Sjuk?

Jag undrar om jag håller på att bli sjuk. Jag har precis klivit upp ur ett bad som jag låg i i över en timme. Lyssnade på musik och läste min bok. Jag höll nästan på att somna igen när jag låg och flöt i vattnet så det blir nog inga problem att somna ikväll. Måste snart ut med Baltazar igen också.

Jag har suttit och kikat mycket på jobb de senaste dagarna. Jag är sugen på att flytta till Stockholm igen, det finns så sjukt mycket jobb där. Jag vill bara tjäna pengar och ha ett jobb jag verkligen trivs på. Någonting som jag vill jobba med i framtiden inte bara för stunden. Vet inte hur jag ska göra med utbildningen heller om jag nu kommer in överhuvudtaget. Vill jag verkligen plugga i 3 och ett halvt år framöver?! Jag tror inte jag sitter inne med den motivationen just nu. Kanske efter jul?

Det är så typiskt mig att skjuta upp saker hela tiden. Har iallafall sökt ett barnflickejobb här i Bollnäs som Charlotte tipsade om. Får la se hur det går med det, lite underliga tider men det vara varannan vecka och då kan jag ju fortfarande åka bort vissa veckor.


Ops. tog en liten paus där..

Nu har jag kollat upp hundvakt både här och i Stockholm. Nu ska jag skaffa mig ett jobb, det är bara så.
Mina kläder känns annorlunda nu.. lite otaijtare tror jag bestämt.
Körde på lila walkingkläder idag, kom precis in.

Kommentarer
Postat av: sis

det syns så väl på dig hannan att du tappat centimetrar....snart decimetrar...ha ha fy sjutton va coooolt...

är lycklig för dig och hur stolt som helst att du bara står emot allt....jag hade fuskat för längesen....men men sån e jag...ha ha igen...

shopping kan vi nog få in nån dag, sundsvall???

mamma, du och jag utan barn....JAAAAAAA

2010-07-26 @ 23:25:15
URL: http://lindamjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0