Idrotts Galan

Jag får tacka så mycket för era kommentarer på BB, känns härligt att fler är tvättiga som jag. & Lena jag använder Grumme, jag tror det är snällt mot naturen.. men jag överdoserar nog gräsligt mycket tyvärr.. & Linda som är den enda av mina vänner på denna bloggen som tvättar, jag vet redan att du är minst lika tvättgalen som mig.. haha..
 
Hallå.. kan ni tänka er att jag Hanna har kollat på varendaste minut av Idrottsgalan 2009. Det trodde man inte.. Men jag ska därför utvärdera den lite eftersom det är så jag fungerar, men eftersom klockan är mittinatten så ska jag göra det enkelt.

ÄLSKAR
Peter Johansson - ni vet killen som jag tjatat i här på bloggen för några månader sedan och sen var det en vända för cirkus ett år sen.. han är bara för härlig.

Dalkurd - jag älskar kreativa och målinriktade människor. Dessa killar har dragit ihop ett eget fotbollslag och har sitt näste i ett garage.. de har förlorat endast 4 matcher på 5 år tror jag det var. Detta var tydligen jättebra för de spelar så pass många per år. De har hoppat upp en div för varje år och är nu i 2:an tror jag. Detta är ganska bra lag tror jag. De satsar iallafall på att komma till 1:an och sen vidare till nått.. Allsvenskan?! Om två år vill de vinna priset "Årets lag". Är det inte underbart!!

Peter Settman - får en guldstjärna för sitt programledarskap!

OGILLAR
Asha Ali - jag trodde det var ett skämt. Syrran bytte kanal.

Rampen - Hon den där kvinnan hade precis stått och pratat om hur dåligt Sverige är för en handikappad person för hon hade suttit i rullstol efter något ben operation. Sen ska han som får priset komma upp på scenen och rampen är för tvär så de får knappt upp honom. Pinsamt!

Annars så har jag färgat kaluffsen idag..

eller syster gjorde det åt mig.

Jag har en ny fundering i mitt huvud, ska kolla med Malin hur hon tänkt men kanske kanske det kan blir en tur.. Berättar mer om det blir nått..

En bild från idag med luva och glajjor.
Nu borde jag vara trött så jag ska hoppa i säng..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad är det för en fundering?

2010-01-19 @ 11:44:05
URL: http://hannadennya.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0