Bloggar..

Ingen har en rolig blogg längre, iallafall inte som jag läser. Flera av bloggarna jag läser har blitt lösenordsskyddade, så nu har jag inget att roa mig med i tid och otid. Jag kom hem för typ 5 minuter sedan och har hunnit kolla ALLA 5 bloggar jag läser redan. Kan inte snälla någon roa mig?!
Så tipsa mig nu om en blogg som är typ som...min..haha.. ja som är typ som min blogg. Lite recept, vänner, djur, åsikter mm.

Ikväll är det Crusing i Bollnäs! Great jag tycker faktiskt det är helt ok. Men då ska dom fan hålla sig till reglerna och inte köra som idioter eller parkera som jävla nötter vilket dom såklart gjorde. När jag kommer trött och slö och ska sväng in på min parkering ser jag en SAAB(såklart) stanna mitt framför vägen in till vår parkering. Han väljer att parkera sin jävla SAAB där, hoppar ur, låser och går iväg. Trött som jag är börjar jag vifta och blir tok arg på en sekund. Han såg nog min elakhet och hoppade in i sin SAAB och flyttade sig snällt. Så det var ju en jäkla tur iallafall.. Nu ska jag vara social med mamma och pappa som precis kom hit!

Har haft en bra dag med Sanna och vi har varit väldigt effektiva med flytten. Vår lunch idag!

Kommentarer
Postat av: Johan Bonde

Förvisso inte en blogg som är som din, men jag vill tipsa om den ändå, är ju ändå en snygg fotoblogg ; )

2010-08-01 @ 11:31:10
URL: http://www.bondefoto.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0