Flokig & Hjärtligdag!

Mamma ringde mig idag på förmiddagen precis när jag tänkte åka till Växbo för att gå ut och gå. Hon ville komma till stan och gå här istället. Jag sa till henne att ta med Ambra. Sagt och gjort.. vi gick förbi Johanna med bakformen, kyrkan, Hemköp, Granbergsbacken, över järnvägen vid Dollar, mamma handlade lite på Dollar, sen Vågen och hem.. Skön runda och ganska långt blev det.
 
Vid 1 tog jag & Ambra bilen hem byn. Vi gick en till promenad till Isbanan där kidsen var och åkte. Sen hem och myste i soffan med familjen. Sen åt vi en god middag.
 
Vid halv 7 skulle jag skjutsa hem Nils och det är här Flokigheten kommer in. Vi klädde på oss och gick ut genom dörren. Bra soo far! Jag tyckte att det var jäkligt mörkt, men tänkte inte mer på det just då. Så gick jag till fel bil.. öppnade dörren men märkte då att lyset inte tändes(i taket på bilen alltså) tyckte det var underligt och blev lite sur, "Fan ska det gå sönder nu"..
Men då säger Nils "Ska du lämna Din bil Hanna?".. & jag bara "Nää, ojdå.. det var visst fel bil".. haha..
Så hittade vi iallafall min bil i mörkret..
Körde iväg och kom över bron.. tyckte billyset var så jävla dåligt.. röck i alla mojänger vid ratten.. nä inte ens hellyset funkar.. Så säger jag till Nils "Det är så mörkt Nils, jag ser knappt nått" Han säger "Ja men Hanna det är ju kväll"..
Jaja tänkte jag men det var inte ens ljust när vi åkte förbi gatulysena.. Då kommer jag på att jag har Solglajjerna på mig... Haha Inte konstigt att det var mörkt.. Så är det att vara Hanna ibland! Satte på mig dom innan jag gick ut från huset för att jag inte skulle glömma dom..

Gav dom till Nils och såg väldigt ljust hela vägen efter mörkret iallafall.. haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0