Bullshit

Jag var på besök hemma hos en för ett tag sen. Några dagar före hade jag varit på fest och som vanligt varit den enda nyktra. Jag tjattrade på som vanligt om allt möjligt och sen kom jag in på att jag tycker det är jobbigt när människor inte ger sig när dom har fel. Förr i tiden var jag väldigt "Jag har rätt" men nu bryr jag mig inte lika mycket. Jag kan vara tyst fast jag vet att jag har rätt, vilket är ett stort steg för mig. Iallafall, jag började prata om en av tjejerna på festen som inte vill ge sig i en fråga och jag visste inte hur det var. Så jag sa "Ja det var jätte trevligt men Anna gav sig aldrig i denna fråga". Bara tjatade och tjatade att "ja men så kan det INTE vara", sa hon.
Jag blev lite upprörd, eller störd, och de andra på festen sa att det inte spelade någon roll. "Men jag tyckte hon verkade jättetrevlig" sa jag också.
Då säger killen jag är hemma hos, "men sluta snacka skit om människor ni inte känner".
Jag blev lite förvånad för jag tycker ju att jag blitt så otroligt duktig på att inte prata alls om andra i negativ mening. Men så upplevde han det tydligen inte. Hur kan man se så olika på saker och ting? Vad är rätt, vad är fel? Tänker killar & tjejer olika i denna fråga?

 

Jag sysslar lite med min personliga utveckling igen och då har jag ofta liknande pratstunder med mig själv..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0