Monday morning

Det är en låt av underbara Fucked up feets. Tyvärr finns den inte på youtube ännu så jag bjuder en lite video av tjejerna istället. Kolla vad smal Linda var motför nu med bebismagen:) haha.. Susanne och Carro har även dom fått småttingar nu. Tiden går fort.

Jag har nästan inga planer för denna vecka, känns underligt. Jag börjar känna mig arbetslös helt plötsligt. Tror allt med hunden har lagt sig och jag har kommit in i hundlivet. Detta innebär mera tid hemma. Det är faktiskt lite klurigare att få ihop ett spontant liv med ett hundliv. Men jag ska göra mitt bästa såklart. Jag kommer inte att bli en hemmasittare bara för att jag har hund! Det kanske har lite med matten att göra också, att jag inte har den att pyssla med om dagarna/kvällarna. Apropå matten, jag rekommenderar alla att plugga upp eller plugga ett helt nytt ämne. Det ger så mycket mer än bara betyget.
* Socialt liv med människor du inte känner.
* Tider att passa.
* Lärare som peppar.
* Rutiner.
* Känslan av att klara av det. (även om du inte klarar provet första gången)
Jag älskar den känslan! När jag känner att jag förstår något riktigt konstigt som inte har någon mening what so ever. Jag tyckte det var skitkul att plugga en stund. Vilken nedrans tur vi har att Komvux finns överhuvudtaget, annars skulle jag inte kunna söka till högskolan alls någonsin. Det känns så skönt att veta att jag kan verkligen klara av att plugga om jag verkligen vill. Men det där med viljan är det lite si och så med.
Nu ska jag kila på möte innan jag ska ta tag i städningen här hemma.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Sv: Jo, läshåret är mörkt. :)

Jag färgar inte hela håret rött utan det blir lite mörkt kvar också så det skiftar :)

2010-06-08 @ 12:12:03
URL: http://scstenberg.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

Haha Hanna... hur hitta du den här gamla videon? de va längesen de där... :) kul att den finns kvar dock...:) du får komma och spela in oss nu snart när vi fått ihop låtarna bra med ny bandet :) kram

2010-06-08 @ 17:27:12
URL: http://lindaallstar.blogg.se/
Postat av: Linda Larsson

Låten heter för övrigt fucked up feet :) inge monday morning.. annan låt de ;)

2010-06-08 @ 17:27:55
URL: http://lindaallstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Klicka här om du vill bli ihågkommen!

Emailadress

URL/Bloggadress:

Spell it out

Trackback
RSS 2.0