Tjena

Jag har varit i Växbo hela dagen. Jag ringde till Hanna och bad henne underhålla er men hon gör ju aldrig som man säger till na. Jag har gjort LCHF sill, myst med mina systers barn, pratat massa med bror min och bara varit. Det känns fortfarande sjukt jobbigt att julen inte blir som vanligt. Men jag kan ju inte påverka allt. Jag är fortfarande sjuk, vilket gör att mitt humör är... skiftande... skulle man nog kunna kalla det. Jag har en "hopplöst" känsla som jag snart blir galen på och så är jag ledsen och känner lite skuld. Så där har ni mitt humör på ett ungefär. Fast jag är glad och lugn och känner mig trygg också på något vis. Äsh jag vet inte vad jag vill säga med det riktigt. Är bara trött på att må lite dåligt under ytan, jag känner mig orkeslös också på grund av förkylningen så det kanske blir bra/bättre när den flygit sin kos?!

Gud jag har massor att göra ikväll men jag bara sitter här som ett fån. Jag orkar inte. Mitt huvud är fullt av snor och skit och kroppen känns som en degklump. NU nu måste jag ta tag i paket inslagningen iaf. Lille söta Vidar kommer hit imorgon bitti och då läre hans paket vara undangömda i papper iaf.

Min hårfärg(igen) är ljus, mycket ljusare än på korten här på bloggen. Då ser jag ju nästan mörkhårig ut. Här har ni ett dåligt kort men som visar färgen lite bättre. Håret är absolut inte rött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0