Sov morgon!

Efter att ha gått upp & UT mellan klockan 5 och halv 7 på morgonen hela veckan fick jag idag sovmorgon av Ambra.

Halv 9 väckte jag henne av att knäppa på tv:n. Så vid nio tog vi oss en liten promenix, det är kallt ute men det var ingenting motför att gå ut klockan 20 över 5 igår.
 
Idag ska jag iväg och shoppa lite tänkte jag, vill på Dollar och köpa chips, papperstallrikar, ispåsar?, nya ljuslyktor till bordet, hundben, något fint att ha på väggen. Kanske ett ordspråk?! tycker dom är så fina.

Jag har rensat och bytt ut alla ljuslyktor igen.. Så därför behöver jag några nya roliga till bordet som nu är helt tomt förutom duken.
 
Igår när jag skulle sova så kunda jag inte hitta min laddare till telefonen. tyckte att jag kollade överallt, till slut hittar jag en stump av den under sängen, i andra enden var den avbiten. Attans, minidatan kan jag ju vara utan ett tag men telefonen är ju min kanal ut till alla, min radio, min mp3 spelare när jag är ute och går & Ja den är bara bra att ha helt enkelt.
 
Klickade hem en ny laddare nu iallafall 95 kronor på www.batteributiken.com en super bra billig internet butik. Fraktfritt också!!
 
Men datorladdaren fanns inte där & den är också flera hundra dyrare så jag får avvakta med den sålänge jag inte verkligen behöver den. Har ju 4 timmars(batteritiden) användning kvar på den, så då får jag smita in och fixa räkningar med mera eftersom bankinloggningen är på den datorn.
 
Undra om jag ska köpa en ny spade också, de har ju tagit min som jag köpte för ett tag sedan. Måste verkligen skotta av min parkeringsplats, just nu står jag på besöksparkering därför att jag inte kommer in på min egen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0