Jag som människa!

Nu ska jag bjuda er på något väldigt personligt.

Din personlighetsprofil:
Din profil sammanställs utifrån ditt resultat i personlighetstestet. Dom har utgått ifrån en skala på något vis och orden som står högst är tex.
God                                                 eller                                             Ond
Fattar ni?! haha
 
rationell - emotionell
Rationella människor tenderar att basera sina beslut på fakta, de är ofta lugna samt analyserar och argumenterar logiskt.
För emotionella människor spelar känslor en stor roll - "ett beslut måste kännas rätt". De har en förmåga att känna stor empati för människor i deras omgivning.
Din personlighet: rationell person
Du fattar rationella och väl genomtänkta beslut. Det är viktigt för dig att saker och ting går rätt till.
 
tradition - förnyelse
Personer som är innovativa gillar förändringar och variation. Personer med traditionella värderingar strävar däremot efter stabilitet och är skeptiskt inställda till förändringar.
Din personlighet: stark tendens att föredra traditionella värderingar
Du är tillfreds med din livssituation och föredrar stabilitet framför att ta onödiga risker. Detta bildar en bra grund för ett långvarigt förhållande.
 
inåtvänd - utåtriktad
Utåtriktade människor riktar sin energi utåt mot omgivningen. Inåtvända människor riktar sin energi inåt genom att tänka och fundera mycket.
Din personlighet: balanserad, men du tenderar att vara inåtvänd.
Du tillbringar gärna tid med att vara för dig själv och fundera på saker och ting. Du är bra på att iaktta. När du umgås med andra kan du vara alltifrån pratsam och sällskaplig till tillbakadragen och blyg beroende på hur väl du känner de andra personerna.
 
egensinnig - anpassningsbar
En person är anpassningsbar om han eller hon kan ändra sitt beteende efter de människor som befinner sig i omgivningen. Om en människa är mycket anpassningsbar har hon stor medkänsla och vill att andra ska trivas. En egensinnig person är däremot inte rädd för konflikter och följer sin inre röst.
Din personlighet: måttlig, men du tenderar att vara mycket egensinnig.
Du anpassar dig endast till en viss del efter andras förväntningar. Det är viktigt för dig att vara dig själv och att stå för dina åsikter, men du förblir ödmjuk när du umgås med andra.
 
distans - närhet
Behovet av närhet hänger samman med hur mycket en person påverkas känslomässigt av sin omgivning. Personer med stort behov av närhet påverkas mer av sin omgivning än distanserade personer.
Din personlighet: måttlig, men du tenderar att vara i stort behov av distans.
Du tar oftast itu med känslomässiga situationer på ett lugnt och sansat sätt. Någon gång ibland kan du bli mycket känslomässigt påverkad av något som verkar komma från ingenstans.
 
iaktta - känna
Personer som gärna iakttar, ser fakta och detaljer i sin omgivning på ett realistiskt sätt. En person som känner mer än den iakttar, litar däremot mer på sin intuition samt ser samband och möjligheter.
Din personlighet: balanserad, men du tenderar att känna.
Du spekulerar gärna och söker efter dolda sammanhang mellan information och verklighet. Att bara lita till ren fakta är för långtråkigt för dig.
 
analysera - integrera
Personer som gillar att analysera vill att omgivningen ska vara strukturerad och förutsägbar, då har de allt under kontroll. Deras beteende domineras av den vänstra logiskt strukturerande hjärnhalvan. Integrerande personer ser till helheten, är öppna inför nya utmaningar och föredrar en flexibel omgivning som erbjuder oväntade möjligheter. Deras beteende domineras av den kreativa högra hjärnhalvan.
Din personlighet: analyserande person
Du föredrar en strukturerad och stabil omgivning. Du föredrar att se tillbaka på en trevlig upplevelse än att se fram emot en ny dag med nya överraskningar.
 
Det dom har kommit fram till om hur jag är, tänker och fungerar är läskigt sant.. Det finns inget som inte stämmer... kanske är det för att jag var helt ärlig i alla frågor.

Kommentarer
Postat av: Madelene

hihi, ja jag är alldeles nervös! :D

2010-02-16 @ 21:05:43
URL: http://maddeluttten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0