Glad + Baksmällan

Känner mig så glad ikväll.. Marcus & Linda är verkligen två ganska kloka människor. Skönt att kunna sitta och prata en hel kväll! Denna gång tittade vi dock på en mycket bättre film än sist. Dock blev Marcus lite trött på vårat tjatter så vi fick spola tillbaka och kolla igen..haha.. sen var vi ganska tysta..

Baksmällan

Doug (Justin Bartha) ska ta det stora steget och gifta sig med sin flickvän. Men innan det är dags att vandra ner mot altaret och ett mer respektabelt liv är det dags för en sista sväng med grabbarna. Och vart drar man på svensexa om inte syndernas stad, Las Vegas. Med sig dit har han den smådryga charmören Phil (Bradley Cooper), den stele och frustrerade tandläkaren Stu (Ed Helms) och inte minst den blivande svärbrodern Alan (Zach Galifianakis), en minst sagt underlig herre. Med svärfaderns ögonjuvel till bil som fordon beger sig gänget till Las Vegas för en sista kväll tillsammans.

Så dagen efter vaknar trion, minus brudgummen själv, upp i ett sönderslaget hotellrum och med århundradets baksmälla dunkande innanför tinningarna och inget minne av vad som hänt kvällen innan. När de hittar en bebis i en garderob, en livs levande tiger på toaletten och förstår att Doug är försvunnen, inser de att gårdagen blev lite mer livad än vad de hade tänkt sig. I ren desperation ger de sig ut på Las Vegas gator för att försöka ta reda på sanningen om orsaken till den dundrande baksmällan och deras försvunne vän.

 av 5. Klockren! Var precis det jag behövde ikväll..

Nu ska jag krypa ner i sängen..

Känns skönt?!.. Nja men ryggen är på bättringsvägen så jag kör på i några kvällar till..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag blir så avundsjuk på er som kan umgås och träffas så ofta, jag vill också se er ofta

2010-01-20 @ 10:36:15
URL: http://hannadennya.blogspot.com
Postat av: Linda Larsson

Haha sötnöt.. du är ganska klok själv ;) Gårdagen va precis va ja behövde också och filmen vad aaaasbra!!! Där lyckades vi :) Ses till veckan.. då blir det middag o kanske en ny dunderkomedi :) KRAM

2010-01-20 @ 18:06:30
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0