Whopidoo

Vad ska denna dag erbjuda mig? Vad ska jag erbjuda den? Har inte gjort ett dyft idag, bra plockat lite bland alla grejer här hemma och lyssnat på grannarna som fått hemleverans av ägg och tjattrar på om allt och inget.
Jag tycker verkligen om mina grannar. Jag har ju bara skrivigt om party grannarna förut och dom är mycket lugnare nu, inatt var dom dock uppe och hade besök till runt 1 så om jag skulle jobbat idag skulle jag varit ganska trött.

Men nu skulle jag ju skriva om mina underbara små pigga damer som jag bor vägg i vägg med. Dom är alltid trevliga och gnäller aldrig om jag spelar musik högt eller har folk här.. Jag tror dom hör lite dåligt för jag hör alltid deras tv och ena grannens telefon låter som en väckarklocka inne hos mig.. haha men det stör mig inte. Så före jul ställde jag ut en lykta utanför vår trappuppgång och dom knackade till och med på min dörr och sa att jag gjorde så fint.. Gott luktar det också sen du flyttade in.. haha undra vad det beror på?!(kanske att min lägenhet är typ som ett förråd av partylite ljus). Jag kan knacka på och låna saker och dom bjuder alltid in mig. Sen den vänstra grannen är ju super snäll när min katt rymmer till henne och springer in genom hennes balkongdörr. Hon tycker att den kan stanna ett tag..

jag blir vansinnig på Katten att den inte kan hålla sig hemma.

Nu måste jag nog ta tag i mig själv & äta havregrynsgröt och sen ta en kort promenad i kylan..

Kommentarer
Postat av: Lotta

jag la till nåt script från "Google Analytics" tror jag det hette.

sen loggar man bara in där och får se all möjlig statistik för bloggen ^^

2010-01-11 @ 14:32:03
URL: http://familjenbroome.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0