Farm Frenzy

Japp det är det jag har sysslat med de senaste dagarna istället för att blogga mycket. Haha det är så sjuk beroende framkallande att jag har varit helt störd. Inatt la jag mig klockan 3 för att jag inte hade klarat alla banor. Jag hade inte blitt klar då heller.. Men nu nu är det klart! Jag har tagit GULD i alla banor! Mina ögon blöder och min hand värker men det var det värt. Alltså ni kan möjlig förstå hur beroende jag varit av detta spel. Jag har spelat med stelfrysna fingrar när jag gått med Baltazar, har spelat i bilen, jag har spelat när jag kollat på tv och det första jag gjort på morgonen och det sista jag gjort på kvällen haha.. som ni förstår är det några banor att komma igenom! Det är så jäkla roligt! Jag älskar mina ankor, kossor, får och hundar!!

Jag har haft en bana som jag omöjligt förstått hur man ska klara mer än silver, men nu har jag äntligen guld. Det känns tomt. Vad ska jag nu göra all min vakna tid?
Ser ni en SILVER plutt, jag avskyr den banan.


Wiihoo ALLA guld!

Nu ska jag få alla priser också!!

Imorgon är det PartyLite party på bloggen, så jag tar en dag off! Hoppas ni hittar något ni gillar i katalogen eller om ni vill utnyttja det underbara erbjudandet köp 5 betala för 3 teljuspaket!!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad har du spelat?! På datorn? telefon? psp?

2010-12-04 @ 13:44:17
URL: http://lilldjupas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0