Underbara vänner! = Perfekt kväll

vad fan vore man utan sina utan sina vänner? Ja det vette tusan. Jag älskar verkligen mina vänner och jag ska visa det mera. Jag har vänner från alla olika håll och kanter och de flesta nya vänner jag skaffar berömmer alltid vårat gäng för att dom är så vänliga, snälla och välkomnande. Tänk vilken tur jag har som fått så fina och gooa vänner.

B och jag har precis gått kvällsrundan och när jag kom in väntade detta sms:

Tack för en super trevlig och jätte god middag, verkligen underbar meny och världens roligaste video haha.. jag är så glad att jag har en sån bra kompis som dig!

Tänk då vilken bra kompis jag har som skriver detta till mig:) haha jag kan verkligen vara lycklig och nöjd över mina vänner! Saknade dock Johanna lite ikväll, hade hoppats på att hon skulle kika in en snabbis efter jobbet och käka en sparad efterrätt, men hon var nog lite trötter..

Maten ikväll:

Lax med lapptäcke, broccoli och blomkålsmos!

Hallonchokladmosse med svartavinbär och dekor av choklad med bokstav.

Kommentarer
Postat av: Helena

Tack för en supertrevlig kväll som alltid! :)

2010-08-21 @ 23:59:28
URL: http://www.freewebs.com/helenaaa
Postat av: Johanna

Mmm maten ser verkligen super smaskigt ut!! Men igår var jag så trött att jag inte ens orkade en efterrätt =( Verkligen synd att jag inte kunde va med men det är sista helgen jag jobbar nu på 10 veckor =) Kram till min bästaste vän!!!

2010-08-22 @ 05:59:49
Postat av: JJ

Nam Nam!!!

2010-08-30 @ 12:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0