Mespropp

Gud jag har gått & blitt en mespropp på bloggen.

(Hanna mespropp)
Hur kan det vara möjligt?! Mitt nyårs löfte är att ta avstånd från skvaller och elakheter som folk säger om varandra men dom är ändå vänner. Det blir lite dubbelmoral och det har varit rätt mycket sånt den senaste tiden. Så ett av mina fina nyårs förändringar av mig själv blev att jag inte ska säga någonting om någon annan om jag inte verkligen kan säga det rakt i ansiktet till den personen. Detta är egentligen inte en så stor grej eftersom jag typ alltid kan stå för vad jag säger men nu ska det vara 100%. Tror vissa tycker att jag kanske är lite tråkig, kan det vara så?! Ja det vet jag, men när jag får en idé är det bara att acceptera och move on.
Det kanske är därför jag blitt mesigt snäll och ognällig på bloggen, iallafall den senaste veckan. Det enda jag klagat på är ju "det jävla guppet", men det var ju omöjligt att låta bli.

Idag skrev jag till och med ett långt inlägg om hur bra de var på arbetsförmedlingen.. haha ganska komiskt. Hur har det blitt så här, vart är Hanna gnällspik/mästertyckaren?
(Hanna gnällspik/mästertyckaren)
Ja inte vet jag, men imårron är hon tillbaka.. för då ska jag skriva om varför jag inte handlar på ICA.

Gonatt med er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0