Robinson

Tänk när man var yngre, då kollade alla på Robinson. Robinson Emma ni vet hon som senare gjorde ett eget matprogram. De som är med i Robinson kan ju inte vara lika stora som de förr i tiden. Programet gick då på kanal 1 och det kanske är fler som har den kanalen än tv4?

Har ju tillbringat massor med tid med syster och familj de senaste två dagarna. Syrran hade hittat något spel på internet som hon verkligen måsta spela när vi var hos mor och far på middag. Spelet var "Robinsonspelet". Hennes ord var: "det är svårt och man vill bara vinna men jag kommer inte ens till plankan". Jag hade satt mig framför Johans data så då sa jag att jag måste få spela först. Det gjorde jag och kom 2:a haha.. på första försöket! Plankan var dock ganska svår.. Spelen är också lite klurig men det är kul.

Igår la syrran V och somnade såklart även hon. N och jag låg i soffan och kollade på Let´s Dance kom då på att jag läre prova spelet lite till, det kommer nya banor hela tiden. Efter kanske 3 spel dagen före så vann jag nu på första försöket..haha!!

Prova spelet här:
http://www.tv4.se/1.880106

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0