AFTEK Te & Kryddor AB

Vi har en underbar pärla 10 minuter från stan! Jag har hört talas om denna butik ett bra tag men jag är ju väldigt sällan i Arbrå så jag har aldrig varit där. Nu har jag det och detta är en av de bästa affärer vi har i Bollnäs skulle jag säga.

Detta är det jag har hemma från denna lilla shop. Har redan fått två presenter därfirån insåg jag när jag gick igenom min te samling. Resten köpte jag idag, de kommer ni även se nere i de högra hörnet på de bilder från de olika avdelningarna.




Ni måste åka dit & se & dofta på alla de härliga tesorterna. De gör teerna själv!! Ni får alltså färskt te och de finns massor med olika sorter! Jag rekommenderar Tomten & Mint som ni ser att jag köpt. Höll mig dock borta från all smarrig choklad, men nästa gång ska jag nog testa den med.

De har även en internet shop som ni kan kika in på ifall ni bor långt härifrån eller om ni är lata som mig och gärna beställer hem saker på nätet, hela sortimentet finns dock inte på hemsidan. Om ni vill besöka affärn så ligger den mitti Arbrå(Storgatan 28), undrar om hon sa att det var gamla konsum?!

Denna affär får av 5.

Kommentarer
Postat av: Linda C

Ta med mig nån gång!!!! :)

2010-02-03 @ 19:47:07
URL: http://livetihallen.blogg.se/
Postat av: Fia

Det var en underbar butik, har redan testat teet :) Mumsi va gott det var. Mamma blev glad av mitt lilla hjärta med te som jag gav henne också :) Kram kram

2010-02-04 @ 12:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0