Kung för en dag

Jag hade tv:n påslagen tidigare och det var ett program om kungafamiljen. Dom frågade hela tiden "Vad tycker kronprinsessan om det?" varför säger de inte "Vad tycker du om det?". Sen Silvia, har inte hon bott i Sverige länge? Hon pratar väldigt knackig svenska må jag tycka. Oj hon hade bott här sedan 1976!! Vad fan har hon hållit hus? Hon kanske har varit instängd i slottet med sina tjänare:P.

Skämt å sido men jag tycker verkligen de klagar på mycket. Viktoria verkar ändå gilla sitt "jobb" och hon ser glad ut när hon träffar människor. Kungen tycker att de är ansträngande att vara en frontfigur. Men dom har ju helt fantastiska möjligheter och får vara med om så sjukt mycket.
Okej med själva familjen tycker jag kanske, men alla dessa gamla ruttna människor runt om verkar ju helt knäppa. Vad har de för värderingar egentligen? Gahh jag blir så irriterad. Jag tror det är dom som säger till familjen hur de ska agera i alla sammanhang. Skaffa nya konsulter och rådfrågare, då kanske det blir lite bättre. 

Jag tycker det är väldigt underligt det här med kungafamiljen. Det är säkert jobbigt för dom att leva i "rampljuset" men de gör ju hela tiden korkade saker så vad mer ska de kunna göra för att försämra sitt rykte? De åker till Lyxkusten och lever loppan för mina pengar. Jag känner därför att jag kan vara arbetslös i flera år nu, då tar jag också av Svenskarnas pengar.
Jag kommer ingenvart idag, gud så seeg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0