Djuren i skogen

I min familj åkte vi alltid och kikade efter älg när jag var liten. Vi såg alltid några älgar varje gång vad jag kan komma ihåg. Varje gång man sett ett viltdjur så berättade man det hemma och morfar och pappa satt sedan och pratade om vilket djur det var man hade sett. "Nu har nog den kon med kalvar gått över Söderberget och ska nog stanna där för att äta upp sig ett tag". Jag har inte funderat så mycket på det men jag ringer eller berättar fortfarande alltid för pappa och/eller morfar om vilka djur jag sett. De är intresserade! Även om de inte direkt sitter och diskuterar olika djur som förr i tiden, jag tror inte de har lika bra koll på alla djur längre.

För ett tag sedan var jag och Sofia var ute och kikade efter björnar.
Vi åkte runt lite här och där men lyckades inte hitta någon. När vi var påväg hem så såg vi plötsligt något långt bort på vägen, jag trodde det var katter. Vi saktade ner och det visade sig vara två stora grävlingar som bråkade mitt på vägen. När vi kom riktigt nära sprang de iväg och försvann in i en hästhage. Jag skickade ett sms till mamma "Jag såg precis två grävlingar, jisses vad stora de är" något sånt skrev jag. Jag får tillbaka "Pappa undrar om det inte var björnar du såg?!" Jag skrev något tillbaka att jag var 3 meter ifrån dom.. haha..
Det roliga är att jag är jävligt flokig och dom är väll så vana att jag blandar ihop saker att de rent av antar det.

Igår såg jag ett rådjur med jättestora horn, det gick rakt över vägen när jag åkte hem från Växbo. Jag ringde som vanligt pappa men alla hans telefoner var av, så nu får mamma skvallra när hon läser det här på bloggen.

Kommentarer
Postat av: Linda Larsson

Vi såg två älgar på väg hem från hudik igår... en bebisälg och en morsaälg =)

2010-06-21 @ 19:33:20
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0