Fy fan

Jag har haft "konstiga sjukan" igen. Ni vet den jag hade i Spanien? Jag tror det beror på att jag åt för mycket i morse. Jag åt bacon och ägg, kesella med blåbär, tomat skiva, avokado, ost och säkert nått mer. Jämfört med i vanliga fall så åt jag som TRE frukostar. Inte undra på att jag mår kasst. Jag tror dessutom min mage är väldigt känslig för mycket.

Jag åkte till Växbo för att baka och lägga in sillen. Mormor tyckte dock det var för tidigt att lägga in sillen om jag inte ska äta den förrän i jul. Jag bakade dock LCHF pepparkakor. Sen började jag må lite dåligt. Men inte så farligt, trodde jag bara måste gå på toa. Jag färgade mammas hår och donade men sen skulle jag åka hem. Började då må dåligare och fick ont i ryggen i bilen men blev ändå bättre av värmen på ryggen. Kom hem och då mådde jag skit illa och ryggvärken blev värre. SÅ jag la mig i badet som vanligt. Fattar inte vad jag skulle göra utan ett badkar i dessa situationer.

Så jag låg där och mådde illa som fan och sen stoppa jag fingrarna i halsen och kräktes två gånger. Sen la jag mig i soffan och vred och vände på mig. Kom på att spikmattan borde hjälpa och det gjorde den, för den gör ondare när man har badat i nån timme. Så jag la mig på spikmattan i soffan och somnade 40 minuter. Sen har jag legat kvar där till nyss och kollat på alla matprogram. Per Moberg, Leila, Nigella och nu blir det BONES!

Emma jagade upp mig ur soffan så jag har precis varit ut på promenad i kylan med Baltazar. Jag tog på mig lila pjamas byxor, turkos sovklänning, blå sockar, svart mössa, rosa/svarta vantar, tjocktröja och jacka och gick ut i mörkret. Jag tog "mörka vägen" där det inte finns några gatlampor så att ingen skulle se mig haha.. & ändå får ni se mig.. känn er hedrade!

Nu känner jag att jag lidit klart för någon månad framöver.. Hatar smärta!
Snyggast i stan va?!?

Kommentarer
Postat av: Motti

Usch din stackare.. skickar helande tankar till dig och din läckra utstyrsel. Själv brukar jag också se så där superläcker ut i mellan åt... ;o)

2010-12-12 @ 21:10:08
URL: http://mysmormor.bloggplatsen.se/
Postat av: Jannica

Hur gör man lchf pepparkakor?

Hoppas du känner dig bättre snart.

2010-12-12 @ 21:12:44
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se/
Postat av: Emma J

ja! recept på lchf peppisar vill vi ha! O de är så läckert när man går ut lite sådär som man vill :p kram!

2010-12-12 @ 22:19:35
Postat av: Linda Larsson

Låter som någon form av allergi nästan. Hoppas du är piggare vännen. Kramar

2010-12-12 @ 23:16:26
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0