Shopping..

Jag älskar att handla! Vare sig det är mat, kläder, böcker, datorer, blommor, presenter ja vad som helst.
 
Idag for jag iväg på en tur till Dollar och inhandlade massa bra grejer för en gångs skull, köpte precis allt jag skulle ha därifrån förutom bokstäverna för dom hittade jag inte.. Sen var jag iväg på Rusta och Jysk med Sofia.
 
Bästa köp idag:
 Så fina! Jag är så nöjd.. Dom är mycket finare i verkligheten än på bild. Helena har också dessa men hon har dom på toan.

Några nya ljuslyktor till köket. Den i mitten är nog den finaste lyktan jag någonsin sett & ägt, älskar den!
 
Självklart kunde jag inte hålla mig från att köpa dom där skålarna som jag skrev om häromdagen, men det var nära.. Jag gick ända till kassan men sen tänkte jag, äsh det är ju bara 100 kronor.. så då vände jag och hämtade en PASTA skål, en SALLAD fat & ett KAKOR fat. GODIS var slut..

 
Sen så blev det självklart lite annat:


Mycket nöjd med dagen. Trots att Ambra levt rövare när jag varit borta, tömt ut all äcklig fisk på köksgolvet, kraschat ljuslyktan vid tv:n.. hmm sen var det nått mer.. äsh har visst glömt det.
 
BANG flaskorna var riktigt bra, har skurat badkaret nu, eller till slut blev det hela badrummet. Men det luktar värre än blekmedel..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej.

Trevligt med någon som delar ens smak för tv-program/serier. Jag får slåss om tvn här hemma för min sambo föredrar inte alls min smak. Jag ha dock följt CSI och Criminal Minds så länge jag kan minnas och han har därför inge val. ;)

2010-02-26 @ 14:49:44
URL: http://scstenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0