit med sås(egentligen är det kokt potatis till den rätten).

Det är mysigt och fint där ute i Skärså så jag rekommenderar dig att åka dit om du känner för en välgjord måltid!

Kommentarer
Postat av: MalinKalin

Ja hehe det är kul att kolla på :) Det såg gott ut det där men det var ju lite dyrt. Fast man måste ju skämma bort sig själv ibland också :P

2010-08-10 @ 10:19:24
URL: http://malinkalin.blogg.se/
Postat av: Marion

Jaoo, råtta skaffar jag gärna, men då ska A vara med på det också. Han kan tänka sig guldhamster om något, men nu har jag hittat små djur som heter gerbiler, de ser ju ut som råttor i stilen, fast med en hårig svans. Men ska jag ha en gerbil så kan jag lika gärna skaffa en degu... Åh, jag blir nog utan tills jag har bestämt mig ;)



Jo, vi kan tänka oss en stor också, men det är mest för att Linus ska ska slippa konkurrens från en jämnstor, en baby kan han ju spöa om han känner för det. Vilket jag inte tror att han gör eftersom den är just en baby.. Ja ja, vi får väl se var det bär iväg :)

2010-08-10 @ 10:24:43
Postat av: Liz

Åh, mums!

2010-08-10 @ 11:57:13
URL: http://thelizy.blogg.se/
Postat av: Olaifiona

Brilliant site. Cheers.

2011-10-24 @ 08:45:19
URL: http://olaifiona.bloghy.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0