Jobb på Polisen

Ska jag söka jobb hos Polisen? Undra hur mycket kontakt man skulle ha med själva poliserna. Jobbet verkar ju helt perfekt. Renskriva dokument och jobba utifrån datorn. Det är ett jobb jag verkligen känner att jag skulle passa bra till. Det är även varierande i och med att alla förhör är ju olika och de andra uppgifterna har även dom med olika människor att göra så då kan det ju inte bli enformigt.
 
De kräver i kunskapsväg:
Gymnasieexamen - det har jag
Mycket god datorvana - det måste ju räknas som att jag har det?! Tycker iallafall att det är väldigt roligt att lära mig nya program och jag kan ju det mesta för att sköta datorn på fritiden och även som arbetsredskap från mitt förra jobb.
Effektiva maskinskrivningsfärdigheter - hur ska man tolka det. Eller rättare sagt hur ska man veta det. Jag skriver ju så fort jag kan. Undra om man kanske kan mäta det på något vis kanske.
Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, vilket jag ska lämna prov på genom min ansökan - ja hur gör man det?! Ja, jag får klura på det.
Erfarenhet av arbete inom offentlig förvalting - hmm.. det har jag ju inte.
Körkort - Yes!
 
De vill att man ska vara:
Engagerad, effektiv, ansvarstagande, flexibel och serviceinriktad - Dessa ord känns som att de beskriver mig till punkt och pricka i en jobbsituation jag verkligen vill ha och trivs i.
Kunna arbeta självständigt, med hög kvalité även under tidspress - ja, om inte tiden är 1,47 så klarar jag det nog galant.
Ha god förmåga att samarbeta och samverka - det är inget problem att samarbeta, det är det enda man gör i skolvärlden. Samverka vet jag inte.
Ha god social kompetens, vara kommunikativ och ha hög integritet - ???
Vara utåtriktad och ha förmåga att skapa och bevara goda sociala relationer - denna punkt är väll vad jag är minsta av alla de punkter de beskriver att de vill ha. Jag är inte så utåtriktad. Jag är trevlig mot människor i olika situationer men jag är inte över social. Bevara relationer låter intressant.
Kunna hantera stressiga situationer - Jag gillar lite press och stress. Min hjärna funkar så att den vill hitta lösningar och vara till hjälp i stressiga situationer.
 
Jag vill jag vill jag vill ha detta jobb.
 
Det jag just nu söker i ett jobb är:
Varierande arbetsuppgifter - Check
Ansvar/att det jag gör är viktigt - Check
Att jag kan använda mig av mina erfarenheter från mina tidigare jobb - Check
Seriöst företag - Check
Jobb I Bollnäs - Check
Bra lön - antar det?
 
Hur ska jag nu lyckas få detta jobb?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu igång en hel del tävlingar och det kommer in nya hela tin.

Kanske finns det något som intresserar just dig.



Var gärna med :)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad ber jag så hemskt mycket om ursäkt

och då är det bara radera den hära kommentaren eller nå:)



Ha det bra :)

Kramar // Millah

2010-02-02 @ 12:44:47
Postat av: zeynep

klart du ska sökaaa ,, go for it babe ;)

2010-02-03 @ 14:39:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0